ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 047
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 940
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отново искам да попитам за сериала "Виолета" и многото му теми. Възможно ли е да се слеят или да бъдат преместени при романтичните сериали? Нито един друг сериал в раздела няма три теми, при това постоянно висящи на първа страница и пречещи при откриването на други теми.

# 2 941
  • Ямбол
И какво ти пречат темите, че ми стана интересно?

# 2 942
А, да, и евентуалното въвеждане на опция "Блокирай потребител" живо ме интересува. Забелязах, че се дискутира в темата.

# 2 943
Здравейте, едно от нещата, които ме провокира да се регистрирам при вас, беше желанието ми да пусна тема, в която да предупредя за нов тип измами, които получих в електронната си поща. Тъй като съм нов потребител, се оказа, че съгласно правилата на форума нямам право да пускам теми, преди да съм направила 50 поста. Става въпрос за игри, томболи и т.н с парични и други награди, които се предлагат в няколко различни мейла и за разлика от други подобни /например като тези от НАП наскоро/, са на български език. Ако това представлява интерес за модераторите/администраторите, оставам на ваше разположение за предоставяне на мейлите.  

# 2 944
  • в морето до колене
Аз пък исках да питам за темата за The Amazing Race - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=521925.0;topicrefid=19
Не е ли логично и нея да преместите в "Телевизия", след като всички останали теми за телевизионни реалити програми (готварски, музикални и пр.) бяха преместени там. Уж се опитвам да свикна с новото тематично разделение на бившия КиТ. Но ето - получава се непоследователност.

Зададох го този въпрос и чрез "Информирай модератор", за да не занимавам "широката форумна общественост" с този частен казус, но действие не последва. Затова реших все пак да питам и тук.

# 2 945
Тъй като съм нов потребител, се оказа, че съгласно правилата на форума нямам право да пускам теми, преди да съм направила 50 поста.

Това е валидно само и единствено за публикуването на обяви.
Може да пуснете тема във всяка една от останалите групи, която прецените, че е подходяща в зависимост от тематиката.

мячик, преместих.

# 2 946
  • в морето до колене
Благодаря, Mamma!

# 2 947
  • София
Здравейте, бихте ли могли да ме насочите към тема, в която да попитам за проблем с браузъра и разни инсталирани боклуци на лаптопа ми  Praynig
С новия интерфейс на форума нещо не мога да се ориентирам, а и нямам време да го разучавам из основи.
Благодаря ви   bouquet

# 2 948
Здравейте, бихте ли могли да ме насочите към тема, в която да попитам за проблем с браузъра и разни инсталирани боклуци на лаптопа ми  Praynig

Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - 7

# 2 949
  • София
Благодаря ти Barbabeau  Hug

# 2 950
Местя от съседна тема
Това е, защото форума зарежда малко бавно, и автоматично те връща в началото на страницата, когато зареди всичко по нея - аватари, подписи и така нататък. Ти обаче по това време вече си разгледала първите няколко поста, и затова страницата се връща в началото. Много е неприятно, ама сигурно при всички ни е така.
с въпрос- това нали уж беше изчистено?

Моят проблем е малко по-различен- темите ми зареждат, зареждат се част от подписите, започвам да чета и по някое време зареждат и останалите подписи, та се премествам на друго място от това, на което чета. Не ми е слаба връзката и до тази седмица нямах такъв проблем.

Последно
Отново искам да попитам за сериала "Виолета" и многото му теми. Възможно ли е да се слеят или да бъдат преместени при романтичните сериали? Нито един друг сериал в раздела няма три теми, при това постоянно висящи на първа страница и пречещи при откриването на други теми.
отново за "Виолета". На Мячик отговорихте, за мен ще има ли поне- "Да, ще ги слеем/преместим", "Не, ще останат така"? След като попитах два пъти и след като се появи отговорно лице да отговори на друг въпрос, започвам да си мисля, че тук потребителите се третират различно (може би спрямо това колко са послушни??).

И като съм тръгнала да питам, ще допълня и с нещо, което ми се иска да знам от известно време, а именно- какъв тип линкове имаме право да слагаме в подписите си? Знам, че линк към личен блог е разрешен, а разрешена ли е препратка към лична тема в друг форум? Уточнявам- на друго място си водя личен кино-дневник и бих искала да сложа линк към него в подписа си тук. Разрешено ли е?

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 11:57 от joy_r

# 2 951
  • забравих си мисълта...
И аз си чакам отговора на въпроса за блокиране на потребител. Има някои потребители, които съзнателно пораждат конфликти. Това разбира се може лесно да се предотврати, като въпросният потребител бъде блокиран.

# 2 952
  • в морето до колене
На мен пък ми е искрено любопитно, как си го представяте на практика "блокирането на потребител" в публичен форум?  newsm78
Аз верно не съм много адванснат юзър, ама не ми е понятно, какво очаквате в резултат на една такава опция?
Ако я има някъде на друг сайт, дайте линк, моля. Да се просветя.

# 2 953
Бих могла да ти кажа къде го има, но не смея без разрешение Laughing.

# 2 954
  • гр. София
Венета не говори ли за друго? Да се блокира потенциално заядлив потребител преди да е предизвикал конффликт, а не всеки да си блокира неприятните за него си потребители и да спре да им вижда постовете.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт