ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 052
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 925
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=799008.0 ми е заметен пост от преди около час, с който влизам днес в темата, поздравила съм момичетата, попитала съм едно от тях за постната от него снимка на главния актьор и една от другите актриси участващи във филма и от своя страна съм сложила две снимки на главните актьори. Може ли да ми отговорите какво съм нарушила, че постът ми е изтрит? Тъй като смятам, че не съм нарушила с нищо нито правилата, нито общия дух на писане във форума, най-учтиво моля постът ми да бъде възстановен! 
Надявам се да не подминете това ми питане, както и да нямате двоен аршин. Peace

# 2 926
Благодаря, Мамма. Считах, че използването на формата щом я има като опция, която ми се предлага при известяването като напълно достатъчна.

Линкът за отказ от известия работи безпроблемно.

Линк в мейл за нов отговор по конкретна тема спира мейл известията за дадената тема.
Линк в мейл за нова тема в даден филтър във форум спира известията само за този филтър.
Напр. ако имате включен абонамент за
Бременност с термин месец..., то всъщност това са 12 абонамента - за всеки един от филтрите по месеци от януари до декември.
Ако получите мейл с известие за нова тема в Януари и кликнете на линка за отказ, то ще престанат известията само за този филтър, но ще продължите да продължавате известия за останалите 11.
Може да изключите напр. 11 от тях и да оставите известията само за един от месеците.

Имайте предвид и че кликването на линка отваря страница за потвърждение, където системата пита дали наистина желаете спиране на известията за този филтър и трябва да потвърдите, кликвайки върху линка Да.

# 2 927
  • Sofia
В тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=799008.0
Да.
Заметен е и то не само вашият.
След вчерашното почистване се надпреварвате по оффтопици за да проверите границата на търпимост на модераторите.
Съветвам Ви да се съсредоточите върху темата и да се въздържате от подобни експерименти.
Илюстрирам с долуцитираните произволно текстове от последните Ви две публикации (едната премахната, другата не) с очевидно пряка връзка с темата и форума.

Цитат
Гале, Ренка, Белл, Лини, Ми4е, Рони, Релаксче, Зиз, Наде,
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Добро ви утро!

Лини къв лак ше теглиш, и ти ли стана Ацетонка? hahaha И тая фотка на Чачко отде я изрови. Мадамата вдясно на снимката ми прилича на момичето, което играеше приятелка на Нехир и Ханде в унито. Thinking

Зиз, много отрано си заскубала патките. Mr. Green  Joy Joy

Белл, успех в изпълнението на планираните задачки! thumbsup
Загубена работа!  ooooh! Нейсе ша са мъча у бокса. Ама не днес, че вече направо ми се уби желанието за скъпоценности. Mr. Green

Верче, то туй твойто направо да изчезнеш за 60 секунди 2. hahaha

Зизунка, тия локум и шоколад мойше да не ги споменаваш.
Тери, майка ти не уточнява кой у вас е свършил тая работа. Wink Laughing

Дзверче, мяркам те! Hug

Хайде в лек свински тръс се изнасям към диванчиту. Лека! Hug

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 12:37 от Tatti

# 2 928
Скрит текст:
В тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=799008.0
Да.
Заметен е и то не само вашия.
След вчерашното почистване се надпреварвате по оффтопици за да проверите границата на търпимост на модераторите.
Съветвам Ви да се съсредоточите върху темата и да се въздържате от подобни експерименти.
Илюстрирам с долуцитираните произволно текстове от последните Ви две публикации (едната премахната, другата не) с очевидно пряка връзка с темата и форума.
Цитат
Гале, Ренка, Белл, Лини, Ми4е, Рони, Релаксче, Зиз, Наде,
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Добро ви утро!

Лини къв лак ше теглиш, и ти ли стана Ацетонка? hahaha И тая фотка на Чачко отде я изрови. Мадамата вдясно на снимката ми прилича на момичето, което играеше приятелка на Нехир и Ханде в унито. Thinking

Зиз, много отрано си заскубала патките. Mr. Green  Joy Joy

Белл, успех в изпълнението на планираните задачки! thumbsup
Загубена работа!  ooooh! Нейсе ша са мъча у бокса. Ама не днес, че вече направо ми се уби желанието за скъпоценности. Mr. Green

Верче, то туй твойто направо да изчезнеш за 60 секунди 2. hahaha

Зизунка, тия локум и шоколад мойше да не ги споменаваш.
Тери, майка ти не уточнява кой у вас е свършил тая работа. Wink Laughing

Дзверче, мяркам те! Hug

Хайде в лек свински тръс се изнасям към диванчиту. Лека! Hug

Благодаря за отговора!
Питането ми е беше за зачистения пост, който сте орязали от текста и снимките за актьорите преди да го сложите тук. Изреченията, които съм подчертала са питания и отговори към други момичета по темата. Има закачки и разменени реплики, като в повечето други теми в този форум, където момичетата са създали общност и се познават лично. Навсякъде в теми продължаващи с години има поздрави между потребителите. И тях ли чистите? Убедена съм, че не е така.
Скрит текст:
Що се отнася до търпението на модераторите, свалям ви шапка, наистина сте търпеливи, за което сме ви благодарни, но когато месеци наред определени субекти се надпреварват да иронизират с неприкрита злоба написани от мен неща и моето търпение също е подложено на изпитание. Имам право да се защитя. Peace

# 2 929
  • Sofia
Болшинството четящи тук не са наясно с форумните ви битки с друга подобна тема в същия подфорум.
Аз обаче съм и ще ви помоля със същия хъс и упоритост с който търсите подобни оффтопици, кафенца, емотиконни низове и цитати-чаршафи в чуждите теми, да погледнете своята тема.
Толкова за позата и двойния аршин.

# 2 930
  • София
Скрит текст:
Mari_Mar , благодаря ти за труда и програмата.
Пак не става, сайтът си се появява.
Ще търся друг начин.Не знам, ако сваля наново Мозила, дали няма да се оправи проблема.

Скрит текст:
Съжалявам Sad, че програмата не помогна за разрешаване на твоя проблем, но със сигурност е поразчистила някои нежелани нещица от компа ти  Peace

А сега за премахването на Мозила-та ти, ще е най-добрият вариант, но е хубаво да премахнеш всичко от нея - виж картинката, къде да поставиш отметка.

и преди да я инсталираш отново - предлагам ти да сканираш и почистиш компютъра с тази програма

Malicious Software Removal Tool

http://www.microsoft.com/ru-ru/download/malicious-software-remov … 21-4ea6027c00c0=1

Като я пуснеш, ИЗБЕРИ(сложи отметка ''пълно сканиране'')..става бавно, но няма да ти пречи да си работиш и сърфираш.

Ами..ТОВА е  Hug УСПЕХ!

и дано не ни се скарат, че тук пишем за компютърни проблеми,
                                                                а не за тези на сайта  Rolling Eyes

# 2 931
Още веднъж благодаря, Мамма!
Явно в някаква странна ситуация съм си включила известяване на теми, които не ме интересуват и ДА не ми решаваше проблема, а и не ми беше ясно на какво точно се дължи. Вече нещата са под контрол и ще внимавам повече.  Laughing

# 2 932
Искам да попитам възможно ли е да се постави бутон Go up, или ако има - да ми кажете къде е, защото е много досадно да връщам всеки  път със скрол лентата нагоре, ако искам да се върна в началото на страницата.
Благодаря!

# 2 933
Долу вдясно на екрана има една стрелкичка,сочеща нагоре,с чертичка,в бледосин квадрат.

# 2 934
Натисни бутонът Home на клавиатурата! Peace

# 2 935
Долу вдясно на екрана има една стрелкичка,сочеща нагоре,с чертичка,в бледосин квадрат.
При мене няма??? Иначе в други сайтове я има, затова и питах.

Иначе благодаря за Home, не се бях сетила Simple Smile

# 2 936
При мене няма??? Иначе в други сайтове я има, затова и питах.

Djina , имаш я, точно срещу цифрите със страниците под темата, най-вдясно - стрелкичка с чертичка отгоре. Peace

# 2 937
  • В сърцето на любимия човек

# 2 938
Има ли някакъв начин да се ограничи броя мнения на даден потребител на страница. Не е нормално от 20 поста на страница 10 да са на един потребител. Разгледах и профила, творчеството и е внушително.

# 2 939
Силви, просто прескачай постовете ѝ, щом те дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт