ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 779
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Много благодаря  smile3525

# 3 091
Здравейте уважаеми модератори. Бих искал да се свържа с вас по телефона - интересува ме как мога да пусна банер-реклама вдясно и да обсъдя с вас ценови детайли. Моля пишете ми на ЛС.

# 3 092
  • На земята, която е всъщност звезда.
Бихте ли обърнали внимание на съфорумката _silence_, че определения като "мелез" и "дърта сган" към други съфорумки противоречат на позволения във форума тон? 

# 3 093
Присъединявам се към молбата на Вселена. Езикът на въпросната съфорумка минава всяка допустима граница. Особено агресивни са изявите ѝ вечерно време малко преди или около полунощ. Аз лично съм информирала модератор най-малко 10 пъти досега за нейни обидни постинги, като някои от тях засягат българите като националност (_silence_ е рускиня).

# 3 094
  • София
А аз бих помолила да бъде проверено IP-то на последните й публикации. Наистина са недопустимо груби, обаче са абсолютно нетипични за потребителката досега, затова се съмнявам дали не са й хакнали профила.

# 3 095
Jarrita и в темата го написах - това си е същата потребителка. Ако си следила постингите ѝ в тази и в другата тема този извод се налага от самосебе си. Става въпрос за ВСИЧКИ нейни постинги, вкл. и тези, които бяха изтрити от модератор.

# 3 096
Тази седмица няма ден, в който поне няколко пъти форумът е недостъпен за 5-10 минути и излиза собщението 500 Internal Server Error.

# 3 097
  • София
Защо теми, в които съм писала, не ми излизат в Нови отговори?

# 3 098
  • Германия
Питане/предложение към администраторите, свързано с една от новите функции на форума:

Става дума за "харесването" на отделни постове. Не знам другите потребители доколко го ползват, но за мен това е една от по-малко смислените функции. Самото сърчице е доста малко и незабележимо, а и от него няма никакви последствия - нито авторите имат някакви облаги, нито самият пост е с нещо по-различен от околните (по-голям шрифт, по-различен фон...). Възможно ли е кликването на бутона "харесвам" да запаметява съотвния пост/линк към него в профила на потребителя, който го е харесал? Или иначе казано - функцията да е същата като тази за харесани теми, но да става дума за отделни постове. Според мен това би мотивирало потребителите да натискат "харесвам" по-често.

Идеята ми дойде от това, че в теми с по 200-300-400 страници има отделни постове, които са ценни, но се губят в цялата плява. Това ще бъде един начин те да бъдат лесно достъпни до потребителите отвсякъде (а не само от конкретен компютър, където те са запаметени във Bookmarks например).

И тъй като в някои случаи може би човек би искал просто да покаже, че харесва определен пост, без да го вижда в последствие в горния списък, може да се добави допълнителна опция дали харесваните мнения да отиват в списъка, или не.

И нещо несвързано с горното. Един проблем, за който съм докладвала вече 2 пъти. Ако местното време се разминава с форумното, се получава между часа на публикуване на последно мнение в темите, когато те са в "Нови отговори"/"Известия" и когато самата тема е отворена. В първия случай часът е този на "форумното" време. При мен разликата е само 1 час, но предполагам, че за потребителите от Щатите или Азия е объркващо. Същото важи и за часовете в цитатите.

Благодаря за вниманието и приятна вечер! Simple Smile

# 3 099
Бихте ли заменили четвърти сезон в заглавието на тази тема с пети.

# 3 100
Няколко пъти тая вечер пробвам да вляза в теми и ми излиза:

Като махна отметката от настройките за блокиране на атакуващи сайтове, мога да вляза, но явно има нещо.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 01:08 от labrex

# 3 101
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Абсолютно същия проблем от 50 минути и при мен.
Нещата в момента с много зор изглеждат така

Пробвах и с Интернет Експлорър и там дава същото съобщение и не позволява да се продължи към сайта. С Мозилата поне успявам да вляза макар и в този идиотски вид на сайта.

Отделно в порзореца за писане не работят емотикони и опциите за редакции, вмъквания, оформление и т.н.

# 3 102
  • София
Същият проблем и аз. Влудяващо е, особено предупреждението за вирус. Дори и когато успея да вляза в сайта, след дъълго чакане, всичко изглежда идиотско, едва се чете и пише.

Какво става?

# 3 103
  • Ямбол
Не е само в този сайт проблема и в Базара и в други сайтове.
При поява на червения екран, натискам най-долу "подробности",след което, кликвам,върху второто подчетано
 "да посети този ненадежден сайт" , и ме допуска без проблем.

# 3 104
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нямам проблеми с други сайтове, от тези които съм отворила в момента.
От подробностите изобщо не ми позволи "да посетя този ненадежден сайт".
Впрочем приятелки преди малко в друга тема се оплакаха, че същото се е получило и при хрома. Единствено през Опера не се натъкват на такова съобщение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт