ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 826
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 105
  • в морето до колене
Няколко пъти тая вечер пробвам да вляза в теми и ми излиза:
...
Като махна отметката от настройките за блокиране на атакуващи сайтове, мога да вляза, но явно има нещо.
Същият проблем току що.
Същото решение.

# 3 106
"Мозилата" ми не ме пуска при вас...заради това:
Скрит текст:
Консултация, осигурявана от   Google
Безопасно сърфиране
Страница за диагностика за bg-mamma.com

Какво е текущото състояние за bg-mamma.com?

Сайтът е посочен като подозрителен – посещението му може да навреди на компютъра Ви.

Какво се случи, когато Google посети този сайт?

От общо 1329 страници, които тествахме на сайта през последните 90 дни, без съгласието на потребителя злонамерен софтуер бе изтеглен и инсталиран в резултат на 3 от тях. Предишното посещение на Google на сайта бе на 2014-09-27 и за последен път там бе намерено подозрително съдържание на 2014-09-18.

Злонамерен софтуер е хостван на 3 домейн/а, включително ---/, -spam216-/, ---/.

Броят домейни, които изглежда, че функционират като посредници за разпространяването на злонамерен софтуер към посетителите на сайта, е 1, включително ---/.

Броят мрежи, на които този сайт е хостван, е 2, включително AS34224 (NETERRA-AS), AS13335 (CLOUDFLARENET).

Сайтът действал ли е като посредник, което да е довело до допълнително разпространяване на злонамерен софтуер?

През последните 90 дни bg-mamma.com не изглеждаше, че функционира като посредник за заразяването на сайтове.

На този сайт хостван ли е злонамерен софтуер?

Не, на този сайт не е хостван злонамерен софтуер през последните 90 дни.

Как се случи това?

В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, което ни принуждава да показваме предупредителното съобщение.

Следващи стъпки:

Върнете се на предишната страница.
    Ако сте собственикът на този уебсайт, можете да поискате той да бъде проверен чрез Google Инструменти за уеб администратори. Повече информация за процеса на проверка е налице в Помощния център за уеб администратори на Google.

Актуализация: преди 11 часа

# 3 107
При мен със Google Chrome всичко е ОК..нямам това предупреждение... newsm78

# 3 108
  • София
И при мен дава същото съоbщение, успях да вляза с триста зора и изгледът е доста странен. С Мозила.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 3 109
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За Мозилата - горе от Инструменти - Настройки - Сигурност (жълтото катинарче) и махаш чекчето пред "Блокиране на сайтовете, докладвани като "атакуващи"", второто отгоре надолу. Peace После само си рефрешни страницата.
Това е временно решение. Не е редно да е така. Дано утре админите видят какво става и откъде идва проблемът.

# 3 110
  • София
Същото и при мен под Линукс. Там блокирах атакуващите сайтове, тук (Уиндоус, Гугъл Хром) не знам дали са блокирани, и всичко ми изглежда наред.

Редактирам: същото току що се получи и тук.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 03:39 от Jarrita

# 3 111
Здравейте, от днес се опитвам да отворя страницата на бг мама , но изпитвам трудности. Пробвах и с Гугъл Хром, пробвах и с Модзила и опитвайки с Хром- ми излиза червена страница , която ме предупреждава , че е открит злонамерен софтуер и не ме допуска въобще до бг мамма... newsm78

Може ли някаква помощ.. Thinking

п.с. сега виждам , че не само при мен има този проблем..

# 3 112
  • Германия
При мен, с Мозила и Windows е абсолютно същото като публикуваното от milasara (включително и изглед). Към засечените domains добавям
dhiegofellipe. in/
dewo. ml/
medicaldressing. us/
Нарочно съм добавила интервал между точката и окончанието.

# 3 113
  • София

http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://www.bg … ma.com/&hl=bg

Безопасно сърфиране

Страница за диагностика за bg-mamma.com

Какво е текущото състояние за bg-mamma.com?

Сайтът е посочен като подозрителен – посещението му може да навреди на компютъра Ви.

Какво се случи, когато Google посети този сайт?

От общо 1477 страници, които тествахме на сайта през последните 90 дни, без съгласието на потребителя злонамерен софтуер бе изтеглен и инсталиран в резултат на 99 от тях. Предишното посещение на Google на сайта бе на 2014-09-27 и за последен път там бе намерено подозрително съдържание на 2014-09-27.
Злонамерен софтуер е хостван на 6 домейн/а, включително dhiegofellipe.in/, dewo.ml/, medicaldressing.us/.

Броят домейни, които изглежда, че функционират като посредници за разпространяването на злонамерен софтуер към посетителите на сайта, е 1, включително -spam001-/.

Броят мрежи, на които този сайт е хостван, е 2, включително AS34224 (NETERRA-AS), AS13335 (CLOUDFLARENET).

Сайтът действал ли е като посредник, което да е довело до допълнително разпространяване на злонамерен софтуер?

През последните 90 дни bg-mamma.com не изглеждаше, че функционира като посредник за заразяването на сайтове.

На този сайт хостван ли е злонамерен софтуер?

Не, на този сайт не е хостван злонамерен софтуер през последните 90 дни.

Как се случи това?

В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, което ни принуждава да показваме предупредителното съобщение.

Следващи стъпки:

Върнете се на предишната страница.
Ако сте собственикът на този уебсайт, можете да поискате той да бъде проверен чрез Google Инструменти за уеб администратори. Повече информация за процеса на проверка е налице в Помощния център за уеб администратори на Google.

# 3 114
  • София
На мен това ми се случи снощи на Мас. Всеки път при опит да заредя която и да била тема/страница. Сега пиша през мобилната версия от телефона.

# 3 115
  • София
Какво правите бе, хора? Това заради тъпите реклами ли е? Колко още може да се изкара от инсталирането на malware?
Мисля, че е редно да напишете някакво изявление и да обясните проблема, защото като гледам как хората си махат блокиращите програми, за да отворят бг мама ми става лошо.

# 3 116
  • София, Бургас
И при мен се получи такова съобщение снощи..

# 3 117
# 3 118
  • София
За Мозилата - горе от Инструменти - Настройки - Сигурност (жълтото катинарче) и махаш чекчето пред "Блокиране на сайтовете, докладвани като "атакуващи"", второто отгоре надолу. Peace После само си рефрешни страницата.
Това е временно решение. Не е редно да е така. Дано утре админите видят какво става и откъде идва проблемът.

Това наистина работи, огромни благодарности!  Hug. Но наистина не е решение, защото ако нямах телефон, за да прочета през него какво да направя, щях да се мъча цял ден.

# 3 119
  • София
При мен само от Операта ми се отваря форума. В Хрома пише, че са получили съобщение, че сайта бил опасен

Общи условия

Активация на акаунт