ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 914
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 120
  • София
За Мозилата - горе от Инструменти - Настройки - Сигурност (жълтото катинарче) и махаш чекчето пред "Блокиране на сайтовете, докладвани като "атакуващи"", второто отгоре надолу. Peace После само си рефрешни страницата.
Това е временно решение. Не е редно да е така. Дано утре админите видят какво става и откъде идва проблемът.

Това наистина работи, огромни благодарности!  Hug. Но наистина не е решение, защото ако нямах телефон, за да прочета през него какво да направя, щях да се мъча цял ден.
Ти сериозно ли... Simple Smile ? А не те ли притеснява, че може да се паднеш сред 99-те късметлии, които са получили инсталиран malware?

Понеже подозирам, че не знаеш, ще ти кажа какво е malware. Това е програма, която се инсталирра без да подозираш след което инсталира в браузерите ти екстеншъни, който ти показват във всички сайтове едни много грозни и досадни мигащи рекламки, чието съдържание обикновено е нелицеприятно. Някой път изскачат от в нов прозорец, друг път разбутват подребдата на сайтовете.

Да знаеш само че махането му не е толкова лесно, в няколко стъпки е и никога не се получава само с деинсталация на екстеншъна от браузера.

# 3 121
  • София, Бургас
Аз мисля, че имам такова нещо на компютъра. И беше бавен, пък сега с тия изскачащи прозорци просто е ужас. Предполагам някъде в нета ще пише как да го махна това..от както почнаха да ми изскачат такива и ползвам предимно телефона..

# 3 122
  • София
За Мозилата - горе от Инструменти - Настройки - Сигурност (жълтото катинарче) и махаш чекчето пред "Блокиране на сайтовете, докладвани като "атакуващи"", второто отгоре надолу. Peace После само си рефрешни страницата.
Това е временно решение. Не е редно да е така. Дано утре админите видят какво става и откъде идва проблемът.

Това наистина работи, огромни благодарности!  Hug. Но наистина не е решение, защото ако нямах телефон, за да прочета през него какво да направя, щях да се мъча цял ден.
Ти сериозно ли... Simple Smile ? А не те ли притеснява, че може да се паднеш сред 99-те късметлии, които са получили инсталиран malware?

Понеже подозирам, че не знаеш, ще ти кажа какво е malware. Това е програма, която се инсталирра без да подозираш след което инсталира в браузерите ти екстеншъни, който ти показват във всички сайтове едни много грозни и досадни мигащи рекламки, чието съдържание обикновено е нелицеприятно. Някой път изскачат от в нов прозорец, друг път разбутват подребдата на сайтовете.

Да знаеш само че махането му не е толкова лесно, в няколко стъпки е и никога не се получава само с деинсталация на екстеншъна от браузера.

А защо е нужен този подигравателен и снизходителен тон? Питам ли те нещо по моята специалност, където 100% не знаеш нищо?

И не - не се притеснявам за malware. Достатъчно съм грамотна да отворя и да прочета какво се прави в случая. А ако имам сериозен проблем с компютъра - обръщам се към специалисти, не си правя експерименти.

Но все пак мерси за инфото, дано не ми се случва.

# 3 123
  • София
Стига бе, не мога да повярвам! Мислите, че нарочно са го направили заради адблока ли? Да сме принудени да гледаме рекламите тук ли, през други браузъри, дето нямат адблок? Не мога да повярвам на такава хипотеза! По-скоро не ми се ще да вярвам.

# 3 124
  • София

....

Но все пак мерси за инфото, дано не ми се случва.
Няма защо, но все пак мисля, че ти спестих чудене, въпроси по форумите  и няколкочасови мъки да го махнеш Simple Smile

kateto_85, виж какво пише под рекламите с мънички буквички - трябва да е нещо като "adds by:....." След това потърси в гугъл как да махнеш тази програма.

# 3 125
  • София
При мен със Google Chrome всичко е ОК..нямам това предупреждение... newsm78
е вече го има, мога да вляза само през телефона.

# 3 126
  • София
Ами след адсенса в мобилните браузери, в последствие и тук... какво да мислим.
Иначе щом съществува malware, значи някой по някакъв начин печели от тази гадост. В случая кой  друг да е, освен този сайт.

# 3 127
  • София
Вбесих се и си деинсталирах Мозилата. Сега съм с ИЕ. Някакви варианти други?

# 3 128
  • Оптимист по принуда
И аз успях през ИЕ.  Tired

Голяма досада.

# 3 129
  • София
А за Google Chrome  има ли някакво "временно" решение ?  Thinking

# 3 130
Вбесих се и си деинсталирах Мозилата. Сега съм с ИЕ. Някакви варианти други?
Опера   и да гледаш бат`Бонго  Joy

# 3 131
  • София
Бонго, и мъжът ми каза да си сваля Опера. Той беше против деинсталацията на Мозилата. Спорим тук с него за проблема, той нали е IT, изнася ми някви лекции, от които нищо не разбирам и му казах да си гледа работата   #2gunfire

Заради бг мамата с изпокарах с мъжа си ей.

# 3 132
  • Испания
Влизам в сайта през ИЕ. Компютърът си работеше нормално, докато не поисках да прочета публикуваното в тази тема и да вляза в сайта. Компютърът блокира и трябваше да рестартирам.

# 3 133
  • София
Ако са го направили нарочно, страшно много потребители страшно много ще се обидят, и сайтът ще започне от печалбарство да си губи потребителите, а оттам и лоши приказки ще тръгнат за алчност и пр. То, хубаво да се печели, ама чак пък, и мръсни номера! Надявам се, все пак, да не е това. Надявам се да има някакво официално обяснение. Ако е бъг или някаква външна атака, то това ще е отстранимо.

# 3 134
  • Ямбол
Тъкмо щях да пиша, че при мен всичко е наред, докато и на мен не ми се случи:
Скрит текст:
Сигурна съм, че при толкова много сигнали скоро ще се оправи проблема.

Общи условия

Активация на акаунт