ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 972
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 135
  • София
Ако са го направили нарочно, страшно много потребители страшно много ще се обидят, и сайтът ще започне от печалбарство да си губи потребителите, а оттам и лоши приказки ще тръгнат за алчност и пр. То, хубаво да се печели, ама чак пък, и мръсни номера! Надявам се, все пак, да не е това. Надявам се да има някакво официално обяснение. Ако е бъг или някаква външна атака, то това ще е отстранимо.
Обидно е не само допускането на този проблем, но и мълчанието. А най-обидно е, че гледат отстрани как хората рискуват да си лепнат вирус само, за да отворят свещената бг мама и си траят.
При такова развитие на нещата, защо да не правят каквото си искат?

# 3 136
  • София, Бургас
Според мен още си почиват. Все пак е неделя..

# 3 137
пусни една псувня да видиш как веднага ще се появят със забележка  hahaha

# 3 138
  • София
Айде бе, мислиш че не знаят? Simple Smile

# 3 139
При мен и днес същата работа. Мислех, че от снощи ще се е променило нещо, ама не........ Никой ли не го поглежда в почивните дни тоя форум, освен потребителите? Като гледам, реакция няма. Сега махнах блокировката, но не мога да съм сигурна, че няма да си инсталирам някоя екстра заради желанието ми да съм във форума. Вече почвам да се питам кое му е по-доброто на новата версия, досега чаках, надявах се, ами не виждам. От старата нямам спомен за подобни проблеми, като тия, които възникнаха с "платформата". ooooh!

# 3 140
  • София !
Здравейте !
Опитвам се да влезна през Мозила, обаче не ми позволява . Излиза ми ''страницата е, докладвана като атакуваща'' .
Нищо не съм пипала, снощи си седях доста време без проблеми . Защо се получава така  newsm78

# 3 141
  • София
Ако са го направили нарочно, страшно много потребители страшно много ще се обидят, и сайтът ще започне от печалбарство да си губи потребителите, а оттам и лоши приказки ще тръгнат за алчност и пр. То, хубаво да се печели, ама чак пък, и мръсни номера! Надявам се, все пак, да не е това. Надявам се да има някакво официално обяснение. Ако е бъг или някаква външна атака, то това ще е отстранимо.
Обидно е не само допускането на този проблем, но и мълчанието. А най-обидно е, че гледат отстрани как хората рискуват да си лепнат вирус само, за да отворят свещената бг мама и си траят.
При такова развитие на нещата, защо да не правят каквото си искат?

+ сто. Наистина е обидно.

Честито, бъни  Rolling Eyes

# 3 142
  • София
При мен и днес същата работа. Мислех, че от снощи ще се е променило нещо, ама не........ Никой ли не го поглежда в почивните дни тоя форум, освен потребителите? Като гледам, реакция няма. Сега махнах блокировката, но не мога да съм сигурна, че няма да си инсталирам някоя екстра заради желанието ми да съм във форума. Вече почвам да се питам кое му е по-доброто на новата версия, досега чаках, надявах се, ами не виждам. От старата нямам спомен за подобни проблеми, като тия, които възникнаха с "платформата". ooooh!
Сигурно защото собствениците бяха други и целите може би са били други. Сега като гледам целта е печалба - колкото повече, толкова повече.

# 3 143
  • София
Вие пък в какви абсурдни теории на конспирацията забихте...

# 3 144
...... Никой ли не го поглежда в почивните дни тоя форум, освен потребителите?
гледат го , гледат ... особено тоя у лево  hahaha

# 3 145
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мисля, че е редно да напишете някакво изявление и да обясните проблема, защото като гледам как хората си махат блокиращите програми, за да отворят бг мама ми става лошо.
Абсолютно безобразие! Дайте да се наводним с вируси заради единия форум- нищо не съм махала, пиша през оня ужас, за да се присъединя към възмущението. Ако не си решат проблемите дивите лопери, просто Мамма-та ще остане с един кликащ на поразия и лавиращ измежду кичариите по-малко.

# 3 146
Защо се получава така  newsm78[/i][/color]
последните страници само за това се пише .  надникни в тях

# 3 147
  • София, Бургас
Айде бе, мислиш че не знаят? Simple Smile
Ами, да пишат нещо като знаят. Поне да знаем, че се работи по въпроса. Или спят или и те не могат да влязат Mr. Green

# 3 148
  • София
Вие пък в какви абсурдни теории на конспирацията забихте...

Надявам се да остане само в сферата на теорията на конспирациите. Но не може да се изключи като хипотеза, защото ако става въпрос за пари, то на хората мозъците им се замъгляват и очите им светят като на Чичо Скрудж. Особено след грозната история с налагането на 4новата визия".

# 3 149
  • Под Слънцето
Успокоявам се само,че не съм сама.. Инак оранжевеещата  страница през хрома изглежда приятна на цвят...

Общи условия

Активация на акаунт