ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 092
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 150
Сега отворих линк към Пикаса, и ми го изписа същото.

# 3 151
  • HH
При мен проблема е с хром-а, в операта се отваря нормално.

# 3 152
  • Под Слънцето
Всъщност  не ми е само бг мама така.. Опитах  към сайта на avon  и се случи същото..

# 3 153
  • Berlin
Аз съм със Сафари и Хром и все тая, но поне се успокоявам, че проблемът е във форума, а не в лаптопа ми. При мен се появи сутринта, след като кликнах на външен линк в рекламната тема за козметично студио Персона. Дано почистят по-скоро. Simple Smile

# 3 154
Абе каквото и да стане - бгмамма е виновна  Joy
И при мен излиза при много сайтове, които ползвам. Само с ИЕ ме пуска.

# 3 155
От снощи не мога да влизам в Бг Мама през мозилата, хрома и експлорера, но виждам, че проблема не е само при мен. Днес влязах с риск да си навлека проблем, след като пренебрегнах предупрежденията. Но страницата ми излиза по различен начин - не могат да се ползват емотиконите и иконките за снимки, видео, промяна на цвета и т.н. Виждам, че въпреки информацията подадена от потребителите няма абсолютно никаква реакция. Ами спрете форума бе хора. На компютрите си имаме програми, за които сме платили хиляди левове и не само това, но имаме информация, която ако загубим става страшно.
Хайде размърдайте се и направете нещо.

# 3 156
  • София
А за Google Chrome  има ли някакво "временно" решение ?  Thinking

Скрит текст:
Settings -> Show advanced settings -> uncheck на "Enable phishing and malware protection"

Проблемът не е само с bg-mamma. Засича и други сайтове.

# 3 157
И при мен е така с мозила, натиснах " този сайт не е атакуващ" и чак тогава влязох. Изгледа е нормален.

# 3 158
  • София
При опит да вляза от компа ме предупреждава за злонамерен софтуер и на трите браузъра
(мозила,хром и експлорър)...какво да направя?Пиша от телефона...

# 3 159
  • София
При опит да вляза от компа ме предупреждава за злонамерен софтуер и на трите браузъра

Избери си един от временните варианти (описани са назад в темата), ако ти се рискува.

# 3 160
  • Ямбол
Игнорираш предупреждението и продължаваш. За Хром -> Подробности ->Клик върху текста: "да посетите този ненадежден сайт"
и посещаваш този ненадежден сайт Wink

# 3 161
  • София
...
Проблемът не е само с bg-mamma. Засича и други сайтове.

Ето това го пишат вече няколко човека, но някои хора държат този сайт да е виновен.

# 3 162
  • София
Ми естествено, че е той е виновен Simple Smile Кой друг да е виновен, освен собственика на ненадеждиня сайт? Аз ли съм виновна, или потребителите може би Wink

# 3 163
  • София
Не знам кой е виновен, но с Операта проблем няма. Преди малко я инсталирах.

# 3 164
  • област Софийска
И при мен е същото с хрома и мозилата, умрях от нерви, докато вляза. Пренебрегвам предупрежденията и чак тогава влизам, от вчера е така.

Общи условия

Активация на акаунт