ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 633
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 345
  • Ямбол
Мисля, че Лекси говори точно за изгледа на Нови отговори. Аз я разкарах рекламата. Скоро и количката ще я последва.

# 3 346
  • София
Радвам се, че бг-мамма има магазин, но това, което ми се появява, щом кликна на "Нови отговори", е повече от прекалено:

Да, наистина е прекалено. И не мисля, че количката е толкова важна, че да стои редом с наистина важните за мен - нови отговори, известия, лични съобщения и профил. С всеки изминал ден форумът става все по-дразнещ.  Sad  

Лиляна, има ли начин да се разкара количката?

# 3 347
  • Ямбол
...
Лиляна, има ли начин да се разкара количката?
Същият начин както при другите изображения.

# 3 348
Моля кажете как разкарахте количката? С адблок ли?

# 3 349
  • Sf
При мен изчезнаха рекламите, остана само количката. Нищо не съм правила.

# 3 350
  • Ямбол
Да.

# 3 351
Да.
Благодаря за отговора, Лиляна.

# 3 352
  • София
Тамън щях да се оплаквам от рекламата точно над списъка с нови отговори, но изчезна.
Моля ви, това е прекалено. Отстрани нали си има лента за целта. Тя и сега обсипана с перилни препарати с цени.

Редактирам се: Появи се след като прегледах 2-3 теми. Еми не е приятно хич. Нямам намерение да купувам влажни кърпички за бебешко дупе от БГ-мама. Дори и след като родя няма да го правя. Аз съм от хората, които по никакъв начин не се оплакаха от новия изглед, но сега точно това е нетърпимо, защото се появява точно в центъра на полето и щеш не-щеш е там. Нали нямаше да има допълнителни полета с реклами, освен тези, които посочихте при промяната?    Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 13:31 от В@ня

# 3 353
  • КиТ
Само магазин липсваше на тази платформа,а ето,че е факт  Whistling

# 3 354
Тоалетна хартия на прИмоция??  Flutter
Благодаря, БГ мамма!  Sick

# 3 355
  • София
Аз оставам с впечатлението, че най-важното нещо в живота ни са гъз-папира и дамските превръзки... По телевизията, в социалните мрежи, по радиото, в мамма-та - чревно здраве и кървящи венци, яйчници... Съжалявам за този пост, но съм погнусена, истински!

# 3 356
Радвам се, че бг-мамма има магазин, но това, което ми се появява, щом кликна на "Нови отговори", е повече от прекалено:

Филтър за Adblock за премахването на това нещо:

bg-mamma.com##iframe

# 3 357
  • Пловдив
Аз оставам с впечатлението, че най-важното нещо в живота ни са гъз-папира и дамските превръзки... По телевизията, в социалните мрежи, по радиото, в мамма-та - чревно здраве и кървящи венци, яйчници... Съжалявам за този пост, но съм погнусена, истински!
Не е вярно! Най-важно е лекарството против хемороиди!

# 3 358
  • София
Пропусна запека - така актуален преди 2-3 дни.

# 3 359
Така...значи...каква стана тя...запека го оправихме и вече имаме нужда от тоалетна хартия. Sick

Нали нямаше да има допълнителни полета с реклами, освен тези, които посочихте при промяната?    Rolling Eyes
Нали,нали,ама надали.
Както обича да казва дъщеря ми-СЕРИОЗНО???? Shocked

Сайтът стана някакъв сбирщайн. Шарения-тоалетна хартия,шампоанчета,веро,превръзки,четки за зъби,кремчета...Все едно влизам в магазин за левче.
Отвратително. Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт