ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 184
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 570
На началната страница ми излиза:
Safe Browsing
Diagnostic page for www.bg-mamma.com

What is the current listing status for www.bg-mamma.com?
Site is listed as suspicious - visiting this web site may harm your computer.

Part of this site was listed for suspicious activity 1 time(s) over the past 90 days.

What happened when Google visited this site?
Of the 27 pages we tested on the site over the past 90 days, 6 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2014-10-28, and the last time suspicious content was found on this site was on 2014-10-27.
Malicious software is hosted on 2 domain(s), including dhiegofellipe.in/, bocrsy.com/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS34224 (NETERRA-AS).

Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware?
Over the past 90 days, www.bg-mamma.com did not appear to function as an intermediary for the infection of any sites.

Has this site hosted malware?
No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.

# 3 571
razdelno_subirane, текущият Ви профил е трети /поне трети/, освен това търсите подкрепа за каузата си в бг-мамма за фейсбук сайта си.

# 3 572
Разбрах за грешката ''фейсбук'' и премахнах текста. Не зная дали няма и друго което да е в нарушение. Нямам желание за агитация към фейсбук или други сайтове. Благодаря. Да разбирам ли че мога да пусна темата във видът и пратен по-горе , без да нарушавам правилата.

# 3 573
razdelno_subirane, пуснете темата си. Успех в доброто дело!

# 3 574
  • гр. София
Дали мога да получа отговор?

Пак да попитам:

От две седмици насам, когато се разлогвам ми излиза надпис This page can’t be displayed след натискане на "изход". И от домашния, и от служебния компютър се получава. На какво се дължи?

# 3 575
  • София
Моля, тези, които получават съобщение за злонамерен софтуеър, да дадат точен адрес, от който излиза съобщението /не само името на темата/ и ако може цитат на съобщението. Благодаря предварително!
С влизането в сайта ми излиза съобщение за зловреден софтуер. И докладван атакуващ сайт.

# 3 576
  • Ямбол
Моля, тези, които получават съобщение за злонамерен софтуеър, да дадат точен адрес, от който излиза съобщението /не само името на темата/ и ако може цитат на съобщението. Благодаря предварително!
При мен излизаше, още, когато Miriel оповести в този пост: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.msg29334112#msg29334112 , т.е. при отваряне от "ново" на нови отговори към тази тема. Излезе ми само два пъти и след като продължих с игнориране на съобщението повече не ми е излизало така. В никоя друга тема не ме е предупреждавало, само в тази.

# 3 577
Може да съм поставяла въпросът и друг път, но понеже е доста дразнещо явление, си позволявам да го поставя наново.

В правилата е написано ясно:

11. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от един прякор от един и същи потребител.

Защо се допуска тогава съществуването на теми, които започват с: "Направих си нов акаунт, защото тук всички ме познават..."  Thinking Това е твърде демонстративно нарушаване на правилата, което следва да бъде санкционирано.
Какъв е подтекста на такова признание? "Аз съм готина, аз съм една от вас, и мога да правя каквото си искам, без да си нарушавам имиджа на ССФ"?

Според мен е редно подобни теми да се трият а потребителите с няколко акаунта да се санкционират според правилата на форума.

В крайна сметка човек следва да мисли малко повече когато изнася лична информация в публичен форум, а не да има няколко акаунта за различните си роли, и да не би "някой да прочете какво съм написала". Ми ще прочете. Който иска, той ще чете. Като не искаш да те четат, няма да пишеш. Просто е.

Моля за еднозначен отговор: толерират ли се нови акаунти на стари потребители?

# 3 578
  • Sofia
Не. И никога не са се толерирали.
Принципно няма проблем с новия акаунт ако е изискано замразяване на стария или е деклариран отказ от него.
Не знам доклад за такъв нарочен потребител да е останал без реакция.

# 3 579
Ограничила съм новия акаунт, но не съм изтрила темата - потребителката може да желае да се включи със стария си профил.
Не, не се толерират.

# 3 580
Не. И никога не са се толерирали.
Принципно няма проблем с новия акаунт ако е изискано замразяване на стария или е деклариран отказ от него.
Не знам доклад за такъв нарочен потребител да е останал без реакция.

Ограничила съм новия акаунт, но не съм изтрила темата - потребителката може да желае да се включи със стария си профил.
Не, не се толерират.

Изключително благодаря за бързия отговор и реакция. Дано повече хора го прочетат и не си правят такива експерименти. Спазването на правилата е в интерес на всички.

Надявам се също така, че потребителите докладват такива теми, а не се скатават зад съглашателството, че "това е наше момиче, утре и на мен може да ми се случи".

# 3 581
При мен съобщението за зловреден софтуер се получаваше от началната страница.
Днес вече няма следа от него.

# 3 582
  • София
Бих искала да помоля да ми замразите акаунта. Благодаря предварително.

# 3 583
Вертикална реклама на Е-маг ми излиза вдясно в темите и е дълга почти колкото един екран.Налага се скролване между Бърз Отговор и Още от...

# 3 584
zdraveite naskoro stanah maika i iskam da popitam neshto moje li bebeto da ima koliki i da ne plachi

Общи условия

Активация на акаунт