ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 196
  • 5 744
  •   2
Отговори
# 3 555
Да, има опция за търсене в личните съобщения. Влизаш в кутията и в лявата колана има "Търсене в Личните Съобщения". Директен линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=pm;sa=search

# 3 556
Благодаря бубанка Simple Smile

# 3 557
Когато отворя страницата на бг-мама и отново ми излиза съобщение за злонамерен софтуер

И аз имам същия проблем.

# 3 558
Ето, успях да го снимам

# 3 559
  • София
И при мен е така на компютъра!

# 3 560
Здравейте, от много време не мога да публикувам нова тема в раздела "Частни уроци". Защо какво се случва? Моля за помощ

# 3 561
  • гр. София
Пак да попитам:

От две седмици насам, когато се разлогвам ми излиза надпис This page can’t be displayed след натискане на "изход". И от домашния, и от служебния компютър се получава. На какво се дължи?

# 3 562
  • София
Здравейте. На мен също ми излиза като атакуващ сайт форума. Интересува ме в крайна сметка безопасно ли е да се влиза в момента в бг-мамма?

# 3 563
  • MJF
От вчера споменатия проблем със съобщенито за атакуващ сайт  форума си продължава и днес и при мен и се отнася за конкретни страници, например при опит да отворя темата "Япония".

# 3 564
  • Разпиляна във въображението
При мен проблемът се появява с първото влизане. Стигнах до заключението изобщо да не излизам от сайта.

# 3 565
Re: Да преправим старите мебели с любов - тема 27  вт, 28 окт 2014, 13:50 #568
Бих искала да разбера с какво наруших правилата на нескопосания форум
та ми беше изтрито мнението!?
Цитирах и подчертах в червено отговора на запитване
Кой обидих, рекламирах или опустоших душевно!?   
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791670.555

Би трябвало моето мнение да е 564
За 2 /втори път/ ми се случва, може би пак няма "следа"  Mr. Green никой нищо не вижда и т. н.
  love001

# 3 566
Трънка Бодливкова, цитат + емотикони = пост за триене

# 3 567
Туй не го знаех. Благодарности   bouquet

# 3 568
Моля, тези, които получават съобщение за злонамерен софтуеър, да дадат точен адрес, от който излиза съобщението /не само името на темата/ и ако може цитат на съобщението. Благодаря предварително!

# 3 569
Добър ден, аз съм човек който иска да пусне тема в сайта, но темата е и допитване до потребителите. Не съм организация или представител на такава. В общите условия на сайта прочетох, че  трябва да изпратя допитване до сайта, но линкът който е даден ми изписва ''грешка''. Темата е '' изхвърляте ли си разделно боклука?''. Целта ми не е да броя хората които събират разделно и тези които не го правят, а да се видят гледните точки, да се увеличи броя на домакинствата които си изхвърлят отпадъците разделно, както е в Западна Европа, там ценят много природата си, която е много по-малко и не толкова красива като нашата. Целта ми е повече разделно събран боклук, съответно по-малко общ боклук на сметището, по чиста природа за нас и децата ни. Какво печеля от цялата работа, НИЩО. Не го правя за себе си, правя го за бъдещите поколения. Сайтът БГ мама е много популярен и потребителите му са отговорни хора и пускането на такава тема от социално значение и с грижа към природата ще е едно чудесно допълнение. Преди седмица от друг профил пуснах тази тема в сайта Ви, но тя бе изтрита и бях блокиран от модератор, без право на редакция с цел да отговаря на изискванията на ''общите условия''. Едвам намерих имейл на сайта и пратих допитване, но никой не ми отговори вече една седмица. За това направих този профил, за да мога да се свържа с Вас за помощ.  Ето текста на темата, ако нещо смятате за нередно , кажете да го коригирам или премахна. Не смея да пусна темата , да не я изтрият отново.

''Здравейте. Аз изхвърлям боклукът си разделно, а Вие?
Интересува ме по скоро тези които НЕ събират разделно. Защо не го правите? Кажете какви са причините/проблемите. Защото от както събирам разделно боклука ми е много по-лесно и по-рядко се хвърля. В София има цветни контейнери, но как стои въпроса извън София? Има ли контейнери?Има ли интерес към това нещо?
Пускам анкетата и се надявам да има голям интерес и коментари, защото се оказва че от целият Европейски Съюз ние сме предпоследни по рециклиране с 4 % рециклиране на отпадъците, само съседна Гърция е по-зле от нас. За сравнение Швеция рециклира 99% и заводите плачат за още, та внасят боклук от други държави за да си изпълнят КПД-то.
Смятам да зачекна тази тема в много форуми,сайтове и тн. За да може все повече хора да изхвърлят разделно отпадъците си
.''
Благодаря за отделеното време, много дълго стана съобщението. Но такъв тип проблем с пускане на тема в други сайтове и форуми нямах.

Общи условия

Активация на акаунт