ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 209
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 540
Мога ли да знам защо е изтрита? На мен лично ( а и не само) ми беше от полза.

# 3 541
Струва ми се, че са слети няколко теми и "Изследване на хормони - N8" вече е част от края на тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208844.0;topicrefid=20

# 3 542

Забелязвам, че всеки втори пост на пуснати тези дни теми, е реклама на магазина.
Това нещо временно ли е или така ще бъде от сега нататък?

# 3 543
Подозирам, че ще си е така.
И ето затова няма да има опция 'игнорирай потребител'. Simple Smile

# 3 544
Отвратителен, агресивен маркетинг. Само от тоалетната ми дето не излизат тези реклами.
А и за мен са безкрайно безполезни, защото не живея в България, никаква полза нямаме един от друг с този магазин.

# 3 545
  • Sofia
Временно и за малко бяха.
Ще се появяват САМО в конкретни теми, когато се касае за ТОЧНО определени продукти, които се предлагат в магазина.

# 3 546
Благодаря за бързия отговор  Peace

# 3 547
Здравейте, защо изтрихте темата за конкурса за конната терапия, без дори да проучите за какво става въпрос.... Конкурсът Е международен, организацията е шведска, това е нещо, което се прави в над 16 държави, каузите за социални и обществено полезни, насочени към деца и юноши. Това не е бизнес, целта не е печелба, това са истински, човешки каузи, парите, които се отпускат са ДАРЕНИЕ с цел да се направи животът на децата по-добър, да се случи някаква реална промяна.

# 3 548
  • Sofia
Достатъчно време сте потребител за да знаете какви са правилата за изискване на подкрепа от форума.
Пускането на теми без съгласуване и още по-малко мултиплицирането на призивите не се толерират.
Участниците са българи и Вие търсите форумната подкрепа за собствения си проект.
Публикациите Ви са заличени.
Ние не сме Нова броудкастинг груп.

# 3 549
Няма нужда от заядлив тон по въпроса, прочетете си критериите за изключения...не са ясно формулирани, защото пак ви казвам конкурсът е международен, какво като участниците са българи, това не го пише във вашите критерии...както и другите неща, за които писах. Разбира се, че ще търся подкрепа за моя проект, въпрсът е каква е целта на проекта, а именно ДАРЕНИЕ.
Както и да е, не е голям зор да бъде публикувано тук, но защо с този тон.

# 3 550
  • Ямбол
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=486933;sa=showPosts

а тази тема,не и ли е време за нова тема

# 3 551
Почистих от първия линк.
За втората тема - потребителите се разберете по между си кой да пусне нова или вие пуснете.

# 3 552
  • София
Не знам дали това е правилното място, но на рекламата на Attipas "Научете повече за Attipas" - линкът не работи. Предполагам, че не е такава идеята, заради това сметнах за необходимо да го отбележа.

# 3 553
  • Разпиляна във въображението
Когато отворя страницата на бг-мама и отново ми излиза съобщение за злонамерен софтуер

# 3 554
Има ли търсачка в личните ми съобщения? Искам да открия едно от преди години, но не знам как да го направя по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт