ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 401 365
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 960
Благодаря ,ще пробвам! Grinning

# 3 961
  • София

Весела Коледа на всички!!!   love001

До: mariqna210484

Когато снимката е от твоя компютър, както вече са ти казали, първо трябва  да я качиш в някой сайт за споделяне, за да можеш после да вземеш ЛИНК и да го поставиш в мнението си.

ето един сайт, може да се ползва и без регистрация http://prntscr.com/ (запази си го като отметка в браузъра,  за да ти е подръка)

КАЧВАНЕ: С мишката, взимаш снимката  от папка или десктопа  и я пускаш в полето което ще ти се отвори

(виж - показала съм как става на картинката отдолу)

като пуснеш сниката, изчакваш сайта да я обработи  и да ти даде ЛИНК за нея

после кликваш на него и изображението се отваря в нов прозорец.
тогава върху снимката - десен бутон на мишката, от менюто избираш ''КОПИРАНЕ URL адреса на изображението''  (но ти това, май си го знаеш )   Peace

# 3 962
  • в сърцето на един мъж...
Стои ми едно известие за нов отговор, а проверявах, няма такова. Това може ли да се каже от къде е и защо виси така Confused Отделно, отбелязах всички като прочетени, пак не го изчисти.

# 3 963
Стои ми едно известие за нов отговор, а проверявах, няма такова. Това може ли да се каже от къде е и защо виси така Confused Отделно, отбелязах всички като прочетени, пак не го изчисти.
При мен така висят бройките на отговорите. След като ги маркирам за прочетени, после отделно кликвам и върху червеното квадратче горе вдясно, където са известията за нови отговори. Е, тогава изчезва и вече се отбелязват наистина новите отговори. Доста е неудобно, но този начин открих да ги премахвам.

# 3 964
  • София
Ако има редакция на мнение, влезте горе вдясно от профила - падащото меню - известия, там розовото "ново" ще ви покаже къде е редакцията.

# 3 965
  • в сърцето на един мъж...
Опитах всичко, стои си. Не показва къде има редакция, ако това е проблема.

# 3 966
Тази тема заключена ли е и ако да, защо няма катинарче?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=815475.1800

# 3 967
  • ту тук, ту там
И преди бях питала, но никой не ми обърна внимание: защо не мога да си спра известията за определени теми? Конкретно за "Нашите кухни" става въпрос в случая. Нямам бутон "спри известията", а само "извести", макар че известяването всъщност ми е включено отдавна! За мобилната версия иде реч! Не ми е удобно всеки път да се налага да преминавам на пълната!

# 3 968
  • София

elleni,

Щом имаш само бутон ''включи'' - включи ги пак и после ги изключи.

# 3 969
  • ту тук, ту там
Не става, Mari_mar, пробвала съм!

# 3 970
  • Ямбол
От профила си опитвала ли си да ги спреш?

# 3 971
  • София
Не става, Mari_mar, пробвала съм!

Даааа...странна работа  newsm78

Но ако си писала отново в тази тема, след като си пробвала да изключиш съобщенията, те пак се включват сами и без да ги разрешиш(включиш) от бутона.

Аз си имам бутон изключи, ама не помня, дали аз съм активирала известията или са включени защото съм писала в темата.

# 3 972
  • ту тук, ту там
При мен е обратно - когато пиша в тема от "следени", то тя автоматично отпада от там и се появява само в "нови отговори"!
И аз го имам, но само на някои теми, не намирам закономерност някаква къде го има и къде не!
От профила може и да може, но трябва да премина на пълната версия, а това не е удобно да го правя всеки път! Не ми е жизненоважно в момента да го направя това упражнение (изключването на известията имам предвид), но явно е бъг, за който искам да сигнализирам, при това не за пръв път!

# 3 973
  • София

elleni,

Ахааа...разбрах те, и май наистина само от профила ще решиш проблема, но през пълната версия, която не искаш Wink

Дано някой модератор, все пак ти даде някакво обяснение, защо и кога се сполучва това с бутона  Peace

# 3 974
  • София
Последните 2-3 дни отново започна да ми светва в червено екрана с предупреждение от антивирусната за bg-mamma.
На последното съобщение беше това
Цитат
dosm.clasificadosam.com
Появи се при натискане на бутона за нови отговори в теми, в които съм писала.

Общи условия

Активация на акаунт