ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 464
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 020
  • Варна
Хм, извинявам се тогава, не бях виждала такова нещо. И на мен ми стана интересно.

# 4 021
  • Испания
Хм, извинявам се тогава, не бях виждала такова нещо. И на мен ми стана интересно.

За какво се извиняваш?

Не знам дали да се надявам, че някой от админите или модераторите ще ни отговори...  Rolling Eyes

# 4 022
  • Sofia
Има такава опция за всеки един потребител и не е никаква привилегия.
При желание на публикуващия, авторът не се показва за останалите потребители. Те го виждат като анонимен, съответно не могат да го свържат  с профил или да видят публикациите "му".
Виден е за модераторите.

# 4 023
  • В Космоса
Може ли да заключите тази тема?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772964.msg29819891#msg29819891

Благодаря!

# 4 024
  • Испания
Има такава опция за всеки един потребител и не е никаква привилегия.
При желание на публикуващия, авторът не се показва за останалите потребители. Те го виждат като анонимен, съответно не могат да го свържат  с профил или да видят публикациите "му".
Виден е за модераторите.

Благодаря за отговора. За първи път разбирам, че има такава опция.

# 4 025
  • Варна
За какво се извиняваш?
Ами задето се изказах така категорично.
Тати,
това е само при публикуване, така ли? Т.е. ако искам да пусна да речем по-деликатна тема, мога да се скрия само във въпросната тема, а в останалата част от форума всичко ще си бъде нормално и ще си бъда видима и разпознаваема?

# 4 026
  • Sofia
Да. Това е идеята. Опцията си я има отдавна и е точно с цел да се избягват мултиакаунтинги, при  необходимост да се пусне тема или публикация, която потребител не желае да се свързва с профила му.

# 4 027
  • Mediterraneo
Въй! Анархия! Никога не съм чувала за тази опция, а и не считам за нормално всеки да разполага с нея  Rolling Eyes

# 4 028
  • КиТ
И аз разбирам за тази опция сега  Crazy
Потребителя явно е доста напреднал,за да знае за нея  Thinking

# 4 029
Да. Това е идеята. Опцията си я има отдавна и е точно с цел да се избягват мултиакаунтинги, при  необходимост да се пусне тема или публикация, която потребител не желае да се свързва с профила му.
И как се прави? Не знаех за тази опция.
Редакция: Разгледах внимателно и видях. Simple Smile

# 4 030
Долу вляво от полето за писане на отговор ( под емотиконите) има " допълнителни опции". Последната от тях е " публикувай като анонимен". Сега ще я изпробвам.  Grinning

# 4 031
Въй! Анархия! Никога не съм чувала за тази опция, а и не считам за нормално всеки да разполага с нея  Rolling Eyes

И аз не съм чувала.
Откога я има? Thinking

# 4 032
Хи хи, сега я видях и аз. Grinning

# 4 033
Брей,че по тая логика,всеки може да си стане анонимен  Crazy

# 4 034
Супер, давайте сега всички като анонимни да пълним форума с простотии!

Общи условия

Активация на акаунт