ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 505
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 230
  • Варна
Мерси! Само тази страница прочетох, не видях че е писано напред.

# 4 231
И на мен няколко поредни дни ми излиза тази грешка и не мога да влизам определено време.Дано скоро да се отстрани проблема Hug

# 4 232
  • софия
В тази тема при всеки нов отговор и натискане на "Х нови" винаги ме препраща не на съотв. нови отговори, а в началото на страницата с тях.

# 4 233
  • София
Още колко време ще се появява тая грешка 500, че лекинко започнах да се изнервям? Благодаря.

# 4 234
Още колко време ще се появява тая грешка 500, че лекинко започнах да се изнервям? Благодаря.
Няма смисъл да питаш. Peace Или няма кой да ти отговори, или ще бъде дежурното: " Работи се по въпроса". Tired

# 4 235
Ако не Ви се отговори - зле, ако Ви се отговори - още по-зле.
Клетвена декларация, че се работи по отстраняването на проблемите ли искате?

# 4 236
  • София
аз с едно съвсем отнесено и може би тъпо питане.
на началната страница подфорумите са подредени по следния начин - "Искам бебе""Проблемно забременяване" и чак след тях "Бъдещи майки".
да го преместите проблемното след бъдещите майки, че много пророческо някак ми седят подредени  Rolling Eyes

# 4 237
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз все още не се изнервям, но искам да питам същото Peace

И да попитам защо вече не се вижда колко потребители има в темите?
Или само аз не виждам? Във всяка тема стои 0 потребители и 0 гости
Това е от няколко дена.

прочетох на зад, че вече е питано и отговорено Peace

# 4 238
Искам да попитам защо докато пускам нова тема(WIZZ AIR 16) в "На път в чужбина" модератора заключи старата тема?
Видях, че сега е добавил линк към новата тема, но не е ли по-нормално да изчака малко за да си свърша работата така, както всеки друг път???

# 4 239
Не мисля, че това е чак толкова сериозна драма, но ако много държите, ще изтрия своя пост и вие ще пуснете същия, но ваш. За мен наистина няма никакво значение. Разликата във времето между пускането на темата от вас и моя пост е 10 минути - предположих, че заради грешката, която даваше форума в онзи момент, вие не успявате да пуснете линка в старата тема.

# 4 240
Не мисля, че това е чак толкова сериозна драма, но ако много държите, ще изтрия своя пост и вие ще пуснете същия, но ваш. За мен наистина няма никакво значение. Разликата във времето между пускането на темата от вас и моя пост е 10 минути - предположих, че заради грешката, която даваше форума в онзи момент, вие не успявате да пуснете линка в старата тема.
Точно заради проблема с форума беше невъзможно да направя всичко достатъчно бързо!
И не, не е проблема в това чий е пуснатия линк!
Просто не разбрах защо е това бързане!
Винаги, когато съм готова с пуснатата нова тема съм уведомявала модератор да заключи старата тема!

# 4 241
При опит да цитирам публикация, за да напиша отговор, ми се зарежда "Грешка! Сесията ви е невалидна." Темата не е заключена, тъй като бутон отговор, а и цитиране на последното мнение работи. Сесията ми не е невалидна, другите линкове из форума се зареждат и не съм разлогната. Тъй като публикацията е 3-4 страници преди последния отговор в темата и в нея има друг цитат, би било по-трудно просто да я копирам и я вмъкна, след като натисна "отговори". Предполагам, че проблемът е временен, но реших, че е добре да ви уведомя.

# 4 242

Разбирам, не съм желала да ви засегна по някакъв начин и се извинявам.
За много от приключените теми няма доклади, в някои случаи няма и линк в старата тема към новата.
Нямам лични впечатления от вас и дали пускате доклад за заключване или не, направих нещо съвсем рутинно.

# 4 243
При опит да цитирам публикация ...

По-скоро е проблем с вашия браузър.
Моля, изчистете кеша и бисквитките, после се логнете отново и ако все още съществува този проблем, пишете отново.

# 4 244
Извинявам се за глупавия въпрос   Embarassed , но как се чистят кеш и бисквитки? Никога досега не съм го правила. Ползвам Mozilla.

Общи условия

Активация на акаунт