ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 474
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 320
Здравейте, опитвам се да редактирам поста си, имаше опция за редактиране, и дори изтриване, но сега е активно само "цитирай". Защо се получава така? Искам да го редактирам , а и да променя или изтрия отговора, защото има грешка в стойността.
Благодаря !

# 4 321
  • Испания
Здравейте, опитвам се да редактирам поста си, имаше опция за редактиране, и дори изтриване, но сега е активно само "цитирай". Защо се получава така? Искам да го редактирам , а и да променя или изтрия отговора, защото има грешка в стойността.
Благодаря !

След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

...

Потребителите имат право да изтриват постингите си само в случай, че мнението не е прочетено от друг потребител и след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786973.0;topicrefid=19

# 4 322
Здравейте!
Липсва ми пост от сутринта в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=813872.495

Каква е причината?

# 4 323
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря !
Пишеш на модератор, натискайки "Информирай модератор" под самия пост, който искаш да редактираш, което е активно. Или тук в тази тема пишеш какво в кой пост искаш да бъде променено.  Peace

# 4 324
Изчезнаха няколко поста от тази тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=823858.new#new

Защо? Thinking

# 4 325
  • HH
А в тази тема, ще помоля да хвърли око някой модератор, защото мисля че преминаха границите. И това ми били студентки.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805864.600;topicrefid=20

# 4 326
     Здравейте, преди малко нямах достъп до форума и сега, при преглед на темите установих, че темата се отваря на цялата страница (липсва колоната вдясно на екрана). На моите настройки ли се дължи промяната или се прави нещо по форума? Благодаря.

# 4 327
  • В сърцето на любимия човек
При мен пък обратното - всичко е сбутано в ляво, а колоната в дясно заема половината от екрана, съответно полето с текста е много по-тясно. Надявам се, че няма да остане така.

# 4 328
  • Испания
При мен пък обратното - всичко е сбутано в ляво, а колоната в дясно заема половината от екрана, съответно полето с текста е много по-тясно. Надявам се, че няма да остане така.

+1.

Доста неприятно е.

# 4 329
Моят екран вече е "обзаведен"с две рекламни ленти вляво и вдясно-еднакви...Сайтът е бавен като охлюв,но рекламите зареждат много бързо- може би за да им се наслаждавам,докато чакам-да не би да ги пропусна и да си остана невежа за 50-те нюанса или колкото там са сиво.
И шрифтът на Моята БГ мамма май е пипан...Но пък вече е центрирано. ooooh!

И ги няма бутоните вляво-онези,с единия от които можеше да се включват и изключват известията за тема.

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 14:53 от Бубче

# 4 330
При мен абсолютно същото като при Пънче.
Шрифта е толкова дребен, че се напрягам докато се взирам.
При отварянето на конкретна тема пък е доста увеличен мащаба.
И аз се надявам да не остане така.

# 4 331
Моят екран вече е "обзаведен"с две рекламни ленти-еднакви...Сайтът е бавен като охлюв,но рекламите зареждат много бързо- може би за да им се наслаждавам,докато чакам,да не би да ги пропусна и да си остана невежа за 50-те нюанса или колкото там са сиво.
И шрифтът на Моята БГ мамма май е пипан...Но пък вече е центрирано. ooooh!

абсолютно същото е и при мен  Peace

Просто този сайт няма оправяне, всяка седмица нещо му има  ooooh!

# 4 332
  • София
    Здравейте, преди малко нямах достъп до форума и сега, при преглед на темите установих, че темата се отваря на цялата страница (липсва колоната вдясно на екрана). На моите настройки ли се дължи промяната или се прави нещо по форума? Благодаря.

И при мен е същото, не е от настройките ти.

А може да се дължи на факта, че не триеш както трябва  Grinning

# 4 333
  • София
При мен половината текст ми излиза извън рамката на лаптопа.

# 4 334
Изчезнаха няколко поста от тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=823858.new#new

Защо? Thinking

Да си повторя въпроса.
Хората изгубиха темата, заради това.

Общи условия

Активация на акаунт