ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 614
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 890

малиии  , къв убавец съм на твоето ТВ  hahaha

Добре че си ти, та да понасям по-леко рекламите и другите екстри! Simple Smile
подсещаш ме да предложа на ръководството да ми метне моето фото на мястото на библиотеката. 
всъщност те защо ли не са го направили до сега  newsm78

# 4 891
  • София
добре де , аз не ги виждам тези книги. нямам аддблок.  newsm78

Гледай, да не преживяваш, че не си ги видял! Mr. Green

Скрит текст:

Явно всеки вече вижда форума по различен начин. При мен от тази вечер синята лента на магазина в темите изчезна, но за сметка на това книгите, които вие виждате отстрани са отгоре над съдържанието на темата и трябва да скролвам, и да скролвам докато стигна до отговорите.
Но не си мислете, че окончателно съм се отървала от синята лента. Неее тя си се появява при писане на отговор и продължава да скрива бутоните.

# 4 892
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Разбирам онези, които по обективни причини нямат възможност да разкарат ненужното им съдържание, но не разбирам другите, които имат, не го правят, а продължават да се надяват някой да оправи този бивш форум и настояща платформа. Е, няма да стане. Впрочем аз още очаквам така щедро обещания лично от г-н Николов преди повече от година калкулатор за преизчисляване на количествата в рецептите.  Wink Някой, ако го е намерил сред циганията в платформата, да свирне!
За Мозила в Адблокплюс:
Скрит текст:
за разкарване на синята лента, или в какъвто цвят е там, ако още я има - филтърът е
bg-mamma.com###theFasha
за разкарване на страничната книжна маса - филтърът е
bg-mamma.com##div.html_wall

# 4 893

За Мозила в Адблокплюс:
Скрит текст:
за разкарване на синята лента, или в какъвто цвят е там, ако още я има - филтърът е
bg-mamma.com###theFasha
Как става въвеждането на тези филтри?

# 4 894

profi_1, ОБИЧАМ ТЕ!  bouquet Не мога да повярвам, толкова чисто, спокойно и приятно! Като в едно друго време....... Heart Eyes

AQUА, аз, като един лаик, направо налучках - горе в лентата има иконка на адблок, като кликнеш, отиваш в настройки на филтъра, там има добавяне на филтри, кликваш, пействаш дадените от profi_1 и това е. Уф, дано някой по-разбиращ го обясни по-разбираемо. Peace

# 4 895
labrex , благодаря ти   bouquet
Стана!

# 4 896
Благодаря и аз на Лабрекс и Профи .

# 4 897
  • софия
За Мозила в Адблокплюс:
Скрит текст:
bg-mamma.com###theFasha
А за Мозила каква е "цаката"?

Чудя се как се чувстват собствениците, четейки тук да се задава като един от основните въпроси "Как да разкарам рекламите?" Цяла година и кусур те влагат кански усилия да нацвъкат сума ти реклами и простотии, а ние, тъпите потребители на великата платформа, не го оценяваме и се чудим как да ги игнорнем. newsm78

# 4 898
  • Варна
Благодаря за филтрите!   bouquet

# 4 899
Чудя се как се чувстват собствениците, четейки тук да се задава като един от основните въпроси "Как да разкарам рекламите?" Цяла година и кусур те влагат кански усилия да нацвъкат сума ти реклами и простотии, а ние, тъпите потребители на великата платформа, не го оценяваме и се чудим как да ги игнорнем. newsm78

И аз съм учуден, че тези мнения стоят.

Адблок е хубаво нещо, но и лошо.

# 4 900
Скрит текст:
Разбирам онези, които по обективни причини нямат възможност да разкарат ненужното им съдържание, но не разбирам другите, които имат, не го правят, а продължават да се надяват някой да оправи този бивш форум и настояща платформа. Е, няма да стане. Впрочем аз още очаквам така щедро обещания лично от г-н Николов преди повече от година калкулатор за преизчисляване на количествата в рецептите.  Wink Някой, ако го е намерил сред циганията в платформата, да свирне!
За Мозила в Адблокплюс:
Скрит текст:
bg-mamma.com###theFasha

Много ти благодаря, с този блокер се оправиха нещата. На цялата първа страница ми излизаха книги и чак на втора страница започва форума Twisted Evil

# 4 901
  • София
profi_1   bouquet
Адът сега е по-поносим.

# 4 902
Като цъкна на нови отговори, горе вдясно, или на Известия, ми се отваря бяла страница и не го виждам
Така е от няколко дни и не всеки път, но да кажем 50/50

# 4 903
Някой модератор би ли попитал докога се очаква да продължава това бавене, незареждане и прочие и да информира потребителите?

# 4 904
На мен също ми излиза бяла страница на отговорите и известията. И зарежда по 5 минути Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт