ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 402 766
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 5 595
Сега видях проблема на Облачето. И аз имам същия. Peace
За съжаление не мога да разбера как от 10-тина теми,които следя, се случва само с една,две.
Никога не е една и съща. Thinking

# 5 596
Geia, Merida , благодаря за споделеното.     bouquet Ами да, и аз проверявам вече, явно това ще е начина..  Confused

Мамма, благодаря за пояснението.   bouquet Аз ползвам Мозила от години, проблемът е в последно време.
Ще се радвам и други да споделят, ако са на същия браузър и не са правили допълнителни настройки, дали им се случва така.
Да добавя, имам регистрация и в друг форум, в който пиша редовно, там не съм имала от началото досега проблеми с известията. Съответно през Мозила влизам и в него.  Thinking

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 09:01 от Анонимен

# 5 597
  • на брега на морето
Като се натисне  бутона "Харесва ми" разбира ли се  кой е харесал поста?

# 5 598
И при мен го има това със самоизключването на известията. Появи се преди около половин година. Няма, няма и ми изчезне някоя тема. Когато се усетя, че не съм чела по дадена тема скоро я издирвам и отново включвам известията. Просто се пирмирих Sad

# 5 599
  • Варна
Като се натисне  бутона "Харесва ми" разбира ли се  кой е харесал поста?
И мен ме вълнува този въпрос. Плюс въпроса дали автора на поста получава известие, че някой го е харесал?

Котьо- аз ти харесах поста, виждаш ли, че съм аз?

# 5 600
  • на брега на морето
Нема никой  Grinning
Може би се отчитат като статистика само за темата.

# 5 601
  • в сърцето на един мъж...
И аз ползвам модзила, не съм променяла настройки, едни и същи са си от преди промените в сайта. Правя едни и същи неща, не само тук, но и на други места. И при мен си променя темите, в които изключва. Няма алгоритъм за това. И е особеност само на бг мама Confused

# 5 602
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Известия са това, което докладва в мейла, нали? Имам само една такава тема и си ме уведомява редовно, като има отговор в нея (то рядко се случва де, аз затова съм си я цъкнала специално да ми идва на мейл Laughing). Но са ми изчезвали активни теми в новите отговори тук, без да съм маркирала "Спри следенето" преди това.

# 5 603
Известия са това, което докладва в мейла, нали? Имам само една такава тема и си ме уведомява редовно, като има отговор в нея (то рядко се случва де, аз затова съм си я цъкнала специално да ми идва на мейл Laughing). Но са ми изчезвали активни теми в новите отговори тук, без да съм маркирала "Спри следенето" преди това.
    Не е задължително известията да идват на мейла. Аз ги следя само тук - по червената цифра над флагчето. В Профил - Настройки на известията, най-долу в полето "При включено известяване за тема и/или форум, да се изпраща съобщение за:" съм маркирала опция "нищо". Не ми се е изключвала следена тема.

# 5 604
  • София
Скрит текст:
   Не е задължително известията да идват на мейла. Аз ги следя само тук - по червената цифра над флагчето. В Профил - Настройки на известията, най-долу в полето "При включено известяване за тема и/или форум, да се изпраща съобщение за:" съм маркирала опция "нищо". Не ми се е изключвала следена тема.

И при мен е същото - спряла съм получаването на известия по имейл; досега не съм имала проблем.

# 5 605
Защо през телефона ника на Лиляна като автор на Искам да кажа е на латиница? В самата тема й е на кирилица.
И как в мобилната версия мога да видя кои са потребителите в темата?

# 5 606
  • ту тук, ту там
Авторите на темите в мобилната версия излизат с първоначалната си регистрация във форума, а не с настоящото си екранно име. Не може да видиш активните в темата, мобилната е с доста орязани функции за съжаление. На мен най ми липсват търсачка и възможност за преглед на профил. А да, и функцията "информирай модератор"!  Laughing

# 5 607
Благодаря, Елени!

# 5 608
Здравейте, бих искала да бъдат изтрити всички мои отговори в темата за 2АЕГ? Визможно ли е това?

# 5 609
Може да се изтрият публикации, които нямат последващи отговори, не са цитирани и по никакъв начин не влияят на дискусията в конкретната тема.
Ако желаете да се изтрие определена Ваша публикация, моля, използвайте функцията Информирай модератор за даденото мнение и ако на него не е отговаряно, ако не е цитирано, ако премахването му няма да засегне публикации на други потребители и да се наруши смисловата нишка на дискусията, то ще бъде премахнато от модераторите.

Общи условия

Активация на акаунт