Сешоар с дифузер за къдрици

• 2 615
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте  Hug,искам да си купя сешоар с дифузер за къдрици,та се чудя точно каква марка да си взема!Има много теми тук за дифузер, но са стари и повечето линкове не са актуални!  newsm78
Вие от кои модели сте доволни ?

# 1
Може би наистина с дамата не сме поровили достатъчно, но сигурно има нови неща на пазара, а и навсякъде ми обясняват, че зависи от гъстотата, дължината и дебелината на косъма. Моята е малко под раменете, тънък косъм, не много гъста. Искам красиви начупени кичури, моля ви споделете мнение какво да си взема? Казаха ми, че най-важно самия дифузер да е като легенче, в което да се събира косата, за да има по-добър ефект.Благодаря предварително на отговорилите!  bouquet

# 2
Не знам какъв трябва да е самия дифузер. Аз имам на Ровента, от преди 3-4 години купен, но e 2200W и доста бързо ми прави косата, а тя е вече доста под рамената. CV8052 е модела. Също така от опит съм установила, че е необходимо да си "нацели" човек пяната за коса, не с всяка пяна се получава, някой са с по-силна фиксация, трябва да е достатъчно силна и все пак да не сплъстява.
http://www.onyougo.com/rowenta-cv8052_iphw5857793.jpg

# 3
Здравейте, аз също съм решила да си купя сешоар с дифузер за оформяне на къдрици. Не искам да е за обем. Спряла съм се на един, но ми трябва малко помощ, ако може някой, който разбира разликата, да ми каже дали този вид дифузер е подходящ за къдрици. Simple Smile

# 4
Като марки съм ползвала и съм доволна от Remington (сегашният ми), Philips и Rowenta.

# 5
Здравейте, аз също съм решила да си купя сешоар с дифузер за оформяне на къдрици. Не искам да е за обем. Спряла съм се на един, но ми трябва малко помощ, ако може някой, който разбира разликата, да ми каже дали този вид дифузер е подходящ за къдрици. Simple Smile

Другият, който гледах е този:
Моля, кажете ми кой е по-подходящ за къдрици? Благодаря предварително! Simple Smile

# 6
Аз също търся за къдрици дифузер,разбрах,че "купата" трябва да е плитка,с къси иглички,а в Технополис консултантката каза обратното  ooooh!
Та последно какво да търся?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт