Празниците продължават, ЯНУАРЧЕТАТА на 2 годинки стават! (46)

• 31 056
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
еха, браво на вас люба  Hug

какче, ивайла остана да спи на четвъртия ден, и си спи от самото начало, заспива обикновено 15мин. след като легне, само че не дава да я събличат и спи с главата от към краката, но пък важното е, че си ляга без да протестира въобще, там слушат много повече от колкото вкъщи  Simple Smile а и емоциите в яслата ги уморяват.

дейзи, елч, много се смях с вашите калпазанки, опасни са  Laughing
ивайла, вече предявява сериозни претенции към облеклото си и според нейните изисквания, трябва да изхвърля едва ли не, половината й гардероб  ooooh! направо ми скъса нервите одеве, не иска да облича определени дрехи и това е то...

# 241
адис, какво не я кефи малката мацка? Grinning

# 242
Привет мацки Hug

Честит Рожден Ден на Марти и Дани! Да са здрави и послушни хлапета!
За мамите:

Буба засега си събува пантофите и ходи цял ден по чорапи. Обаче, като ви чета вече започвам да се чудя,дали и на нея няма да й дойде идеята в главата да събува и чорапите Whistling Crazy

Дейзи Joy Joy

Люба - ха,честито ти първо море Laughing

Нашата спалня и тя се използва вместо батут /и от двете мацки Crazy/, пък аз само подвиквам покрай тях ooooh! Tired

Адис - леле, твойта девойка от малка с претенции ooooh! Laughing

Какче - радвам се,че Вико се чувства добре в яслата Hug Съгласна съм с теб,че е лесно когато има къде да се върнеш след майчинство Peace Да си седиш в къщи е... А пък и да попадаш на някакви никакви роботодатели...

Бонболина
- стискам палци всичко да е ОК с колпоскопията fingerscrossed fingerscrossed

И на Буба й растът кътници - ужас,по цял ден мрънка,по цяла нощ не спи и реве,събужда се през 1 час.. кисельок голяяям. Затова сега едната спи с мен, другата с ММ, защото сутрин каката става за у-ще и все пак не може по цяла нощ да будува и тя. Tired Докога ще е така,не знам... Tired

Hug

# 243
Люба, Hug супер, много се радвам за вас!

Какче, Hug надявам се Вико да свикне и да се чувства добре в яслата. Аз ви споделях, че най-голямото ми притеснение беше как Сами ще заспива в яслата, при положение, че до тръгването му го приспивах САМО на ръце. Е, още от първия ден казаха че си е заспал сам. Ние с ММ гледахме изумени. Права е адис, че там слушат много повече отколкото вкъщи.

Вчера пак питахме дали в яслата яде. Ами госпожата каза, че си изяжда яденето, кога по-бавно, но си яде. В къщи проблема му е, че не може да стои на едно място. Сяда на стола и стои буквално за 2-3 хапки и тръгва да тича. Как да се храни така нормално? Никакви обяснения не променят нещата.

Бонболина Hug надявам се всичко да е ОК!

Хей мами на първокласници, как са децата в училище?

Явно тези последни кътници са ужас при повечето деца! Между другото с Марина така и не разбрах какво е никнене на зъби... Simple Smile На нея и пораснаха много бързо, но после като голяма имаше проблеми и дори носи брекети, но сега надявам се всичко вече е ОК.

Отивам да си лягам с кокошките, че много ми се спи! Спокойна нощ на всички! smile3524

# 244
  • sofia
Няма да ви изненадам - на Лия също й растат кътници, започнах да давам Дентокинд и определено е по- спокойна и спи добре.

Емили, аз не давам да се става по време на ядене, способна съм да я слушам как реве или да викам, но няма да стане от местото си. Ако стане трагично я слагам в леглото й. След една минута е избрала да се храни, а не да спи  Mr. Green  , ужасна съм, нали.

# 245
  • sofia
Относно събуването- в градината са се видяли в чудо и само ми се оплакват, а аз им казах да я оставят по чорапи да ходи

# 246
Елч,
Скрит текст:
съмнение за рак на шийката Confused

# 247
  • София
Момичета, дано вашият добър опит със спането в яслата се прехвърли и върху нас, че това е май последната стъпка, която ме притеснява... за сега Mr. Green

Люба, ха честито, завиждам ти шЪ знаИш! Laughing

# 248
Честит рожден ден на всички рожденици, които изтървах! Да са живи и здрави и много послушни!
Любче честито за моренцето Joy искам и аз
Елч, това с Дара според мен ще мине скоро/просто трябва да се изтърпи/. и ние бяхме така. Ако не беше цялата отгоре ми, то поне единия крак и ръка трябваше да са Joy Сега я приспивам на нейното или нашето легло/ после я местя / и така. При нас Вики заспива с мен . с тати чете, говорят но казва Искам мама, отивам хваща ми ръчичката и заспива
Денс като я взехме от ясла ми пее " Палави ръчички прегърнете мама,  нийде на земята като нея няма" Аз се разревах. Милото вика- Оле какъв празник ще е в яслата- ревлив на 8 март Joy
Адис и ние сме така с обличането. то големи претенции, страшна работа. не искам тези ботуши, искам другите. сега и памперса за през нощта иска да е с крава. #2gunfire Ами то в пакета и други има Joy

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИКОЛ на Клече!
Пожелавам и здраве, много весели и щури игри, да порасне щастливо и уверено в себе си дете!

Клече, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Hug

Люба, Hug, не, не си ужасна. Хубаво е, че по този начин все пак успяваш. Аз няма да успея. Все си мисля, че Сами като не може да говори още и затова и комуникацията ни е трудна...Всичко разбира, но не може да каже своята гледна точка по даден въпрос. Simple Smile И аз се притеснявам, че ако започна да му се карам, може да го стресирам и това да забави проговарянето му още повече...

Бонболина Hug откъде пък тези съмнения??? Лоша цитонамазка ли? Стискам палци да си добре, вярвам в това! Praynig

Хубав ден на всички!  Hug

# 250
Добро утро момичета  Hug

Бонболина
Скрит текст:
Дано да е фалшива тревога и да си останат само съмненията  Praynig  Praynig  Praynig  Hug  fingerscrossed

Бебо не искам да ви мисля с тези претенции  Joy

Елч много е упорита Дара - не знам какво да кажа  Hug И аз правя много повече отстъпки при Нати , от колкото при каката съм правила.  Thinking

Люба не си ужасна , аз също като съм категорична в някое мое решение постъпвам като теб и резултата е същия. Hug

Емили и Нати не говори , но моята гледна точка е друга - не мисля че така го стресирам и по - бавно ще проговори.А може и да греша.  Hug

Пепинка , Бубе , Буби как сте ?

Какче всичко ще бъде наред и ще си спинка спокойно детенце в яслата ще видиш.  Hug

Адис - и вие с характер  Hug Опасна работа са сладурите.

Честит празник на днешните рожденници - здраве и безгрижно детство.  Hug   bouquet - за мамите.

Да отбележа - каката е на градина , Нати спи още и днес се разписах необезпокоена  Mr. Green

И за това прекалих  Mr. Green - извинете.

Хубав ден и здраве от нас. Heart Eyes

# 251
Скрит текст:
мнооого лоша цитонамазка,в последно време все са лоши резултатите,на 3 м все си правя и сега има влошаване още
Извинявате,момичета,но с вас мога да си споделям   bouquet

# 252
  • sofia
Бонболина , сега какво следва?  #Cussing out

Емили, аз мисля, че са излишни опасенията. Сами с рев винаги може да ти покаже, че не му изнася нещо.

# 253
bonbolina  Hug Hug

Къде прочетох, къде не  Crazy

Елч Супер, че е минало добре  при доктора!

# 254
Бонболина, действай, не се чуди. От личен опит ти казвам, че рака, хванат навреме се лекува/ или поне се надявам Grinning/ Аз не съм запозната с процедурата, някой мисля Ейприл си е правил, май режат малко от шийката, за да изследват. Проблема доколкото знам е при следваща бременност, че трудно се износва със скъсена шийка. Но пък в крайна сметка по-добре с едно дете, но с жива майка да му се радва и да го гледа

Марти тази сутрин хленчи вкъщи, а пък после влезе много бойно в градината, дано и със спането да се справим от др седмица. И аз давам Дормикинд и не знам от тях ли е, но нощем спи спокойно, само дето една кашлица го мори

Аз съм вече днеска на автопилот, след като съм вече не знам кой ден по 12 ч на работа, вчера се прибрах в 20.30, четох анализи до 12.30 и той ме събуди в 3 да иска чай..... е поне си дочетох анализите Laughing, но по-странното е, че се свиква и със малко сън, а като се сетя, че имаше времена, в които и 10 часа не ми стигаха. Поне се радвам, че събота и неделя съм си вкъщи, че като знам колко хора работят и през уикенда  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт