,обаче неустановена. Рано ни е за тест пък и аз хич не искам (ако не е крайно наложително ) да бързам да го направя. И се надявам да не се налага да го правим, а по-бързо да го израстем - каквото и да е.
,обаче неустановена. Рано ни е за тест пък и аз хич не искам (ако не е крайно наложително ) да бързам да го направя. И се надявам да не се налага да го правим, а по-бързо да го израстем - каквото и да е.

много съм застреляна тези дни 

пишенка
. При нас каката ги ръси някакви такива дето едва се сдържам , но .... дето казваш за да продължи да говори по темата , но трудничко да не се изхиля. Някой път ако не се сдържа на секундата си измислям , че съм се сетила за нещо примерно.
като лежах с каката с рота вирус си спомням че ми казаха тогава : тя имаше 38.5 и аз ги извиках да и дадат нещо за Т . След 15 мин(след приема на сиропчето) като я премерих беше 39.3 .
благодаря ти много! Снощи обувахме чорапи, но само с вода, довечера ако се наложи, ще ги напоя с оцет. Днес една жена ми каза и с белтък от яйце, миля че и Тути беше споменавала такова нещо. Дано му минава вече, че направо е ужасно!
голяма е сладурана Снежи, какви ги ръси само! Много са забавни децата, като почнат да говорят разни смехории.
Препоръчани теми