Сега трябва и радиаторите в хола/кухнята да се примесят,защото са направени много тъпо ,там където ще има мебели,а точно на тези стени вече има шпакловка,знам,че са бели кахъри,но е много изнервящо,още повече,че средствата ни имат някакъв лимит.Днес баща ми има РД и аз отново съм в едно настроение,много ми липсват

От четири дена Нелката си спи в леглото,в неделя през нощта ме направи луда калинка и аз така и се ядосах ,сложих я в нейното легло и казах,че няма да спи повече при нас.Последва голям и дълъг рев,но си казах ,че няма да се давам.И така до 3ч.през нощта,когато реши да се прави на нинджа и скочи от дивана на масата,падна и си удари главата,и в рева си заспа пак върху мен.Та сега си ляга в нейното легло без голяма съпротива и заспива.
И да се похваля ,че след голямо тичане и обаждане на кого ли не,Нелката е записана на ясли и от средата на март ще я пускам.Това което ме смути е ,че ми искат служебна бележка,че работя,което ми се стори много тъпо,нали детето трябва да тръгне на ясла/градина и тогава да се върна/почна работа

Болничките да оздравяват бързо

Бързо да се оправяш!
Кутията, в която си ги държа, ми се напълни и ще трябва да си купувам нова 
! Да ми е жива и здрава!
/: