Празниците продължават, ЯНУАРЧЕТАТА на 2 годинки стават! (46)

• 30 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Пазарджик
Привет и от мен ,два дена не мога да се разпиша.Ще ми се да кажа/напиша доста неща и все не остава време.ММ е отпускар,майсторите отново работят в апартамента и ние хвърчим по магазините.Сега вместо да работят по проекта оправят магариите на строителите,оказа се ,че има разлика в таваните и стени,на места с 3 см  ooooh! Сега трябва и радиаторите  в хола/кухнята да се примесят,защото са направени много тъпо ,там където ще има мебели,а точно на тези стени вече има шпакловка,знам,че са бели кахъри,но е много изнервящо,още повече,че средствата ни имат някакъв лимит.

Днес баща ми има РД и аз отново съм в едно настроение,много ми липсват  Sad

От четири дена Нелката си спи в леглото,в неделя през нощта ме направи луда калинка и аз така и се ядосах ,сложих я в нейното легло и казах,че няма да спи повече при нас.Последва голям и дълъг рев,но си казах ,че няма да се давам.И така до 3ч.през нощта,когато реши да се прави на нинджа и скочи от дивана на масата,падна и си удари главата,и в рева си заспа пак върху мен.Та сега си ляга в нейното легло без голяма съпротива и заспива.

И да се похваля ,че след голямо тичане и обаждане на кого ли не,Нелката е записана на ясли и от средата на март ще я пускам.Това което ме смути е ,че ми искат служебна бележка,че работя,което ми се стори много тъпо,нали детето трябва да тръгне на ясла/градина и тогава да се върна/почна работа newsm78
Болничките да оздравяват бързо  Hug Praynig

# 91
 Hug Бубе, ужасна нощ си преживяла,да не ти се случва никога повече.

Hug Фея, благодаря,че попита,Сами цял ден е с висока Т.,ММ го води на лекар. Аз съм в отпуска,но ме извикаха рано от работата,и не можах да отида с тях.Педи казала че само гърлото има нещо като мехурчета и да даваме Т-понижаващо. Така ме е страх за през нощта,но имам Хексалгин за зор.
По 10 капки ли давате?

# 92
Емиииии,милото ми Самче! HugХексалгин не съм давала и не мога да ти отговоря.Аз ползвах Нурофен/5мл./и едни лепенки Куул Патч.Да не би и вие да стелепнали тази херпангина?Ох,бързо да минава,каквото и да е!Целувки!

# 93
  • София
Честит рожден ден на вчерашните рожденничета Никол и Искрен! Честит празник и на днешните Кали и Любомирка! Желая им много здраве, весели игри и щастливо детство!!! Hug Честит празник и на мамите!  bouquet

Бубенце, ужасна нощ си имала! Confused И не стига другото, а и са се държали ужасно с теб... Присто нямам думи! #Cussing out Бързо да се оправяш! Hug

# 94
емили, аз съм давала 10 капки хексалгин за дара преди 2-3 месеца като имаше температура.

# 95
Днес много сте писали, направо не успях да повярвам - 3 страници Simple Smile

Бубе ужасно е това  Hug

Буби и преди съм ти казвала за д-р Арабаджикова, която се оказа, че познаваш. Simple Smile

И аз много обичам да чета книги. Сега съм на Швейк, но малко бавно върви, че не ми остава много време за всичко. Аз също съм си мислила за Киндъл, ама като чета по 4 книги на година, реших, че засега няма смисъл да си взимам. Иначе си колекционирам книгоразделители  Blush  Кутията, в която си ги държа, ми се напълни и ще трябва да си купувам нова  Laughing .

адис така мило ми стана, като каза, че Марти си е купил книги. Иска ми се един ден и моите деца да имат интерес и влечение към книгите. Спомням си като малка как постоянно ходех до библиотеката. Даже веднъж баба ми беше излезнала да ме търси, че се бях забавила.

За имената - Калоян преди месец казваше, че се казва Коян. Но това беше за два дни. Сега си казва "ти". Но това не идва от името, а според мен, че постояно му казваме "Ти искаш ли това, ти искаш ли онова". Между другото Илайла е много хубаво Simple Smile

Аз скоро не съм оставала сама вкъщи, но понеже съм голяма бъзла, предполагам, че ще ме е страх  Mr. Green

Болничките да се оправят бързо. Аз сигурно ще откача, ако видя термометърът да показва 40 градуса

# 96
Az i ti, имам предвид, че ние у нас не можем да направим вътрешна изолация, защото преди няколко години правихме ремонт, а не че не може.  Peace

Болничките да оздравяват бързо!  Hug

# 97
Мамиии,днес моята малка,сладка принцеса Буба стана на 2 Heart Eyes! Да ми е жива и здрава!   Heart Eyes Почерпка от нас /макар и виртуална Wink/:

Благодаря сърдечно на всяка една от вас за прекрасните пожелания!!!

П.С. Радвам се, че ви има и че съм част от Вас! Извинявам се за малко късната почерпка,но днес бях на работа, а до преди малко имахме гости FlutterВръщам се назад да ви чета по-обстойно Flutter

# 98
Честит 2-ри Рожден ден и на Кали, и на другите наши астрални близначета!!! Да станат добри хора с големи сърца! Hug

# 99
Честит празник на Буба  и Кали! Да са много здрави и прекрасно детдтво. на мамите сили за прекрасните  годинки Grinning
Бубе дано се оправиш бързо миличка. А то лекарите нямат оправия
За името Вики си каза имената и трите но фъфлещо.......
в като звук и е трудно на някой думи
Много обича книги поне за сега и четем по  приказки преди да заспим. Меденката питка, Мъзелан и мъзеланка, Ботна мецана, Чевената шапица, и маша и мечока са ни любими Joy
Да ви споделя един разговор с Вики от вчера вечерта преди да заспи Вики " Момо, аш какато стана гоама имам чука"
Аз " не, мамо, няма да имаш чурка. Само моченцата имат а ти си момиче"
Начи, Ики има цици и носи сутиен"/ при тази реплика си показва гърдите и къде се носил сутиен/
Днешните деца явно прекалено образовани се раждат
Лека

# 100
добро утро!

зън, стана на въпрос вчера за признаците при уроинфекция, но да те попитам пак, има ли Т Ади и възможно ли е да има такава инфекция, без да се забелязват тези характерни признаци?

емили, аз дадох 7 капки на ивайла, но тя е около 9.500кг. доколкото успях да я измеря вкъщи с дрехи и пантофи. решх, че 10 ще са й много т.к. на мартин давам по толкова, но той също е под нормата за възрастта си.

бубе,  Hug

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 08:57 от адис

# 101
Рали, да ти е жива и здрава рожденичката, да е все така чаровна.

# 102
Буби ,наистина системата ги мачка , но тя мачка всички наред и както казваш не е оправдание да се държат така. Да са си избрали друга професия в крайна сметка. Не от вчера отговорните професии не са добре платени за съжаление.

Скрит текст:
И при нас поредна безсънна нощ. Стана им навик на моите сладури да стоят по нощите- заспаха втора поредна нощ в 00. 30ч . Той спа след обяд от 13.30 до 15.30ч , а тя отдавна не спи след обяд. Това добре но в 2.30 се събуди Нати с рев и не млъква. Гушнах го , натиснах му ушетата , коремчето - не реагира, което ме успокои. Откарахме до 5ч. Пуснем ТВ - дреме, угасне - започва да мрънка.

Искам да ви попитам следното: аз като цяло съм доволна от ЛЛ (аз, каката и Нати сме при нея- децата от раждането им). Само че тя не е педиатър и на няколко пъти ми се случва аз да питам дали трябва да направя нещо , което тя трябва(нейно задължение е мисля ) да ми каже да направя. Вчера на преглед с Нати (от миналия петък започна историята с кашлиците и пристъпите на му, и в интерес на истината аз на 2-3 пъти се сетих през това време но не знам защо не и звъннах) и я питам трябваше май да започна и Зиртек или друго противоалергично , а тя ми вика - " ама ти не го ли даваш". Пропуснала е за пореден път да ми го каже , пък аз не се сетих на деня в интерес на истината , в който започнахме лечението. Наистина им е натоварено доста и пак за сметка на пациента са такива пропуски- без значение дали е дете , възрастен или млад човек. Знаете ли педиатър близо до Орландовци - ЛЛ в момента ни е там .  Не знам дали ще ги преместя , но ...Между другото мислех каката да ходи от понеделник на градина - тя е с червено гърло и ще пие АБ че стерилната урина не и е добра  smile3515

Тути да е жив и здрав татко ти , не се натъжавай.  Hug Милата Нелка и браво на теб.

Емили дано днес да сте по- добре и без Т . Мисля че зависеше от килограмите - попитай ЛЛ.

По повод имената - вчера гледаме снимки и го посочваме ,и го питаме -кой е това , а той започва да сочи и вика мама , тате , името на сестра му (и ни посочва на снимката ) , но не и неговото. Много рядко го казва и то на срички го изрича - " На-не"  Joy

Честит празник на днешните рожденници - здраве и безгрижно детство.   bigdance2   bouquet - за мамите.

Рал_р благодаря за почерпката- да сте живи и здрави. - Весел празник   bouquet  Hug

Бебо определено се раждат образовани - и Нати ми вади сутиените и си премята едната презрамка на шията и се разхожда демонстративно  Mr. Green  hahaha

Днес се олях - извинете ме  Heart Eyes  Hug

Хубав ден и здраве. Hug

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 10:59 от фея зловеща графиня

# 103
адис, възможно е при уроинфекция да няма Т и единствен симптом да бъде намален апетит.  Peace

# 104
Ха добър ден!
Като първо благодаря на всички за хубавите пожелания.Извинявайте че чак сега се включвам,но вчера не успях да седна и за малко.
Черпя ви с тортата на Кали

Калина като я питаш как се казва има два варианта-Таши или Тали hahaha

Честито на всички празнуващи и бързо оздравяване на всички

Общи условия

Активация на акаунт