зън, развели ме с това съскане
стискам палци всичко да е наред при ехографията, къде ще я водите?

стискам палци всичко да е наред при ехографията, къде ще я водите?

Добре бе , мамицата му, нали отивам на лекар, как така ще пия нещо преди да ме прегледат, та нали някой неща не са препоръчителни... както и да е. Последва записване на данните, като там пък получих упреци, че съм си казала 2-те , а не 3-те имена и то съм ги шепнела - "така не става, момиче"... Оставете и това, ами качих се някак си на магарето, като нито лекарката, нито сестрата дойде да ми помогне и като се почна едно човъркане. Аз й казвам, че ме боли - тя пък ми обяснява , че знае, ама няма друг начин, отново троснато. Следователно ми обясни, че се е спукала някаква киста, която е обичайна преди цикъл (след 4-5 дни трябва да ми идва) и се пукала изключително лесно. За сега не виждала жълто тяло, нито кръвоизлив, но дори и да се получи, сега е твърде рано, щото сме отишли непосредствено след половия контакт. Ако се случи този кръвоизлив - следва операция. Установи също така, че на левия яйчник имам голяма киста (4см). От там започна да ми обяснява как тази вечер ще остана под наблюдение, но след това задължително трябва остана още 5 дни! Аз, разбира се, отказах. И познайте - получих едно троснато "Ами тогава елате да подпишете документ, че се отказвате от болнично лечение, щото няма да ви берем дерта ние после." Изписа ми някакви свещички, които нито ми обясни за какво са, нито колко време и колко често се слагат.Казаха ми да седна (нещо, което беше почти невъзможно заради болките, но според тях нямало друг начин), набиха ми една инжекция в кръста аналгин, само че вместо да ми помогне от там се почнаха още проблеми. Стана една топка на кръста ми, започна да ме боли и той зверски и да ми изтръпва кракът. Според лекарката - "Нормално"! Като за довиждане ми казаха, на сутринта да дойда задължително на контролен преглед да видим има ли кръвоизлив. Разбирате, че никой не ми помогна да се облека и да изляза от кабинета. 

Аз побеснях докато четях , не знам за теб. Дано се приключи до тук и повече да не се повтаря.
Аз сутринта се бях присетила за глезена ти , пък то какво се случило междувременно. Ужас. Нищо не обясняват гадовете и като че пациентите са им виновни за всичко. Пълна трагедия.
Бързо да ти минава 

Браво на детето за книжките.
Аз наистина питах за нормално раждане, защото приятелката ми много иска да роди нормално, стига всичко да е ок с нея и бебето. Но доколкото разбирам докторите, които ми казахте подкрепят нормалното раждане (Елч, мерси!
)
Тя системата ги мачка и ги прави дебили, като гледам в какви условия работят се чудя как изобщо още имаме лекари и дали ще има и в бъдеще...
Което не е извинение за лошото държание на никого, просто си разсъждавам...