Париж 6

• 62 125
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мерси Ивенце
Почва да ми се изяснява леко, останаха ми 20 дни още да чета.

# 106
  • Перник
Здравейте,
аз резервирах този апартамент http://www.myaddressinparis.com/JUSSIEU-2.html, за седем човека.
Дано да няма проблеми, защото пристигаме вечерта и сме с деца.
Искам да попитам - за багаж в градския транспорт трябва ли билетче. Никъде не можах да го открия а не ми се иска да ме глобяват за такова нещо.

# 107
...
Искам да попитам - за багаж в градския транспорт трябва ли билетче. Никъде не можах да го открия а не ми се иска да ме глобяват за такова нещо.

Не ви трябва билет за багажа.

# 108
Здравейте, имам въпрос относно входа във Версай. Аз съм под 26 години и се чудя дали предварително да си купя билет или да рискувам и да отида без такъв.

# 109
  • пак на Рив Гош
Според сайта на двореца, щом си под 26 години и си жител на ЕС, нямаш нужда от билет, а само доказателство за възрастта ти. Предполагам, в случай паспорт/лична карта с рождената ти дата ще свърши работа. Би трябвало да можеш да влезеш направо или да почакаш малко на входа.

П.П. Мимии, от 2 дни се чудя какво ме смущава в твоя подпис, и сега се усетих, че като застанеш на Шанз-Елизе и гледаш към Триумфалната арка, няма как Айфеловата кула да ти се падне отдясно... Ох, болен мозък  ooooh!  Mr. Green
Но пък цялостната ти визия е един път Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 23:05 от Роца

# 110
  • Бургас
 PraynigС мечта тази година да подаря на  децата един приказен празник в Дисниленд. Laughing

# 111
  • UK
Някой ходил ли е  в този ресторант, където стоиш на тъмно- Dans le noir  Rolling Eyes ей сега ми го препоръчаха едни колеги. Струва ли си да се посети?

# 112
Здравейте! Намерих евтини билети, но струва ли си да отидем за 3 дни - събота вечерта е пристигането в Бове в 19.15, а връщането е във вторник 19.30 от Бове. За толкова време ако може да ми кажете кои забележителности да посетим в Париж, дали ще остане време и за Версай?

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 12:42 от ragazza84

# 113
Евтини билети с УИЗ ли  newsm78
Питам, защото взех 3 еднопосочни за 500 евро и ми се вижда много!За юли чак.
Благодаря!

# 114
Аз резервирах вече, на 13 април е отиването, а на 16 април е връщането и всичко това за 80 евро.

# 115

Според сайта на двореца, щом си под 26 години и си жител на ЕС, нямаш нужда от билет, а само доказателство за възрастта ти.

Е каква е тази пък дискриминация  newsm78
Ние по-дъртите с какво да сме по-различни, че да плащаме ? Ега си политиката пък имат тези.
 Crossing Arms

# 116
  • пак на Рив Гош
smehulka, тук много неща са по-евтини или безплатни за хората под 26 години (музеи, билети за кино, за влакове и т.н.). Просто се счита, че след 26 години си достатъчно възрастен, за да имаш работа и да можеш да плащаш пълна тарифа  Mr. Green. Ако си на повече и си студент, имаш студентска карта и с нея ползваш студентски намаления. Ако си безработен, също имаш намаления на много места (напр. същият този Версай е безплатен и за базработни френски граждани).

maimunka, не съм ходила в този ресторант, но на няколко пъти гледах репортажи за него. Доста хора споделяха, че преживяването е доста разбалансиращо, но пък им е помогнало да разберат по-добре хората с увредено зрение. Предполагам посещението би било интересно повече за преживяването и усещането, отколкото заради кухнята.
Аз лично, не бих го посетила, но проблемът е в моя телевизор (глава)  Peace.

# 117
  • UK
мерси Роца,
и аз видях лоши коментари за храната в трипадвайзър, сигурно ще пропусна, освен ако не ни писне с колегата да се гледаме толкова време  Mr. Green
Ще прегледам предишните теми за по-добри идеи за вечеря.

# 118
  • пак на Рив Гош
мерси Роца,
и аз видях лоши коментари за храната в трипадвайзър, сигурно ще пропусна, освен ако не ни писне с колегата да се гледаме толкова време  Mr. Green
Ще прегледам предишните теми за по-добри идеи за вечеря.

Моля Simple Smile
Провери на първа страница. Ако не се лъжа, Мимиии беше систематизирала мои стари писания по темата за местата за хапване  Peace

# 119
Роца,
Цитат
тук много неща са по-евтини или безплатни за хората под 26 години (музеи, билети за кино, за влакове и т.н.).
това означава ли че не им трябва на децата ми, които не са френски граждани....за съжаление, билет за метро или за REP?

Общи условия

Активация на акаунт