Париж 6

• 62 167
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Записвам се при вас и се връщам да ви прочета.  Hug

# 331
Статуята на свободата къде се намира точно?
Погледни снимката на първата страница. На челото на първия остров се вижда. Непосредствено преди моста.

Те статуите всъщност са 3. Най-голямата е на острова на лебедите. Една в Люксембургските градини и третата май беше пред MUSÉE DES ARTS ET MÉTIERS

# 332
Sunny76, благодаря ти за отговора. Сигурно няма да ни остане време да я видим статуята, но все пак да знам горе-долу къде се намира.  Wink

# 333
  • Варна
Sunny76, благодаря ти за отговора. Сигурно няма да ни остане време да я видим статуята, но все пак да знам горе-долу къде се намира.  Wink

Стига да изкате ,тази на моста е на 5 мин.от Айфеловата кула , а до нея сигурно ще идете

# 334
peterky2002, благодаря! Ще го имам предвид.  Peace

# 335

Те статуите всъщност са 3. Най-голямата е на острова на лебедите. Една в Люксембургските градини и третата май беше пред MUSÉE DES ARTS ET MÉTIERS

Тази от Люксембургската градина я върнаха в Мюзе д Орсе миналата година.

# 336
Здравейте, благодаря ви за прекрасната тема, която редовно следя. Планирам екскурзийка за 3-4 дни и сега намерих що годе нормални билети за края на юни, 2 двупосочни за 400лв. с карта уиз дискаунт 59лв, включени в тази цена. Възможно ли е да намеря по-изгодни билети за края на юни, юли или август. Та се чудя дали да изчакам или да действам.
И другото ми питане е дали, ако резервирам за края на юни, ще можем да се поберем в 2 малки безплатни салонни багажа. Тоест времето дали ще позволява такива дрехи. Знам, че е много относително, но все пак за 4 нощувки изкарвали ли сте с по 1 безплатен багаж на човек?

# 337
На Уиз еър ли малките багажи?
Те са мнооого малки - колкото дамска чанта.
Не бих тръгнала с тях.

Края на юни температурите са между 10 и 20 С; така че връхни дрехи са задължителни.
Като сложиш и едни обувки за смяна и тоалетни принадлежности, става много.

# 338
Здравейте, благодаря ви за прекрасната тема, която редовно следя. Планирам екскурзийка за 3-4 дни и сега намерих що годе нормални билети за края на юни, 2 двупосочни за 400лв. с карта уиз дискаунт 59лв, включени в тази цена. Възможно ли е да намеря по-изгодни билети за края на юни, юли или август. Та се чудя дали да изчакам или да действам.
И другото ми питане е дали, ако резервирам за края на юни, ще можем да се поберем в 2 малки безплатни салонни багажа. Тоест времето дали ще позволява такива дрехи. Знам, че е много относително, но все пак за 4 нощувки изкарвали ли сте с по 1 безплатен багаж на човек?

Цените за юни не мога да коментирам.
За 4 нощувки можете да се поберете в малък салонен багаж. Тогава са предимно летни дрехи, а имате право на връхна дреха, извън багажа.
Важно е, ако пътувате само с малък багаж, чантите да са добре подбрани, за да уплътняват максимално размера, без да го надвишават.

# 339
Ами мислех си да купя от онези чанти в Продавалник http://prodavalnik.com/chanta-sak-za-rchen-bagazh--nova-i20687825 /някой тук в темата беше пуснал линк към тях/. Примерно 1 резервен анцунг, 2 тениски, поло, бельо, резервни маратонки, чадър, общо взето най-необходимите неща дали ще мога да ги събера в тази чанта. И това, че е с 3см. по-дълга също ме притеснява /продавачката казва, че не имала проблеми/, но все пак...

# 340
Ами мислех си да купя от онези чанти в Продавалник http://prodavalnik.com/chanta-sak-za-rchen-bagazh--nova-i20687825 /някой тук в темата беше пуснал линк към тях/. Примерно 1 резервен анцунг, 2 тениски, поло, бельо, резервни маратонки, чадър, общо взето най-необходимите неща дали ще мога да ги събера в тази чанта. И това, че е с 3см. по-дълга също ме притеснява /продавачката казва, че не имала проблеми/, но все пак...

Ако е с 3см. по-дълга, като е празна, когато я напълниш ще станат 5см...
Отиди в някой магазин и си намери чанта, която да отговаря на размерите.
Имай предвид, че и дамската чанта трябва да влиза в рачния багаж.
Иначе точно в такъв тип чанти според мен е възможно да си събереш багажа.

# 341
Благодаря ти, Мими. Дамска чанта няма да взимам, ще го карам по-неглиже. Токчета и макиажи оставям в Бг и се отдавам на магията, наречена Париж  Praynig

А в случая такава чанта/сак вертикална ли се слага в решетката? Ако е така и се натисне отгоре, няма ли да стане номера?

# 342
...
А в случая такава чанта/сак вертикална ли се слага в решетката? Ако е така и се натисне отгоре, няма ли да стане номера?
Вертикална се слага.
Можеш да я натиснеш, но ако е доста пълна няма накъде да се натиска.  Laughing

Багаж можеш да добавяш и допълнително, така че ... имаш време да помислиш и нареждаш чанти.  Grinning

# 343
Значи при резервацията мога да посоча 2 малки салонни багажа, а по-късно, ако реша, да направя единият малък багаж - голям багаж /платен/ и да платя с карта /нали не може после с банков превод/.

# 344
Значи при резервацията мога да посоча 2 малки салонни багажа, а по-късно, ако реша, да направя единият малък багаж - голям багаж /платен/ и да платя с карта /нали не може после с банков превод/.

Точно така.

Общи условия

Активация на акаунт