Париж 6

• 62 069
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Друг вариант, който ще ви спести слизането "до центъра", но с малко повече прекачвания - с РЕР В до Gare du Nord, оттам метро 4 в посока Porte de Clignancourt за една спирка, до Barbes-Rochechouart. Там сменяте с линия 2 в посока Porte Dauphine до Place de Clichy, където вземате линия 13 до Brochant (или продължавате с линия 2 до Rome, но оттам имате повече ходене до хотела).
Ето и картата на подземния транспорт (метро и РЕР): http://www.ratp.fr/plan-interactif/

За полезна информация, провери първия пост на първа страница, има много - за транспорт, придвижване, забележителности  Peace
Бих ти препоръчала и все пак да прочетеш темата, понеже има допълвани неща за организацията на транспорта, например, които не са още на първа страница.

Ноеми, само ще допълня това, което ти каза Роца  - разликата в разстоянието между слизането на Brochant и Rome е около 100м. От Rome до хотела ви е 650м., а от Brochant е 550м. Това са приблизителни разстояния.
Изборът ще бъде ваш.

# 436
  • Пловдив
Момичета,моля препоръчайте хотел,апартамент,студио за 4 нощувки(07.06-11.06)за 2 възрастни и 1 дете за не повече от 80 евро на вечер-да е близо до метро и по възможност без прикачвания да се придвижиш до центъра.Искаше ми се да е в 18 район,та да обиколим квартала пеш.от няколко дни гледам,ноили ми е над бюджета или са изчерпани местата.За този  http://ibisbudgethotel.ibis.com/gb/hotel-4982-ibis-budget-paris- … hotel/index.shtml  какво ще кажете.Ние първо ще сме в Дисни и от там ще се придвижим до хотела ,който изберем.Благодаря предварително за помощта.

# 437
  • UK
http://www.all-paris-apartments.com/index.php5?getPAG=AAA02& … 4573&getCOD=1
аз бях в ето този миналият месец
в Монмартър е ,близо е до метро,гледката към кулата е бонус  Grinning

# 438
И аз сега си издирвам списанието "Пеша до ПАРИЖ " на National Geographic.
Няма го никъде останал по репове-те за вестници, та търся от къде да си го поръчам  newsm78

# 439
Няма го никъде останал по репове-те за вестници, та търся от къде да си го поръчам  newsm78

ето какво открих

http://www.book.store.bg/p68764/pesha-iz-parizh.html
 Peace

то е пътеводител и не знам дали ги продават по РЕПовете, може би в книжарниците го има

# 440
Няма го никъде останал по репове-те за вестници, та търся от къде да си го поръчам  newsm78

Аз моя пътеводител си го взех от книжарница Orange  (в Мол Варна),първо там потърсих,по реповете не съм гледала.Търси в големите книжарници.

# 441

Аз моя пътеводител си го взех от книжарница Orange  (в Мол Варна),първо там потърсих,по реповете не съм гледала.Търси в големите книжарници.
По реповете го пуснаха в началото на издаването. Сега се намира във всички големи книжарници.

# 442
  • София, Лагера
True Blue, благодаря  Hug, аз наистина имам много ниски очаквания и изисквания от такива хотели, в които само преспивам. Виж, за почивка претенциите са...  Whistling  Peace

Мимии, с тези 600 м ме закопа!  Laughing Peace Аз на ден въртя по мин. 10 км. с количката, ей така, за разгрявка Simple Smile (не преувеличавам, гледала съм ги на Гугъл Ърт)

Благодаря, момичета, за отговорите!   bouquet

smehulka, ако не намериш пътеводителя и ако си от София, мога да ти го дам на заем като се върнем, на 18 май.  Peace

# 443
...
Мимии, с тези 600 м ме закопа!  Laughing Peace Аз на ден въртя по мин. 10 км. с количката, ей така, за разгрявка Simple Smile (не преувеличавам, гледала съм ги на Гугъл Ърт)
...

Ха-ха така кажи де. Значи смело лови метрото до спирка Rome и ще спестиш едно прехвърляне.  Laughing
И аз в Гугъл погледнах за разстоянието.  Joy

# 444
  • София, Лагера
Тенкс а лот, МимииLaughing Peace Усещам аз, че не транспортът, а езика ще ми е проблем  Laughing Както съм свикнала навсякъде да се говори английски (предимно по англ. колонии съм ходила), сега Париж ще ми дойде бая нанагорно Simple Smile

# 445
Тенкс а лот, МимииLaughing Peace Усещам аз, че не транспортът, а езика ще ми е проблем  Laughing Както съм свикнала навсякъде да се говори английски (предимно по англ. колонии съм ходила), сега Париж ще ми дойде бая нанагорно Simple Smile
Езика не е никакъв проблем в Париж(и не само там). Малко интересно звучи английския в устата на французите, но ... се разбира.
Когато заговаряш някого просто трябва да поздравиш на френски и да попиташ говорят ли английски.  hahaha

# 446
Когато заговаряш някого просто трябва да поздравиш на френски и да попиташ говорят ли английски.  hahaha
Много важен момент е наистина да поздравиш на френски. Аз грам френски не знам, но все пак едно Бон Жур мога да кажа. Когато поздравиш така и питаш на английски след това се намираха хора да помогнат на някакъв английски. Като почнеш на английски ги виждаш как те разбират и ти отговарят само на френски Simple Smile

# 447
  • София, Лагера
Хихих, значи все пак ще трябва да понауча френски  hahaha ама аз английски от араби (които използват безразборно "з"), индийци!!!?(  Sick hahahaRolling Eyes) и дори унгарци!!! ( Laughing) разбирам, не вярвам едни французи да ми се опънат Simple Smile

П.п. Извън майтапа знам, че е важно да се знаят няколко думи, ей така - за показване на уважение към хората  Peace

# 448
-True Blue-, квартирата за която ти пише  ragazza84 е самостоятелна. Не се дели с никой, за мен е идеална за двама. Последен етаж е със скосявания. Малко е, но за нощувки става. Със самостоятелна баня и тоалетна е. Наема се директно от хазяите, които живеят в същата сграда. Предимството на това за мен е че не се плаща такса за агенция и второ ключовете се получават на място. Така не се налага да се обикаля с багажа някъде за ключове. Ако не са претенциозни предполагам ще им хареса. Чисто е, има кафемашина, микровълнова, хладилник, посуда. Единственото, което може да притеснява някои е, че банята и тоалетната не бяха отделени с врата, а с много плътна завеса. ragazza84 ще каже дали има вече врата, аз все пак бях там преди повече от година.
Не, нямаше врата за банята, но наистина това не пречи за една двойка  Wink

# 449
  • Варна
-True Blue-, квартирата за която ти пише  ragazza84 е самостоятелна. Не се дели с никой, за мен е идеална за двама. Последен етаж е със скосявания. Малко е, но за нощувки става. Със самостоятелна баня и тоалетна е. Наема се директно от хазяите, които живеят в същата сграда. Предимството на това за мен е че не се плаща такса за агенция и второ ключовете се получават на място. Така не се налага да се обикаля с багажа някъде за ключове. Ако не са претенциозни предполагам ще им хареса. Чисто е, има кафемашина, микровълнова, хладилник, посуда. Единственото, което може да притеснява някои е, че банята и тоалетната не бяха отделени с врата, а с много плътна завеса. ragazza84 ще каже дали има вече врата, аз все пак бях там преди повече от година.
Не, нямаше врата за банята, но наистина това не пречи за една двойка  Wink

Стига бе! Да не пускаме завесата като сме женени Confused

Общи условия

Активация на акаунт