Париж 6

• 62 134
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Провери дали правилно си си въвела е-мейла. На мен ми пращат потвърждение веднага след като запазя по мейл. Ако не стане им се обади Peace
Аз да питам дали някой знае от къде се купува бяла френска кознетика от рода на Виши, Фито и тн.
Сефора е ясно, обаче нещо по- нормално от сорта на ДМ се чудя дали има newsm78

# 511
  • гр.Варна
Провери дали правилно си си въвела е-мейла. На мен ми пращат потвърждение веднага след като запазя по мейл. Ако не стане им се обади Peace

А би ли проверила,дали в профила ти -'Моят Booking" излизат резеервациите ти  newsm78
Странно, с очите си видях потвърждението на резервацията и разпечатване на указанията... На кого да пиша- на Боокинг, или на хотела ?
Паричките в картата веднага ли ти ги блокираха - ох незнам, дали да рискувам да направя нова резервация ( че има само една останала стая) 

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 10:24 от marianik

# 512
Да излиза ми, само актуалната. Ти провери ли си адреса дали е правилен?

Иначе намерих телефон за връзка, като отидеш на английски език версията, горе вдясно излиза "website feedback" и като отидеш на него, ще видиш телефони и мейл Simple Smile
Не се притеснявай, ще ти я пратят пак ако трябва Simple Smile

# 513

А би ли проверила,дали в профила ти -'Моят Booking" излизат резеервациите ти  newsm78
Странно, с очите си видях потвърждението на резервацията и разпечатване на указанията... На кого да пиша- на Боокинг, или на хотела ?
Паричките в картата веднага ли ти ги блокираха - ох незнам, дали да рискувам да направя нова резервация ( че има само една останала стая) 

В моя профил в букинг ми излизат всички резервации. А не пазиш ли мейла, който са ти пратили на личната поща? Най-добре се свържи с букингком - или с писмо или по телефона. Аз преди 2 дни променях дати на резервация и на писмото, което им писах ми отговориха чак на следващия ден.

Относно шатъла от сайта разбирам, че е безплатно само за деца до 3 години.Всички други би трябвало да са на цената на възрастен.

# 514
Парите от картата веднага ги блокирват и още на минутата получих съобщение на мобилния телефон от банката.

# 515
Аз да питам дали някой знае от къде се купува бяла френска кознетика от рода на Виши, Фито и тн.
Сефора е ясно, обаче нещо по- нормално от сорта на ДМ се чудя дали има newsm78

Няма дрогерии като ДМ.
В Сефора такава козметика също няма, там са по-скъпите козметики и гримовете.

Това, което  търсиш се намира в аптеките (Pharmacie) или "пара"аптеките (Parapharmacie).

# 516
  • гр.Варна
Ibsena, debora R , Благодаря Ви!
Намерих си грешката- въвела съм грешен мейл.Слава богу-невалиден. Направих си го действащ, намерих си резервацията и я анулирах. Сега мисля,че всичко е о.к. Ще пиша за всеки случай и на сайта   bouquet

# 517
Страхотна темичка момичета ,помогна ми да си организирам маршрута  . Аз си направих резервацията през този сайт http://www.booking.com/  само за уикенда .

# 518
  • гр.Варна
В нета срещнах,че от 05.06 до 25.09 в ботаническата градина (Bercy / Tolbiac / Bois de Vincennes ) има представление за деца - има концерт  всяка сряда от 14.30  à l’Espace Delta  www.lespestacles.fr
Моля, за мнение-отдалечено ли е мястото от базиликата Сакре Кьор и Монмартър ( на 5.06 плануваме да посетим този район) и за какво по-конкретно става дума ?

Най-накрая ( след 1месец  и половина четене ) успях да прочета всички теми за Париж . В главата ми обаче настана голяма обърквация  Rolling Eyes и няма как -пак ще питам  Outta Joint.... :
 1.Националния природонаучен музей( Галерията на еволюцията ) включен ли е в Paris Museum Pass? А колко всъщност струва входа ? А да разгледаш операта вътре?  

Аз нещо не мога да си избера каква карта да си купим- има City Pass, Museum Pass, Paris Pass...
Трябва ми нещо за три дни - но гледам,че са все за 2, 4 ...дни .А всъщност за последователни дни ли става дума ?

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 01:18 от marianik

# 519
В нета срещнах,че от 05.06 до 25.09 в ботаническата градина (Bercy / Tolbiac / Bois de Vincennes ) има представление за деца - има концерт  всяка сряда от 14.30  à l’Espace Delta  www.lespestacles.fr
Моля, за мнение-отдалечено ли е мястото от базиликата Сакре Кьор и Монмартър ( на 5.06 плануваме да посетим този район) и за какво по-конкретно става дума ?

Най-накрая ( след 1месец  и половина четене ) успях да прочета всички теми за Париж . В главата ми обаче настана голяма обърквация  Rolling Eyes и няма как -пак ще питам  Outta Joint.... :
 1.Националния природонаучен музей( Галерията на еволюцията ) включен ли е в Paris Museum Pass? А колко всъщност струва входа ? А да разгледаш операта вътре?  

Аз нещо не мога да си избера каква карта да си купим- има City Pass, Museum Pass, Paris Pass...
Трябва ми нещо за три дни - но гледам,че са все за 2, 4 ...дни .А всъщност за последователни дни ли става дума ?

Разгледах подробно кои 60 музея са включени в Paris Museum Pass, но  Националния природонаучен музей не фигурира там.
Цената на билета е  7,00 €, но има и намаление на 5 € при условие, че имате някаква карта. В интерес на истината посочените карти на мен нищо не ми говорят.  Безплатно е до 26 г.

Относно картите за градски транспорт, да, важат за последователни дни. Например като се купи четиридневна карта в понеделник тя важи за понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Коя от тези карти, които си написала е най-изгодна да се купи, не съм запозната. Още не съм "задълбала" на дълбоко темата за транспорта и не ми е ясно каква е точно разликата между тях. Може и напред в темите да е писано, но аз поне съм го пропуснала за момента.

# 520
  • гр.Варна
Благодаря ти debora R ! Помогна ми с написното, защото най -вероятно ще взема карта за 3 дни ( нарп. Paris Sity Pass ) в нея има 2 дни карта  Museum Pass и 3 дни Paris Visit . Единия ден, в който не важи Museum Pass ще посетим обекти,за които така или иначе ще се плаща ( ще разгледам подробно кои) А ще имаме и още един ден- първия  преди посещението в Дисни, за базиликата Сакре Кьор и Монмартър и Латинския квартал  Peace

# 521
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте и поздравления на Мимиии за темата. Плануваме семейна екскурзия до Париж през юли. Мислим да летим с Wizz Air и в тази връзка искам да попитам дали правилно съм разбрала от първия пост на темата, че най-изгодният транспорт до Париж е шатълът Бове - PARIS  Porte Maillot и цената на човек е 16 евро? До колкото успях да прегледам темата на диагонал /тепърва се захващам да чета подробно/ всички сте се насочили към Дисни ленд, но приятели ни препоръчаха като по-подходящ за 10-годишния ни син ни парка Астерикс, ако някой го е посещавал ще може ли да сподели впечатления? 

# 522
Вчера бях в парка Астерикс. много беше хубаво, не ми е за първи път.
В общия случай там е по-празно, по-евтино и има повече екстремни забавления (повече скоростни влакчета и т.н.) Дори за 3 годишната ми дъщеря избрах него пред Дисни, и тя  се вози на 70 процента от атракциите (е, защото не я е и страх разбира се:)).

Ако синът ти обича по-скоро влакчетата отколкото да се снима с Мики Маус и аз ти го препоръчвам.
Освен това юли месец не е лош избор - там има поне 4 водни атракции и тогава  ще има и "Астерикс плаж" с разни допълнителни неща по езерото Simple Smile

# 523
  • в обкръжаващия ме хаос
Вчера бях в парка Астерикс. много беше хубаво, не ми е за първи път.
В общия случай там е по-празно, по-евтино и има повече екстремни забавления (повече скоростни влакчета и т.н.) Дори за 3 годишната ми дъщеря избрах него пред Дисни, и тя  се вози на 70 процента от атракциите (е, защото не я е и страх разбира се:)).

Ако синът ти обича по-скоро влакчетата отколкото да се снима с Мики Маус и аз ти го препоръчвам.
Освен това юли месец не е лош избор - там има поне 4 водни атракции и тогава  ще има и "Астерикс плаж" с разни допълнителни неща по езерото Simple Smile
Благодаря ти, точно затова ни го препоръчаха, че е по-екстремен, а синът ми определено няма мерак да се снима с героите на Дисни, голям е вече, пък и на всички ни е мерак за влакчетата  Laughing

# 524
Супер. Давайте тогава Simple Smile ние много викахме вчера Simple Smile
Той колко е висок синът ти? Че за най-екстремните влакчета трябва ръст над 1,30м.

Общи условия

Активация на акаунт