Париж 6

• 62 133
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
Таксита:
Taxi G7   http://www.taxisg7.fr/ - симулация за цената на маршрута - в Infos Pratiques -> Estimer la durée et le prix d'une course

Не мога да го намеря, моля за помощ къде е това Infos Pratiques?

май е променен сайта
http://www.taxisg7.fr/estimation-tarif-duree-course

пробвай тук!  Peace

Ще съм много благодарна ако някой направи симулацията защото не се справям, иска ми точен адрес а за летището не намирам такъв, ако някой може нека помогне, ще бъде полезно и за други, които ще пътуват този маршрут -
PARIS CDG       - ALLIANCE PORTE SAINT OUEN 9 RUE LA FONTAINE, 93400 SAINT OUEN, PARIS, FRANCE 33-1-49186666

Date et heure
28 mai 2013 09:00

Prise en charge
Roissy CDG 2B

Destination
9, Rue La Fontaine, 75016 PARIS-16EME
Durée de 46 à 61 minutes
Coût entre 78 et 103 €

ще пътуваш 46-61 минути

ще струва между 78 и 103 евро

трябва май да избереш час и ден, защото тарифите са различни

адреса на летището не ти трябва, има го в падащото меню с всеки терминал по отделно под Autre

така че си направи симулацията  като имаш предвид тези неща  Hug

# 616
BRadley, твоят адрес е съвсем друг Simple Smile

# 617
офф 

май да, уж същата улица и номер newsm78 newsm78 newsm78

# 618
Аз при симулацията вкарах и кода, за да няма грешка в адреса.
Цената е променлива величина за часовете в денонощието.  hahaha

ПП Bradley Cooper
Скрит текст:
защо не пишеш вече в Миланската тема?

# 619
Мимии, Bradley Cooper, Ивенце благодаря ви   bouquet Hug
Ще опитам и аз тогава с дата и час. Не знам какво толкова сложно ми се вижда, но този път ще гледам да се справя. Отново - Благодаря!

П.П.
стана -

Time 26 minutes

Cost between 44 and 44 €
 newsm78
Но, не ми дава за 21.06 да поверя, не е активно за тогава. Най-близката активна беше 11 юни. Ще го проверя пак като наближи. Дали нощните тарифи са по-евтини? Така излезе сега.

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 12:59 от allaya

# 620
офф 

май да, уж същата улица и номер newsm78 newsm78 newsm78

но в друго населено място  Wink
Случва ми се и на мен, ако не вкараш пощенския код, то си избира автоматично Simple Smile

# 621

ПП Bradley Cooper
Скрит текст:
защо не пишеш вече в Миланската тема?

сега ще надникна  Simple Smile

# 622
  • София
От iTunes - Paris metro, безплатно приложение, представлява карта на метрото с опции за търсене на спирки и определяне на маршрути, не е нужен интернет за него.
Подобно ли е на това от Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visualit.zuti. … pLnBhcmlzTGl0ZSJd

# 623
Маги, да, подобно е като графика. Вече като изписване на маршрута, като напиша първа и последна спирка, на мен ми се отваря нова страница, на която пише "Взимате еди кой си номер, слизате еди къде си и сменявате с еди какво си ..." , не се отбелязва на картата, както ми се струва, че прави тук

# 624
Alexa JT, как оживя след толкова влакчета  Hug

В хотела на призраците в Дисни студио качихте ли се на асансьора ?  Sunglasses
На мене това ми бе първата атракция и ми беше достатъчна за всичко  Joy
Прелъгаха ме да се кача на края и в Star Wars и полета до планетата Ендор ме довърши тотално  Sick Както съм си с ниско кръвно - едвам се освестих после, поне бръмбарите в главата ми се бяха наместили идеално  Hug

В общи линии има за всички възрасти по нещо.
 Peace

# 625
Смехулка, кулата с призраците ми се видя като детска песен в сравнение с Рокендрол коустър-а и Спейс маунтин-а Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 19:19 от Alexa JT

# 626
Смехулка, кулата с призраците ми се видя като детска песен в сравнение с Рокендрол коустър-а и Спейс маунтин-а Mr. Green

Не знам коя е кулата с призраците ... но падащия асансьор ми подейства кошмарно.  Mr. Green На рокендрола пуснах само мъжът ми, а спайс маунтийн също е гаден.  Mr. Green
Не си падам по адреналинови атракции аз.  Embarassed
За мен бяха по-спокойните - Карибски пирати, Малкия свят и подобни.  hahaha

# 627
Обръщам се с една огромна молба към всички. Тръгвам след няколко дни. За последния момент оставих да си купя пътеводителя на Егмонт и Нешънал географик за Париж..... за съжаление абсолютно никъде не го откривам....изчерпан е навсякъде.
Много моля, ако някой от вас го има и не му е вече необходим да ми го продаде/даде срещу гаранция за ползване за 10 дни. Наистина най-искрено ви моля, направо ми се разваля удоволствието от пътуването. Не мога да си представя да виждам всичко, да знам кое е и да ми липсва кратка справка инфо за забележителността. Става въпрос за големия пътеводител на National Geogr който стува около 19,99 и нещо подобно, а не за Пеша из Париж на цена 8,99 лв.
Моля, пишете ми на лични или на szapryanova@hotmail.com
Благодаря предварително на всички и очаквам някой да се свърже с мен

# 628
  • пак на Рив Гош
Ако някой е в Париж в близките дни, в Palais de Tokyo (недалеч от Айфеловата кула) има изложба посветена на парфюма Chanel n°5 - http://5-culture.chanel.com/fr/
Изложбата е до 5 юни, а до 20 юни входът в Пале де Токио е безплатен

Мимии, аз пък много обичах адреналинови атракции, докато не ми хрумна великата идея да заведа Роцев в Дисниленд.
Скрит текст:
Вечерта преди да тръгнем, той ми разказа как преди да започне сегашната си работа, бил на временен договор в една лаборатория, която изследвала износването на различните материали и анализирали различни повреди. Та един ден дошли от Дисниленд със счупено колело от влакчето на Индиана Джоунс, счупено точно в момента на лупинг. За щастие, било по време на тестове през нощта и нямало посетители в него. Та от Дисни искали да разберат на какво се дължало това счупване. Оттогава всеки път като се кача на нещо адреналиново, все този разказ ми е в главата. Но пък си умиргам за Стар Турс  Mr. Green

# 629
Обръщам се с една огромна молба към всички. Тръгвам след няколко дни. За последния момент оставих да си купя пътеводителя на Егмонт и Нешънал географик за Париж..... за съжаление абсолютно никъде не го откривам....изчерпан е навсякъде.
Много моля, ако някой от вас го има и не му е вече необходим да ми го продаде/даде срещу гаранция за ползване за 10 дни. Наистина най-искрено ви моля, направо ми се разваля удоволствието от пътуването. Не мога да си представя да виждам всичко, да знам кое е и да ми липсва кратка справка инфо за забележителността. Става въпрос за големия пътеводител на National Geogr който стува около 19,99 и нещо подобно, а не за Пеша из Париж на цена 8,99 лв.
Моля, пишете ми на лични или на szapryanova@hotmail.com
Благодаря предварително на всички и очаквам някой да се свърже с мен

Ето място, където го дава наличен(дали е така не знам)
http://www.azola.bg/national-geographic-%EF%FA%F2%E5%E2%EE%E4%E8 … E0%F0%E8%E6__9102

Роца, когато ние ходихме в Дисни, също е имало такъв инцидент - добре, че научихме когато се върнахме.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт