Виждам че всички са болни

Темите все около болестите. Явно моментът е такъв.
Янче, аз твърдо вярвам в хомеопатията и единствения ми съвет към теб е да намериш подходящия доктор за вас. Много химия пие Андичка, сигурно й помага, ама ако може пък да не я пие ще е още по-добре. Ние есента бяхме доста зле със сливиците. Споделих май тогава. Една докторка от Окръжна предложи да му вади лявата и третата. Хомеопатичката ни смени лечението и след около месец нещата се подобриха значително. Вече спи почти изцяло със затворена уста, много рядко хърка. Не че са се свили много, но определно е по-добре, а всички казват, че това се израства.
Хари, аз за съжаление не успяват да издържа само с хомеопатия. Марти вдига 40 градуса много бързо и оцет/вода не помагат изобщо при него за сваляне. А той започва да плаче, да казва че го боли и аз не мога да го оставям така и давам Нурофен и Панадол и така я поддържам ниска. ПОследния път обаче дадох специфично хомеопатично за понижаване и повече не вдигна темп.
Сега се влачи с кашлица и храчки и не минават вече цяла седмица, но като цяло е доста по-добре. Майка ми е тук и го гледа и непрекъснато мрънка защо не му давам сироп за кашлица поне. И всеки път обяснявам ... ама едно си баба знае, едно си бае

Жули, ние имаме електорнен за ухо - вярвам му безрезервно. Сравнявала съм няколко пъти с живачен и установих че мери съвсем вярно. Но ... трябва да се постави правилно и да е насочен точно към тъпънчевата мембрана. Меря по 2 пъти във всяко ухо и имам предвид най-високата измерена. Забелязах обаче, че когато вдига (а той го прави бързо) в ухото темп вече е примерно 39, а под мишницата е 38.5 и малко по-късно и там става 39. Обяснявам си го че под мишницата е по .. открито някак и по-бавно се покачва температурата там. Електронния Омрон все ми мери доста по-ниска темп и не му вярвам дори и за нас.
tracy_t, радвай се че си невежа

В градината рядко им пускат филмче. Следобед са на различни занимания - английски, тансии прочие, след това или рисуват или нещо си играят. Зимата за съжаление не ги извеждат.
За антибиотиците - намират се доктори с по-модерни възгледи вече, които гледат да минат и без тях. Но за провинцията - изписват се непрекъснато и за всеки случай. Казвам го от собствен опит - лятото за 1 месец два пъти му предписаха - единия път заради алергично подуване (за всеки случай да не станело инфекция

И то не са само антибиотици, а купиша друга химия, която се пие съвсем безразботно и постоянно. Не знам и тези сиропи за кашлица колко са безвредни и колко помагат. то кашлици има различни - кой сироп трябва да е точно, не се знае.
Шайн, благодаря за подробното описание за ваната. Аз знаех за топъл душ, но вече ще имам предвид това с топлата вана. Иначе знам че много трябва да се внимава да не е студена водата, че ще шокира детето тотално.
Пожелавам болестите да минат по-леко и скоро всички да са здрави да се видим