Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
Tяхната поне ще е по-евтина. Тази беше около 70 лева

качеството близко ли е  newsm78

сенките на елф нямат нищо общо с UD, за Сефора - не зная, не съм ползвала?

# 211
Aми както знаете аз и на УД не съм фен Simple Smile Суочнати поне бяха със супер пигментация.
Минерални са, но не точно като тези на МАC

# 212
  • в 1001-та нощ
аз имах предвид, че очаквам да има разлика в качеството на елф и сефора   Peace

# 213
  • София
Aз Сефора ги харесвам. ИмаХ тяхна палитра. Показах ви я на срещата миналият път. Sunglasses
Подарих я на приятелка, която си нямаше никакви гримове и исках да я зарадвам, та
вече я нямам Wink. Но имам техните Джъмбо моливи сега-сета от 5цвята, които са с униклано качество и цвят! Heart Eyes
Защо това не съм го видяла. Но сега ще го имам предвид за друг път. Мерси, Жаки!  bouquet

# 214
Aaa не се знае  Flutter  Имам сенки на Сефора не са кой знае какво. Пигментирани са, но според мене не си заслужават цената. Всичко на марката е прекалено скъпо

От доста време си харесвам едни минерални сенки 3-ка със синьо и златно. Обаче цената я намирам за прекалена за такава марка.

# 215
  • в 1001-та нощ
убиец са Blush колко струват?

# 216
Нещо от сорта на 35-40 лева.

# 217
И на мен цените на Сефора ми се струват прекалено високи за техните неща  Rolling Eyes За това до сега само ги оглеждам, но нищо не се навивам да си купя.

# 218
Aз просто не знам те с какво самочувствие си определят цените.
В Кико такива минерални сенки са по 5-6 евро и са уникални.
Четките им са хубави, ама те си сложили цени като в MAC. Да си гледат работата

# 219
Аз по същата причина не купувам продукти на Сефора, с изключение на душ гелове.
Нося очила с много висок диоптър вк. астигматизъм на едното око, но лещи не мога да нося, никакви, изкуствени мигли също. В окото си обаче бъркам непрекъснато с клечката на кохла. Моливи във водната линия, обаче нося супер рядко, само черен или бял.

# 220
Имам подарък такива тройни сенки в син цвят.До колкото си спомням в чужбина цените на Sephora  са по-ниски.

# 221
На мен Smoked също не ми допада - много е тъмна.

Относно лещите беше ми интересно да чуя мненията ви - никога не съм попадала на такива. Извън форума не познавам такива хора.. За себе обаче знам, че не трябва да търся "подходящия" молив с изстрадване на поредна очна инфекция Laughing Peace
Моята офталмоложка обаче изрично не дава да се слага там молив и не само, защото си изпатих, а защото съм човек, носещ лещи и би посъветвала всеки, носещ да не го прави... Всеки избира сам за себе си! Ако трябва да сме честни никога не ми се е струвало и хигиенично меко казано (по-скоро здравословно), колкото и скъп, и "безобиден"  ooooh!да е молива допира му с роговицата, окото, захлупено с лещата (молива от който получих инфекцията съм ползвала за целта и преди да сложа лещи)! Всеки за себе си преценява - не задължавам никой с мнението си, разбира се  Peace!

ПС Много бързо пишете!!

# 222
Те в американската Сефора са 7 долара. Нас пак искат да ни вземат за шарани, но не са познали Grinning

# 223
аз имах предвид, че очаквам да има разлика в качеството на елф и сефора   Peace

В полза на коя марка?

Аз имам две четки на Сефора и не мисля, че са нещо кой знае какво - не че съм експерт де, но не се различват от едни китайски четки, които имам от доста отдавна.

Относно лещите и молива, нося лещи и слагам молив на водната линия и никога съм нямала никакви проблеми.

Адри, прекрасни гримове, прото приказни си направила с тази палитра - да си я ползваш със здраве  Hug

Аз бих се престрашила да се гримирам с нея и да изляза след неколко месечни опити вкъщи.  

# 224
Аз имам такава тъмна, метализирана палитра на Карго, която използвам супер много. Тя има и четка и молив и я купих на намаление в Сефора преди 2 години май. Една от най-добрите ми покупки. Сенките са уникално пигментирани и добре съчетани цветово. Там е и най-хубавото ми златно.

Момичета, с тъмни сенки се гримира по-лесно, отколкото само със светли. Там всичко личи и трябва голямо детайлизиране и супер точна ръка. Четките при светъл грим също са от голямо значение.
Сега Адри е голям майстор и умее всичко, но ако решите да си купите тази хубава палитра ще се справите със сигурност и вие, пробвайте. Hug  bouquet
Не се лишавайте от нещо за което копнеете, визия, изглед, грим, поради някаква моментна несигурност. Можете много и го доказвате! Hug

Общи условия

Активация на акаунт