Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 745
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
По принцип нещо като много го мисля значи не ми е харесало достатъчно и няма смисъл да го имам.
Като гледам нищо не си харесвам от пролетните колекции. Всичко ми е адски еднакво

За пролетни сенки и пастели съм на мнението на Мортиша ..... Mr. Green "You have taken Fester and turned him into your personal love slave. I respect that. But Debbie ...PASTELS?”

Но неоновите лакове скоро ще се изваждат yes

# 181
Ноеми, и аз имам един чисто нов бял молив на Лореал. Хубав и мек е, но на мен по някаква причина ми оцветява лещите, като го сложа на водната линия Crazy
Kaк така носиш лещи и слагаш молив във водната линия  Shocked?!!

Че защо да не слагам  newsm78 Естествено ми е по-трудно да намеря подходящ молив, защото повечето ми замъгляват лещите. Но има някои, с които нямам никакъв проблем да ги нося във водната линия  Peace

Веси  Crossing Arms имаш 2 грима да показваш - снощи ти се спеше  Whistling Whistling Whistling

Имам, имам  Whistling Днес съм с класически сребристо-черен грим, но пък ми е от любимите. Винаги става красив и ефектен, а е много лесен  Flutter

# 182
  • София
Ноеми, и аз имам един чисто нов бял молив на Лореал. Хубав и мек е, но на мен по някаква причина ми оцветява лещите, като го сложа на водната линия Crazy
Kaк така носиш лещи и слагаш молив във водната линия  Shocked?!!

и аз нося молив във водната линия. нищо им няма на лещите.
някои моливи обаче са тотално неподходящи.

# 183
И аз като нося лещи, особено много светли слагам молив или по-скоро гел линия.
Стига човек да си намери продукт, който не дразни окото няма никакъв проблем

# 184
  • в 1001-та нощ
Ноеми, държиш ли точно на бял молив? Питам, защото аз преди време си поръчах от Орифлейм страхотен молив в телесен цвят. Но мноооого светло телесен цвят, почти бял. Страшно ми хареса. Много мекичък и изобщо не дразни на очите и страшно издържлив (поне при мен). Беше около 5-6 лева. Уви, не мога да ти го покажа на живо...  Sad Толкова много искам да дойда на тази среща, да ви видя и да се запозная с всички ви. Ама така е - като не се престраших предните няколко пъти, това е положението. Сега само ще ви чета след срещата..
Алена, невероятен е днешният ти грим. От всички, които си показвала и които съм виждала, този най-ми харесва  Heart Eyes

мерси  Hug

аз също нося много бял молив и си мисля, че ако мека ванилия в по-топъл цвят - ще е по-красиво  Peace

Мисля, Малвинка за първи път ми обърна внимание, че с телесен молив е по-хубаво и сега го разбирам, затова искам джъмбо молива на NYX, но в телесен цвят, ще огледам да си взема  Peace

# 185
  • София, Лагера
Сърдечно благодаря, дами!   bouquet
Алена, моля те донеси тези моливи, които имаш (и които се продават в БГ) да ги погледна!
Весе, моля те и ти да вземеш твоя молив!  Hug
WomanBerry, мерси за идеята, ако не намеря бял, ще потърся Орифлеймския  Peace

(отивам на интервю, стис палц!)  Flutter

# 186
  • в 1001-та нощ
стис  Peace Peace Peace

ще ги взема, имах предвид купени то тук  Heart Eyes bowuu

# 187
Момичета, вие сте първите, които чувам да слагат молив на лигавата част на окото Shocked... и да носят лещи (интересуват ме само постоянно носещи ежедневно, корегиращи лещи, а не цветни - за един път). От моите познати с лещи никой не го прави, аз - включително.
Един път (доста отдавна) си казах - какво пък толкова, слагам пък каквото ще да става  Crossing Arms, много харесвам черен молив точно там  Crazy.. слагах май някъде ден два  newsm78, и очите ми отреагираха. Лекар и антибиотици, двуседмично лечение  Whistling.
Та ми е интересно как точно го правите (не, че ще го направя, не смея вече, но все пак Blush), нали молива влиза в допир с окото и влиза при/ под лещата, замъглява  Stop..

Моя позната имаше повод (носи лещи постоянно) - беше я гримирал гримьор, с изкуствени мигли, момичето към края все едно ревеше Confused, дразнеха и очите към края на събитието.. Първите часове беше добре, но към края на събитието , очите и се зачервиха. После нищо и нямаше, но ефекта към края не беше търсен  Tired

# 188
  • Бургас

Алена, невероятен е днешният ти грим. От всички, които си показвала и които съм виждала, този най-ми харесва  Heart Eyes
+1

# 189
Елхичка, аз нося ежедневно лещи от ученичка, тоест от поне 20 години, и в 90 % от случаите, в които се гримирам, слагам молив във водната линия на окото.
Никога досега не съм имала какъвто и да било проблем в тази връзка - нито проблем с очите, нито проблем с трайността на лещите/ако има значение през последните години - нося само цветни диоптрични лещи/.
Моливите, които използвам, са най-разнообразни, но да кажем, че най-ниският клас е моливът на Avon SuperShock.
Освен това майка ми е завеждащ очно отделение - тоест много добър офталмолог и никога не ме е предупреждавала да не го правя.
Но може би е просто въпрос на чувствителност на очите. Моите може би са твърде нечувствителни Rolling Eyes

# 190
Може да не носиш и никакви лещи и да се разплачеш от молив. Проблема не е в окото или лещите, а в самият продукт.

# 191
  • София
Може да не носиш и никакви лещи и да се разплачеш от молив. Проблема не е в окото или лещите, а в самият продукт.

тъй е, тъй е.

# 192
  • в 1001-та нощ

+1

много благодаря  Blush

elhi4ka  Rolling Eyes вероятно си реагирала на съставка от този молив  Peace възможно е с друг да не стане така, но разбирам задръжките ти да експериментираш  Blush

# 193
Алена, страхотен грим, обожавам такъв "луук".  Laughing Аз само за бутикол разбрах, че си използвала, кои са другите цветове?  Embarassed Много си красива.

# 194
  • в 1001-та нощ
о, мерси, кафявото е на ланком от тази палитра - цялата мнооого я харесвам, но строших 2 цвята при падане  ooooh! ooooh! ooooh!

а под веждата са перлени нюд сенки на bourgeois 08

Общи условия

Активация на акаунт