Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 691
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Аленка, както винаги си прекрасна. А толкова хубаво да ти стоят червени и в кораловата гама червила - чудни, чудни.  Heart Eyes Heart Eyes Грима на очите пък е много нежен, какъвто беше и вчера.
Гледам, че ти свършват компактните метеорити - щом ги ползваш всеки ден и си доволна, защо не си вземеш пак? Скъпички са вярно, но пък ако ги ползваш над година си заслужава.  Crazy

Гадамер, мога да потъна в очите ти.  Crazy И твоят грим ми хареса много.  Hug

Днес реших да пробвам една двойка сенки, която бях взела от Орифлейм, че много ми харесаха като ги видях на живо и се оказаха голямо разочарование. С основа едвам имат цвят и преди малко като се погледнах в огледалото - събрали са на едното око жестоко. Ще ги връщам. ooooh! Днес изхвърлих и онази 4-ка на Cover Girl.  Twisted Evil Така ще подхвана всички боклуци, че ще оставя празен шкафа.  Mr. Green

Скрит текст:

Някой питаше за ефекта на метеоритите - да види челото ми, то лъщи като тиган, явно съм прекалила.  Joy Като имате предвид, че съм с нормална към суха кожа.

# 391
  • в 1001-та нощ
да разбирам, че ти се побира в дланта?  Shocked
Аленка, 12 см. е точно палитрата и то с външната кутия. Малка е. Peace

Как точно процедирате с глитърите на ГР, върху каква база ги залепвате? Много се разпрашват, летят брокати, съсипват ми дрехите и стъклата на очилата особено много. Вчера си купих няколко и веднага пробвах розовия, върху вече направения ми розов грим, много зле. Цвета хубав, но черната ми рокля стана на нищо.

densi, мерси за размера  Peace

станала съм  факир на пахообразните, почти не разпрашавам, слагам база за сенки, после топвам четката в прахчето, изтупвам и полагам с натиск към клепача и така няколко пъти да покрие навсякъде, моите четки са мисял по-малки от твоята любима, все ми се струва, че ми се стори по-голяма, може и атова да става с по-малко разпрашаване

иначе и аз се "поозарявам" малко и почиствам с мокра кърпа  Peace

Ивче  Rolling Eyes Blush мерси за милите думи, пудрата, която ползвам е лимитка и с доста особени цветове, блясък .... няма как да купя втора такава, но ще гледам за нещо подходящо  Peace

между горните две мнения - нищо не съм чела, връщам се  Heart Eyes

# 392
Ивче, ти с 01 от Метеоритите ли си?
Аз мисля скоро да минавам на тях, защото драконите адски много светят с четката на Герлен. За всеки ден са ми малко too much. Аз да кажа такова нещо Mr. Green

# 393
  • София
на ОБ има три магазинчета - две в подлеза и едно горе, на Цариградско - и трите са за евтина козметика; кое имате предвид?
Аз имам предвид горе на самата спирка на автобусите, в посока Младост. Долу в подлеза не съм слизала от години и нямам представа какво има.
Да и аз съм писала за него неведнъж. Аз ходя само там. Имат цял щендер на Флормар.
Получиха новите сенки във вторник, но нямаше ток, та в сряда чак ги видях. Скарах се на момичето, че толквоа малко цветове е заредила Mr. Green. Но и казаха за 14Н. да го поддържат като цвят. Peace Имаше сега 2 бр. от 14 номер, 1 х15 номер, и нови тъмно лилави, но в старите им кутийки.
Казах и, че като ги видя в черни кутийки всички, тогава пак ще мина да погледна Wink. Според нея се чистят явно стари бройки и затова са ту в бели, ту в черни опаковки. Wink
4,40лв са единичките там. Peace

# 394
  • в 1001-та нощ
Като се сдобия с някой и друг глитър на ГР след срещата, ще ги пробвам с базата за пигменти на Есенс  Wink С пигмената на Инглот, който също много се ръси, се справя супер добре  Peace

...

Малви успешно ползва и продукта на Импала, densi, пробва ли с duraline?

# 395
  • София
А значи са ги докарали супер. Има ли матовите, че една приятелка ги иска?

Матовата не я видях. Найкед 2 казаха, че изобщо няма да я внасят.

На щанда на ГР почти всички пигменти бяха изкупени. Останали са само гадни цветове. Няколко ми грабнаха вниманието, но уви... бяхте ги изкупили  Mr. Green

# 396

Ивче  Rolling Eyes Blush мерси за милите думи, пудрата, която ползвам е лимитка и с доста особени цветове, блясък .... няма как да купя втора такава, но ще гледам за нещо подходящо  Peace

изобщо не съжалявай, аз така си мечтая нещо да ми свърши, за да си купя друго какво да е от този тип  Joy

Копче, Веси, благодаря и на вас!
май ще се разходя и до магазинчето до 'Европа' в Мл. 4 - там обикновено бързо зареждат новите неща

# 397
  • Стара Загора
Ивче, ти с 01 от Метеоритите ли си?
Аз мисля скоро да минавам на тях, защото драконите адски много светят с четката на Герлен. За всеки ден са ми малко too much. Аз да кажа такова нещо Mr. Green

Да, с Митик съм.  Peace
Но аз съм много нагла, като видя на дъното на прах и топя хубаво тампона и нанасям, затова светя много.  Mr. Green Не вярвам, че на живо се вижда толкова много, колкото на снимки.  Blush

Аленка, имах предвид просто компактни метеорити да си вземеш, не точно такива каквито имаш. Те нали всяка година пускат нови, пък и винаги можеш да поръчаш от някой сайт? Те са скъпички и вероятно не се купуват толкова.

# 398
  • В центъра на Вселената...
Някой ползвал ли е тези четворки на Флормар, как са като качество?:

Скрит текст:

Ух....това направо ми превзе сърцето  Crazy Не знам, дали някой ги е ползвал, но аз със сигурност ще се сдобия с тях  Praynig

# 399
  • София
Копче, от коя страна на Цариградско шосе е това магазинче. От страна на ОБ или от към МОЛА.

Еее, тази четворка на Флормар наистина изглежда страхотно. Аз днес се сдобих точно със зеленото и кафявото, но в единички...

# 400
  • в 1001-та нощ
Ивче, да  Peace нещо такова ще е  Peace ако не намеря подходяща изгодна алетрнатива  Peace

# 401
  • София
Копче, от коя страна на Цариградско шосе е това магазинче. От страна на ОБ или от към МОЛА.

Еее, тази четворка на Флормар наистина изглежда страхотно. Аз днес се сдобих точно със зеленото и кафявото, но в единички...
Oт страната на МОЛа няма магазинчета за козметика. На островчето горе към ОБ.

# 402
Между другото къде се изгуби Ел с нейните чудни красоти  Thinking

# 403
  • в 1001-та нощ
в другата тема пише  Rolling Eyes

# 404
Момичета, имам въпрос към вас. Ползвам фдт на Мак Studio sculpt. Много съм доволна - от покритие,консистенция,цвета ми е идеален....но не съм чувала добри отзиви за фдт-ните им.Всеки казва,че са тежки,че запушват порите и т.н. (което не съм забелязала за момента) Rolling Eyes Тъй като ми е на привършване опаковката, съм се впуснала в размисли дали да не погледна нещо герленско,ланкомско..дали ще са по-добри? Може би някой ,който има база за сравнение от по-продължително ползване? Blush

Да не ти пука от чуждите мнения при положение, че ти самата си доволна от продукта!
Един продукт може да понася на един, но на друг да не му понася и ако на теб ти харесва и не ти запушва порите не виждам къде е проблемът да го ползваш.  Simple Smile
Ако има нещо, което не ти харесва и си на мнение, че може да изглеждаш и по-добре, тогава смени продукта и си купи нещо различно.

D_ana, аз също имах една палитра на  Bobbi Brown (купена доста импулсивно) и имах същите проблеми като теб. От цялата палитра имаше 1-2 цвята, които имаха цвят и всичко останало беше кошмарно. Палитрата беше доста скъпа, а като качество доста зле и бях много разочарована.  Rolling Eyes Единичните им сенки не знам дали са хубави, но палитрите им въобще не ми харесват и тяхна палитра повече не бих си купила. В магазина и в кутийката наистина изглеждат прекрасно и е лесно човек да се подведе.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт