Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 694
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да, такива са ми очите, може би една идея по-светли, но на снимки така излизат.

и гримът и очите са чудесни!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 376
  • София
Весе, изкъпила си всички 14 от Младост Simple Smile))) Сега се връщам от магазинчето, но вече нямаше. Сдобих се с други 2 цвята де.. не останах капо. Другата седмица ще заредят пак Simple Smile))

gadamer, невероятни очи. Моята най-добра приятелка е със същите и така светят. И грима ти се е получил, но на мен малко в края ми стои по-отсечено.

Весе, страхотно е това "Блекбъри". Сега го гледах в Лили, но се въздържах, че малко тъмно ми се видя и не знам дали би ми отивало  newsm78

Няма вече Нейкид 1 в нашата Сефора. Peace

Сега ги видях в Сефора в Дъ Мол. Имаше и Смокед палитрата. Гледах пак метеоритите, ама не си бях взела четка да ги пробвам този път на лицето и да реша най-накрая искам ли ги или не:mrgreen:

# 377
А значи са ги докарали супер. Има ли матовите, че една приятелка ги иска?

# 378
Тази тема не ми действа добре на джоба! Искам да ви избягвам, но не мога! Joy

От мен две сенки в кафяво-златно и страхотно синьо. Отделно една палитричка със 7 цвята и най- накрая си намерих бял молив. Тествах на ръката и определено сенките върху белия молив изглеждат много по- силни и плътни.  Blush

# 379
Весе, изкъпила си всички 14 от Младост Simple Smile))) Сега се връщам от магазинчето, но вече нямаше. Сдобих се с други 2 цвята де.. не останах капо. Другата седмица ще заредят пак Simple Smile))

Мда, бързо свършват  Wink Аз 2-те бройки за Жаки и Алена ги купувах на два пъти. За това са и различни - и двете са в черни кутийки, но едната е с "Ф"-то на марката отгоре, а другата е с някакви вълнички. Жената каза, че й носят всеки път различни.

# 380
Бутилка Шанел до буркани от мармалад.  Joy
Така е "бабешките" работи едно до друго Mr. Green

gadamer, много си хубава! Heart Eyes

Благодаря за новината за Шанел и Диор!  bouquet

# 381
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерси момичета. За контура на устните се замислих, че не съм сложила молив (рядко слагам) и затова така е станало.

Флормар продават също в едно малко магазинче на спирката на Окръжна болница.

# 382
  • София
страхотни гримчета сте показали

# 383
Мерси момичета. За контура на устните се замислих, че не съм сложила молив (рядко слагам) и затова така е станало.

Флормар продават също в едно малко магазинче на спирката на Окръжна болница.

Контура може да го оправиш и с червилото, но нанесено с четка  Wink И аз не си падам особено по моливите за устни.
И само да отбележа, че това магазинче при Окръжна, са малко завишени цените. Иначе има много неща от по-достъпните марки  Peace

# 384
Момичета, чета ви и аз тайно и не ми действате и на мен добре на джоба, но пък темата е страхотна.  Rolling Eyes
И аз съм се насочила към УД палитра скоро, като гледам колко са наситени сенките.

Да ви питам, в момент на лудост пръснах пари за Rich Caviar на Боби Браун, без много проба, просто защото не можах да устоя на блясъка им в Douglas. После гледах ревюта, казват че дори четката към тях е страхотна. Но, по незнайни за мен причини не мога да изкарам никакъв цвят от тях, било то с тяхната четка или с моя си. Само тъмното черно остава нещико. Другите изглеждат страхотно на вид в палитрата, но си ги представях доста по-бляскави и покривни. Аз ли правя нещо грешно, или да пробвам с мокра четка? Оплаках се, но не очаквах такова нещо от Боби.  Crossing Arms

Скрит текст:

# 385
на ОБ има три магазинчета - две в подлеза и едно горе, на Цариградско - и трите са за евтина козметика; кое имате предвид?

# 386
  • Отвъд алеята зад шкафа
на ОБ има три магазинчета - две в подлеза и едно горе, на Цариградско - и трите са за евтина козметика; кое имате предвид?

Аз имам предвид горе на самата спирка на автобусите, в посока Младост. Долу в подлеза не съм слизала от години и нямам представа какво има.

# 387
Аз си поръчах Deluxe палитрата на UD oт тук - http://www.beautybay.com/urbandecay/. Ел ме насочи  Hug Чакам я да пристигне най-късно в началото на следващата седмица Simple Smile Възнамерявам оттам да поръчам и другите неща, които съм си харесала и най-вероятно и Оз палитрите ще ги има там, преди БГ  Peace
gadamer, очите тиииии са невероятни наистина! Обожавам това синьо  Heart Eyes

# 388

gadamer, благодаря!   bouquet
най-рядко се сещам да отида точно до този горе
в долните два имаше онези сенки на Мода - ако някой се интересува

# 389

Аз имам предвид горе на самата спирка на автобусите, в посока Младост. Долу в подлеза не съм слизала от години и нямам представа какво има.

И аз говорех за него.

Общи условия

Активация на акаунт