Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 675
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Densi, глитърите на ГР ги слагам или върху база, или върху някое от тату-та. Права си, че много летят.

Аз реших, че ще взимам Nacked 1 - сега кажете от нашата Сефора ли да я взимам, от сайт ли?  newsm78 И има ли ги вече онлайн палитрите на Оз - направо са обсебващи!  Heart Eyes

# 361
Само гланц за устни му е майката Peace Никой глитър не може да му се опре Grinning

# 362
Благодаря ви. Hug

Леле видяхте ли цените на Оз палитрите 49 долара? Тези са ненормални. Shocked Пропускам със сигурност, тук ще са още по скъпи. Хайде няма нужда да ми продават на Диорски и Шанелски цени.

Няма вече Нейкид 1 в нашата Сефора. Peace

# 363
Аз пък мисля, че е ок 49 $  Grinning Къде ги видя?

# 364
Като се сдобия с някой и друг глитър на ГР след срещата, ще ги пробвам с базата за пигменти на Есенс  Wink С пигмената на Инглот, който също много се ръси, се справя супер добре  Peace

И да споделя, че намерих приложение на телената четка за сенки на ЕЛФ от евтината им серия  Laughing
http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/single-brushes/eye-shad … -brush/invt/1815/
Оказа се, че с нея Тоуп Татуто на Мейбълин се разнася най-добре и дори може да се опуши. С никоя друга четка не успявам, защото е много "стогнато" А тази, точно защото е като шкурка, го разнася перфектно  Crazy Само за малък момент трябва да преглътнете боцкането  Laughing

# 365
На мен и тези палитри не ми харесват грам. Само кутиите са им готини (картинките отгоре)

# 366
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днешния грим - златно на очите, лилаво на устните (което на моите устни стои цикламено за съжаление).

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 17:30 от gadamer

# 367
Много ми хареса грима на Веси с Блекберито! Жесток!  Heart Eyes

Мда и на мен  Peace

Обаче при втори грим много ми хареса червилото Simple Smile - Веси издай тайната?
Аз има инглотско с подобен цвят, леко ми е сухо обаче на моите устни, които и без това са си достатъчно сухи.

Алена, аз все устните ти гледам на теб  Grinning

gadamer, това естествения цвят на очите ли ти е? Направо са убийствено сини и хубави!

Искам и аз Оз палитрата, искам я много - супер цветове, от кога търся такова съчетание Flutter

# 368
# 369
  • Sofia
Бутилка Шанел до буркани от мармалад.  Joy

# 370
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, такива са ми очите, може би една идея по-светли, но на снимки така излизат.

# 371
Обаче при втори грим много ми хареса червилото Simple Smile - Веси издай тайната?
Аз има инглотско с подобен цвят, леко ми е сухо обаче на моите устни, които и без това са си достатъчно сухи.

Това е едно Ейвънско червило, но серията май вече я няма  Rolling Eyes Ще го погледна как се казваше довечера. Наистина много върви със сиво-черен грим. На устните стои и много добре, меко е, има и много красиви по-едри блестящи частички тип глитър  Flutter

# 372
Да, такива са ми очите, може би една идея по-светли, но на снимки така излизат.

Много си хубава  Heart Eyes  Hug

Веси, ако е изчезнало от пазара червило не търси  Peace
Цвета много ми харесва и ти отива много. Аз съм с подобен цят на кожата като твоя и със същите кафеви очи и точно розово-оранжеви червила ми ходят.

# 373
  • София
Аленка, много хубав цвят с Нейкида е станало! Много нежно! Peace А червилото е убийствено! Crazy

Аз опитах тази сутрин да опуша с опушващата четка на Есенс бургундово червеното тату, какато каза Адри и стана разкошно! Party
Как не се бях сетила, че и така става ooooh!! Аз мислех,  че обезателно трябва да топвам четката преди това в сенки и така да дейставам Thinking. Но съм много доволна от резултата, който постигнах. Hug

Денси, като имаме предвид че Нейкида е малка палитричка, а тази е на половината на 1цата, то е нормално да е такъв размера Wink. Апропро, честита ти придобивка! Вземи я да я видя! Hug

# 374
Днешния грим - златно на очите, лилаво на устните (което на моите устни стои цикламено за съжаление):

Скрит текст:

4 by Haideger, on Flickr     
3 by Haideger, on Flickr   
7 by Haideger, on Flickr   
8 by Haideger, on Flickr
5 by Haideger, on Flickr

Наистина страхотни очи  Flutter Ако оправиш малко и контура на червилото, грешка няма да имаш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт