Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 675
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Check Please, добре ме "успокои" с твоята торба  Joy
Ето колко е голяма Naked basics
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 10:39 от LOSHKA

# 346
  • София, Лагера
janin4eto_87, face and body на MAC е супер лек, тествала ли си го?

# 347
Все още няма палитрите на ОЗ. И аз харесах тази, но ще чакам да я докарат тук може би за Великден.

Моля ви се дайте сигнал, като ги заредят или дори ако чуете, че ще зареждат.  Praynig Мятам се на някой нощен автобус и идвам до София. То не се издържа на това безгримие тук.  Crossing Arms
А ти пък ще се разкарваш! Те Сефора ще ти я пратят по куриер или ние ще ти я пратим по същия начин. Grinning
Ще разпитам дали ги очакват въобще.
Сега чакат Матовата Нейкид.

# 348

а какъв цвят търсиш  newsm78

Светли, нюд цветове, тук таме нещо по-ярко за акцент. Взех да наблягам и на качеството, че ми писна от ронещи и брашняни сенки. "Госпожа Колумб", както ме нарече преди време.  Mr. Green

А ти пък ще се разкарваш! Те Сефора ще ти я пратят по куриер или ние ще ти я пратим по същия начин. Grinning

За Сефора не знаех, че доставят с куриер.  Peace

# 349
  • Sofia
janin4eto_87, face and body на MAC е супер лек, тествала ли си го?

Не,не съм. Причината е,че от първия път случих на цвят и съм си доволна,но съм готова да дам повече пари за друга марка, ако ще е по-добро качеството...

# 350
Ох, ужасни сте, значи!  Crossing Arms На няколко пъти устоявам на палитрите Naked и Naked 2 и усещам как накрая ще се предам....само не знам на коя от двете  Rolling Eyes Има ли разлика от къде я поръчвам (говоря за "сигурните" сайтове beautybey, feelunique и др.)?  Rolling Eyes И коя от двете да взема? Аз съм влюбена в цвета Half backed, но него го има и в двете. Какво ще ме посъветвате?  newsm78

А сега и тази на ОЗ ...уникална!  Heart Eyes Има ли я някъде по сайтовете? 

Днес отивам в мол Сердика за герленската четка за метеортите - дали някой скоро е минавал и проверявал дали я има там със сигурност? newsm78

И дано да са заредили ГР шендера, че оня ден беше много зле - половината глитърни сенки ги нямаше, та си взех само 2 броя  Crossing Arms

# 351
  • в 1001-та нощ
Hope,  на срещата ще има и о ттрите варианта, аз очаквам а взема и единицата и новата  Heart Eyes

а какъв цвят търсиш  newsm78

Светли, нюд цветове, тук таме нещо по-ярко за акцент. Взех да наблягам и на качеството, че ми писна от ронещи и брашняни сенки. "Госпожа Колумб", както ме нарече преди време.  Mr. Green

...

да, спомних си, непременно разгледай нейкид-ите  Peace

# 352
Да, но аз едва ли ще успея за срещата  Rolling Eyes така че - казвайте !  Grinning

# 353
Burning Black на светли или тъмни очи? Аз го нямам на Лореал, но имам абсолютно същото на Инглот и го нося и на моите си очи и седи даже още по-добре.

На тази снимка съм с него (естествено от светкавицата малко се е поизсветлил) но горе долу така седи. Просто малко по-тъмно и изразително.

# 354
  • в 1001-та нощ
Жаки, страхотно  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

вече имам идея и аз как да го пробвам  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

Hope, аз първо исках нейкид 1 - защото била с по-топли цветове, обаче на живо не ми хареса, взех двойката и сега така ми харесва, че искам и единицата и матовата  Rolling Eyes ако можеш да вземеш и трите най-добре; ако имаш път край нас - мога да ти покажа двойката  Peace

# 355
Мога да го взема Burning Black на срещата да го видите как изглежда и как се нанася. Защото тестерите по магазините нямат нищо общо  Wink Но ще взема и четката, с която го нанасям, защото с пръсти не знам дали ще се вземе от продукта, като хората  Thinking

# 356
Аз тези сенки на Лореал ги нанасям с пръсти. Просто така ми е по-удобно и после вече си ги опушвам с четка.

# 357
  • в 1001-та нощ
Веси, вземи и четката  Embarassed

# 358
  • София/Горна Оряховица
Имам детска мечта и тя е да ме гримира Жаки  Crossing Arms .

a.l.e.n.a - затвърждавам мнението си, че топли и земни цветове много ти ходят  Heart Eyes .

# 359
да разбирам, че ти се побира в дланта?  Shocked
Аленка, 12 см. е точно палитрата и то с външната кутия. Малка е. Peace

Как точно процедирате с глитърите на ГР, върху каква база ги залепвате? Много се разпрашват, летят брокати, съсипват ми дрехите и стъклата на очилата особено много. Вчера си купих няколко и веднага пробвах розовия, върху вече направения ми розов грим, много зле. Цвета хубав, но черната ми рокля стана на нищо.

Общи условия

Активация на акаунт