Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Jassye, и на мен ми харесва повече зеленото. Какво си ползвала?
Лилавите сенки са Avon Purple Haze . ,а зелените Avon Fresh Cut Greens

# 451
  • В къЩи.
  bouquet

# 452
Дами, някой пробвал ли е тези ружове на Мейбълин, да изкаже мнение?  newsm78

Скрит текст:

# 453
Jassye, и на мен ми харесват и двата варианта. Присъединявам се към питането на Stardust* за ружовете  Grinning

# 454
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, аз имам такъв руж, май е същият цвят като на снимката. Не съм капацитет по ружовете, върши ми работа, харесва ми цвета, траен е.

Аз мисля, че намерих тъмно синьо, което да ми харесва и да е достъпно:

# 455
Jassye, на мен също ми харесваш и с двата варианта Peace

gadamer, аз го имам това синьо на Лореал, хубаво е, дори скоро бях пускала един опит за грим с ниго.

# 456
Аз не можах да изкарам никакъв цвят от тестера на Лореал и не го купих.
За хубаво синьо купувайте това на Ел от Инглот. За мен няма по-красиво синьо от Inglot pearl 428. Струва 8.50, а в кръгла кутиия 11.50.

# 457
Инглотското сигурно е по-хубаво, ето го това на Лореал при мен как стои след много напластяване
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 10:17 от Le Soleil*

# 458
  • Пловдив
Има ли някой от Пловдив да ми каже къде мога да намеря добре заредено магазинче с Флормар,че направо се побърках до като четох тук   #Crazy
И още един въпрос-когато си купувате червило,пробвате ли го в магазина от тестера?  Embarassed  Мен малко ме е страх,ако някой си го е мазал по устните преди мен и после и аз да си го сложа и за това си купувам на сляпо,но после като го сложа на устните и става  doh  Та напоследък съм го ударила само на доказани с времето цветове и марки.
Но сега ми се иска да пробвам новите,които показахте на Кейт,но те са по-специфични и не знам как ще ми стоят  newsm78

# 459
  • в 1001-та нощ
Инглотското сигурно е по-хубаво, ето го това на Лореал при мен как стои след много напластяване
Скрит текст:

а с каква база го сложи  Rolling Eyes

пори мен нямаше много напластяване, добре се насложи и плътно  Peace

# 460
Точно същото синьо имах на Лореал, но на мен ми се събираше.Не можах да се разбера с нанасянето му.Дразнеше ми очите. Peace

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 23:22 от LOSHKA

# 461
Алена, без база е, на бързо исках да го пробвам, то затова се получи такава невъобразима мацаница.Не съм го и слагала след това, но сега хубаво се сетих за него, тези дни отново ще го извадя.

# 462
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имам златното от тази серия сенки на Лореал - много пигментирано, лесно за нанасяне е, не ми се събира, мислех, че и синьото ще е така. Ще пробвам на тестер. Иначе тестерите в магазините са много твърди, не знам по каква причина и трябва малко да се разчовъркат, за да се усети консистенцията и цвета.

# 463
Според мен ще се получи чудно Лореалското синьо за основа и отгоре това на Инглот.  Heart Eyes

Инглот имат ли матови ментови сенки? newsm78

# 464
И още един въпрос-когато си купувате червило,пробвате ли го в магазина от тестера?  Embarassed  Мен малко ме е страх,ако някой си го е мазал по устните преди мен и после и аз да си го сложа и за това си купувам на сляпо,но после като го сложа на устните и става  doh
Не си причинявай подобно нещо, можеш да захванеш какви ли не ужаси от червилата - особено в дрогериите, където масово ходят всякакви специално да се омажат с тестерите ooooh!

Най-добре можеш да прецениш, като сложиш червило на пръста си и го доближиш до устната Peace

Общи условия

Активация на акаунт