Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
пигменти на Мак могат да се поръ4ват от UK http://www.halocaustic.co.uk/, беше даден като препоръка в specktra.net. Кликва се на дясното сърце wear -> cosmetic pigments. Има избор м/у MAC и Ben Nye.

# 511
  • в 1001-та нощ
добра информация, има и про-пигменти, не са скъпи  Peace

и доставката е изгодна  bowuu

е, тук - пак сме прецакани, с по-нисък праг Sad

# 512
Момичета, не знам дали сте запознати с пигментите, сенки и някои други неща на Fyrinnae.
Препоръчаха ми ги и току що поръчах няколко неща за проба. Хубаво е, че има мострички в малък грамаж. Има доста суочове из нета, на който му е интересно може да разгледа.
Като ги получа ще споделя повече.
http://www.fyrinnae.com/

rosafee, благодаря за информацията!   bouquet Пуснах си и аз набързо една поръчка на 7 цвята. Whistling Като пристигнат, ще споделя. Дано се справя с нанасянето.

Точно се чудих цял ден дали да не поръчам на УД новата Аммо, но не бях сигурна дали всички цветове ще ги ползвам.
Скрит текст:
Копче, колко е дълъг този списък на Инглот от Ел?  Crazy

# 513
  • в 1001-та нощ
от тази палитра, може би само зеленото няма да ползвам  newsm78

# 514
И аз за зеленото се чудих. Peace Нещо ме е подхванала розова вълна.
Което не ми попречи да взема и един смарагд от Fyrinnae.  Whistling
Скрит текст:

# 515
  • в 1001-та нощ
аз за 1 цвят - ще го преглътна  Heart Eyes

а УД от къде поръчваш? Вероятно не си в БГ?

# 516
  • София
аз за 1 цвят - ще го преглътна  Heart Eyes

а УД от къде поръчваш? Вероятно не си в БГ?

Ето я  Hug
http://www.lookfantastic.com/urban-decay-ammo-box-10-shadows/10368653.html

# 517
  • в 1001-та нощ
ооо, Наде  Blush  bouquet много благодаря, аз реших, че като е много нова - тук (в Европа) няма да я има  Embarassed

аз поръчах палитрата ружове, хайлайтър и контуриращи на smashbox, които МисНели показа, малко се дърпах в началото, но накрая се предадох геройски  Joy hahaha

много съм внимателна вече - с какво се затрупвам  bowuu

# 518
Има я и в Beautybay http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/ammoshadowbox/
Сравнително нова е май, поне аз наскоро открих я при Темпталия, след като Адри пусна вълната със Smoked.
В Германия съм, което не го прави по-лесно - нито УД, нито Инглот, нито всички хубави неща, които има в УК например.

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 02:20 от D_ana

# 519
Момичета тези червила имало ли ги  тук изобщо  Thinking ?
Скрит текст:
Като видя лилаво ...  Crazy Crazy
Аз лично никога не съм ги виждала, иначе съм луда по лилаво и щях да се изкуша със сигурност.

Много ме впечатли вчера гримьорския куфар на Ноеми на срещата. Ракошен! Heart Eyes
И донесените гримове много ми харесаха. Богатство на масата и големи красоти. Heart Eyes
Обаче палитрата на Диор на Мис Нели ми взе акъла и мисля за нея. Страхотно съчетание на цветове и много красива опаковка отвън. Диорска работа. Heart Eyes

# 520
Хайде, разказвайте!  Mr. Green
Кой какво видя, от какво се впечатли, какво си купи или ще си купи?  Simple Smile

П.П. виждам че започвате с разказите, но моля бъдете по-точни
Коя палитра на Dior?

# 521
  • Пловдив
И аз чакам да разкажете Hug Hug Praynig

# 522
Хайде, разказвайте!  Mr. Green
Кой какво видя, от какво се впечатли, какво си купи или ще си купи?  Simple Smile

П.П. виждам че започвате с разказите, но моля бъдете по-точни
Коя палитра на Dior?
Не знам коя е, от Voyage колекция е. Страхотна! Heart Eyes
Ще си купя Супер Оргазма на Нарс, след като видях моя Оргазъм Нарс, но трябва първо да му се нарадвам на него. Heart Eyes
Харесах както винаги и леопарда на Too Faced в палтира малък размер. Аз си го харесвам отдавна, но все не го купувам. Някога, но не сега! Whistling

# 523
Аз направих бегъл опит да снимам грима, с който бях на срещата:
Скрит текст:

И снимките са правени към 10ч. вечерта. Направо супер се представи базата на Есенс за пигменти  Peace
Нямам търпение да пробвам пигментите на Гош. Леле, каква са красота  Heart Eyes На мен ми харесаха много повече от тези на ГР  Flutter

Аленка, Пух, да пишете и вие как ви се е сторил пигмента на Инглот, като го пробвате  Peace

Аз днес ще се постарая да направя моя пин-ъп  Crazy

# 524
  • Стара Загора
Веси, супер отново!  Heart Eyes
Твоя грим имам чувството, че не помръдва, докато не го свалиш.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт