Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 583
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Норе, ето намерих го как изглежда....
Скрит текст:

# 616
  • София
Да, това е серумчето. На мен ми го подариха, иначе едва ли щях да му обърна внимание. реди години чудно се погаждаме с Виши и след това изведнъж всичко започна да ми се отразява ужасно зле.
Та и за серума нямах особени очаквания, но наистина е много хубав.

# 617
И бялото злато го нямаха вчера в Инглот. Похвали човек нещо и им свършат запасите Grinning

Да...Жаки тъкмо ме зариби по Инглот, след като поне 4 пъти съм влизала, стояла по 30 мин и излизала без покупка и те пък да го нямат този цвят.... а кой му е номерът, Жаки?  Hug

# 618
  • София
Страхотни неща показвате момичета.   bouquet 
Утре ще снимам част от скромната ми колекцийка с гримчета.

# 619
  • Пловдив
Никой ли няма от Пловдив да сподели къде има добре зареден щанд на Флормар,че като ви чета тук ми се иска и аз да пробвам нещо тяхно   Laughing

# 620
И бялото злато го нямаха вчера в Инглот. Похвали човек нещо и им свършат запасите Grinning

Да...Жаки тъкмо ме зариби по Инглот, след като поне 4 пъти съм влизала, стояла по 30 мин и излизала без покупка и те пък да го нямат този цвят.... а кой му е номерът, Жаки?  Hug
AMC shine 30 (по памет като го обърнах вчера) Simple Smile

ps. то е Flutter Peace

# 621
AMC shine 30 (по памет като го обърнах вчера) Simple Smile

ps. то е Flutter Peace

Hug Hug Hug Ще го имам при първа възможност!  Flutter

# 622
  • Отвъд алеята зад шкафа
Разглеждам френската Сефора и се чудя какво да поръчам, виждам намаление и намирам тази страхотна палитра (цветово, не знам като качество) за 8 евро  Shocked и естествено вече е свършила  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 22:25 от gadamer

# 623
Toчно за тази палитра говорих преди няколко дни. Страхотна е, но при нас цената беше 70 лева

# 624
И в американската сефора я гледах за над 25 долара. Нищо чудно, че са я разграбили толкова бързо.

# 625
  • в 1001-та нощ
Жаки  Rolling Eyes дай моето розово, онова много хубавото, не розовото злато, а бонбонено-кораловото с  броката  Heart Eyes Praynig Praynig Praynig Praynig

# 626
Вижте какво си харесах пък аз след новопоявилата ми се мания по Too Faced:

http://katiesmakeupobsession.blogspot.com/2013/01/too-faced-swee … nces-palette.html

Heart Eyes

# 627
Жаки  Rolling Eyes дай моето розово, онова много хубавото, не розовото злато, а бонбонено-кораловото с  броката  Heart Eyes Praynig Praynig Praynig Praynig

Искам да го видя това  Hug

Ида, манията не е май само при нас, и тази палитра не я намирам никъде.  newsm78

# 628
  • София
Вижте какво си харесах пък аз след новопоявилата ми се мания по Too Faced:

http://katiesmakeupobsession.blogspot.com/2013/01/too-faced-swee … nces-palette.html

Heart Eyes

Това и аз го искам  Mr. Green

# 629
  • в 1001-та нощ
страхотна е  Blush стара ли е  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт