Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Ами ревюто е от този месец, момичето пише, че си я е взело за коледен подарък.. Не знам, надявам се да е някаква нова.  Praynig

# 631
Да имаше я преди Коледа. Аз я пробвах обстойно, заколебах се нещо и не я купих. После ме посъветваха да не я купувам, защото не е с добро качество, разпада се и въобще не си струва парите и аз престанах въобще да мисля за нея, защото няколко човека изказаха лошо мнение, а те вече я имаха.
Аз съм писала за нея в Маковата тема. Сенките се изваждат като дъска за рисуване на художник.

# 632
  • в 1001-та нощ
densi, хубаво ли е GUERLAIN by Emilio Pucci Terracotta Gloss, май прозрачно ми се струва?

# 633
Жаки  Rolling Eyes дай моето розово, онова много хубавото, не розовото злато, а бонбонено-кораловото с  броката  Heart Eyes Praynig Praynig Praynig Praynig
DS 470  Hug

# 634
Много прозрачно е Аленка! И двете всъщност. Другото е синьо.

# 635
  • в 1001-та нощ
мерси и аз така усетих, четейки описанието  Rolling Eyes , определено няма да да го нося много  Blush

# 636
  • София
Момичета   bouquet
Така се радвам, че сте си прекарали прекрасно (не, че съм имала някакви съмнения). Сигурна съм коя маса е била най-красива, весела и усмихната  Heart Eyes

# 637
  • София
Elle-même -липсваше момиче! Hug

А някой пробвал ли е да нанесе по очите си гел очна линия с четка като Мейбълинско тату? Thinking
Аз-да! Mr. Green
 Получи се егати наситеният и траен цвят Crazy. Без база. Без нищо. Исках да си направя личен експеримент, замислян от дълго време Party. С лодон бейби пробвах и опуших с четка. Но трябва бързо да се действа, защото засъхва и не става опушено. Wink

# 638
kopche, аз съм го правила това със синьото на Лореал, което обсъждахме по-напред в темата.Много е лесно и става хубаво.

# 639
  • в 1001-та нощ
Добро утро, Прекрасни     bouquet  bouquet  bouquet

Влизам да покажа Шанелските сенки,които вчера коментирахме на очи, много са дискретни и елегантни, ако дама иска да е гримирана, но това да не избожда очи с ярък цвят - те са  Peace правят много приятен нежен розов филм, с много дискретно - фино злато, златото доминира някак, но не е едро, като онези панделки за коса от детството които светят  Heart Eyes

Снимките много трудно станаха, неснимаемо е  Blush

и още

Скрит текст:

# 640
  • Стара Загора
Аленка, много нежно.  Blush

П.п. Намерила си обецата май?  Mr. Green

# 641
  • в 1001-та нощ
ходя с 1 обеца  Blush Blush Blush не мога да я прежаля, едва чакам 7 февруари да поръчам пак  Blush

heydi ще ме види на живо след малко, те ще потвърди, че на живо е много красиво, фино, във възторг съм, на снимките просто излиза нещо, но не и каквото е, на другата среща ще съм с тях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 642
  • София
kopche  Hug този път наистина нямаше как да дойда. Яд ме е, но се надявам скоро да се поправя  Hug

# 643
Алена...разкош отвсякъде  Heart Eyes Много ми харесва  Heart Eyes Толкова да ти отиват такива цветове  Heart Eyes И това е твоята очна линия  Flutter

# 644
Ел, а ти къде се изгуби? Скоро не си показвала нищо  Flutter

Аленка, много красиво  Heart Eyes Кои Шанелски сенки са тези, аз нещо не съм разбрала  Crazy Те попринцип не правят ли по-лек грим? Чувала съм, че нарочно не са особено пигментирани и стоят нежно и по-светло.

Общи условия

Активация на акаунт