Приморско - 2013

• 84 730
  • 676
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Обръщам се с молба за препоръки при избор на хотелче , което е близо до южния плаж, с басейн и без изхранване . Прегледах тази и предишната тема за Приморско ,но повечето отзиви са за хотели близо до северния плаж , а местоположението е важно  ( не толкова за мен , а за моите спътници).
Благодаря предварително!

# 181
Здравейте!
За пръв път тази година ще ходя в Приморско, досега не съм почивала там. Искам да попитам дали има пазар или място, от където може да се купува прясна риба? Навила съм си на пръста, че ще изкарам една "рибена" почивка Simple Smile И тъй като не бих се доверила отново на ресторантьорските кухни по Черноморието, съм решила аз да си приготвям блюдата. Ще ви бъда благодарна, ако ми дадете информация и съвети. Благодаря предварително!  Simple Smile

# 182
Ето и малко инфо от Престиж Сити 2, тъкмо утре се връщаме от там Simple Smile Хотелчето е хубаво, то си е бая хотелче де, доволни сме от обслужването, доволни сме от храната (Ол инклузив сме) като изключим първите два опита да сварят яица, единия безуспешен като бяха чисто сурови на другия ден се престараха и вместо варени почти ги изпекоха, но явно им хванаха цаката и след това е нямало проблеми, бяха като по учебник. Богати менюта за всеки има по нещо , салати бол, ястията вкусни, закуските еднотипни но то на закуска няма какво да се предложи, все пак намираха начин да разнообразяват сутрешното меню за което евала. Соковете от машина обаче. тип степчета дори не сме ги накусили, алкохола става, като за толкова пари доволно (86лв за двама в апартамент) Апартаментите са големи дори някои неприлично големи, чистят всеки ден, стараят се, сменят хавлии и прочие. Плажа е отсреща на около 260 метра по GPS но хората са направили дървени скари чак до самия бряг което е незаменимо удобство за семеиства с детски колички, без тези скари направо бяхме обречени, така количките стигат до самия плаж, остават ти някъкви 10-20 метра да ги извлачиш на буксир до мястото с хавлията Simple Smile До тук с хубавите думи, сега и малко негативи без тях не може. Тоя дето е проектирал този хотел е нямал деца! За семейства с колички хотела е истинско предизвикателство, особено що се отнася да се стигне или влезе в ресторанта, недомислени стълби, липса на рампи!!! или трябва да избереш супер заобиколен маршрут или да разнасяш количката по 4-5 и повече стъпала. Ако все пак заобиколиш ще спестиш разнасяне но "десерта" от последните 3 стълби не ти мърда, а от горе масите с столове пречат и да минеш Simple Smile Във втори блок асансьора е пръв помощник на бицепсите защото спира между етажите, за да се качиш с количка на него изкачваш 8 стъпала, после като те качи на етажа спира между етажите от там още 8 стъпала и честито вече си в апартамента, така няколко пъти на ден не губиш форма и стопяваш калориите от ол инклизива, явно е помислено Simple Smile До тук с оплакванията по достъпа, ако децата ви ходят нямате никъв дерт Simple Smile Ресторанта обаче е с малко места сега е рано и хотела е има няма на половина дори по малко пълен, ако се на пълни просто не знам как ще се намерят места, трябва да се хранят на смени, при тази леглова база капацитет от около 50 места в ресторант си е.... Друго лошо впечатление... както казах в стаите се чистеше редовно но на вън не, за 5 дни от както сме тука не видях някои да чисти, камо ли басеина, които е чудесен с 3 различни дълбочини за малки големи и още по големи, Нооооо никои не чисти, само филтрите държат водата кристално но бубите по повърхноста и устаиката по дъното си стои. Бара въобще не работеше нямало ток, така и не го оправиха за 5 дни. Във флоаето по земята имаше какви ли не биологични летящи видове, гърчейки се в предсмъртна агония, други настъпани от случаини туристи, просто стояха залепени като гербови марки на иначе чудесните подови плочи, все пак чат пат се намираше явно някои да ги помете.
Общо взето е това, като изключим тези дребни нещица си ми хареса много  хотела и почивката, в по спокоините месеци бих го предпочел пак, тихо е спокоино, храната и базата са Ок както казах, бих му дал оценка 7 от 10 точки само заради подръжката на общите части, но явно и персонала сега е минимален предвид ранните дати. Да не забравя, въпреки че нахоках архитекта, може би то е имал и съобразителен колега, които се е погрижил отлично за шумоотделеноста на помещенията от общите части, също така много добро впечатление ми направи и ел инсталацията че е изградена с ДТЗ защити, които разбира знае за какво става дума, но това е важно за безопасноста и защитата на туристите от случаини инциденти особено в мокрите помещения. От мен толкова Simple Smile

# 183
За над 100 лева на ден във висок летен (какъвто аз желая) не бих ползвала Престиж сити 2 от това, което си описала.

# 184
  • София
mranki,
Може ли да напишеш нещо за морето и плажа,как е времето?
Ние след една седмица заминавам пак на ММЦ, само че в Магнолиите и се притеснявам, че морето ще е студено.
Също така да питам има ли комари, за да знам колко репеленти да взимам Simple Smile.
Благодаря!

# 185
  • София
mranki,
Може ли да напишеш нещо за морето и плажа,как е времето?
Ние след една седмица заминавам пак на ММЦ, само че в Магнолиите и се притеснявам, че морето ще е студено.
Също така да питам има ли комари, за да знам колко репеленти да взимам Simple Smile.
Благодаря!

Момичета, морето е повече от студено. Вчера не сме ходили, защото беше лошо дъждовно време. Бяхме предния ден. Така е горе-долу от началото на месеца. Но и няма как да е толкова рано през сезона.  Има дни, в което става за лежане на пясъка, но не ми се вярва да пътувате много км само затова.  Wink Моят съвет е да се правят почивки в нисък сезон, ама септември, не юни.

# 186
Привет,
Ако някой вече е минал през аквапарка, ще се радвам да споделите как е положението и какви са цените, мерси.

Също се интересувам освен Перла, Северен и Южен плаж, какъв друг четвърти плаж има - бил най-хубавия... Кой е и как се стига, аз не се сещам за четвърти плаж.

# 187
  • София
Плажа на ММЦ според мен е четвъртия Simple Smile

# 188
не, някъде в северна посока.
между северния и перла има ли друг?

# 189
Между Северния и Перла няма друг плаж, доколкото знам.
На устието на Ропотамо има малък плаж, много е красиво и спокойно,но до там се стига като се минава през резервата, където е забранено за автомобили.
Ако харесвате разходките в гората(има асвалтиран път) може да го посетите, след 18.00h могат да се видят сърни и елени(не на плажа, по пътя Simple Smile)

# 190
  • плевен
някой да се е върнал от шурелови наскоро?

# 191
Genuine   bouquet
За малката ще е атракция да види животни.
Само трябва да си преценим дали не е много вървене за 3 годишно дете. Че нещо хич не ни кефи на 15-тата минута да ни мрънка с "изморих се, искам гуш"  Laughing

Ние резервирахме за Фамилия клуб по препоръка на наши близки, които са били миналото лято. Вариантите за августово море при ограничен бюджет не са много - трябваше или да бием пътя до морето за по-луксозна, но едноседмична почивка, или да направим компромис с хотела, но да почиваме повече време и в крайна сметка избрахме второто. Като разбием пакетната цена, се пада 28 лв/възрастен със закуска и вечеря, което е направо без пари. Ако някой още не е избрал и търси икономичен вариант - има места в нашия хотел  Wink В двора има басейнче и нов детски кът били направили тази година. Стаите са прилични, с WC, тераса, телевизор, минибарче, но без климатик. Детето се настанява безплатно.

# 192
  • София
Doro,много добре изглежда и звучи,да пишеш, като се върнеш как е било Peace

# 193
  • София
mranki има ли северен плаж?

# 194
Genuine   bouquet
За малката ще е атракция да види животни.
Само трябва да си преценим дали не е много вървене за 3 годишно дете. Че нещо хич не ни кефи на 15-тата минута да ни мрънка с "изморих се, искам гуш"  Laughing

Ние резервирахме за Фамилия клуб по препоръка на наши близки, които са били миналото лято. Вариантите за августово море при ограничен бюджет не са много - трябваше или да бием пътя до морето за по-луксозна, но едноседмична почивка, или да направим компромис с хотела, но да почиваме повече време и в крайна сметка избрахме второто. Като разбием пакетната цена, се пада 28 лв/възрастен със закуска и вечеря, което е направо без пари. Ако някой още не е избрал и търси икономичен вариант - има места в нашия хотел  Wink В двора има басейнче и нов детски кът били направили тази година. Стаите са прилични, с WC, тераса, телевизор, минибарче, но без климатик. Детето се настанява безплатно.
Не се заяждам, но сигурна ли си за офертата? В сайта на хотела е дадено за август 56 лева двойна стая с дете, но никъде не прочетох, че е със закуска и вечеря. Може и да бъркам де, но е гадно да отидеш някъде и да не получиш това, което си очаквал.

Общи условия

Активация на акаунт