Приморско - 2013

• 84 797
  • 676
  •   1
Отговори
# 195
storm76 Цената е пакетна за 7 и повече нощувки HB, затова написах, че като се раздели на ден се получава тази сума 28 лв/ден при 10 нощувки. Закуската и вечерята на детето не е включена, само настаняването.  Peace
Самата оферта я има в pochivka.com, и с подобна оферта са ходили миналата година нашите приятели.
Цените на рецепция не съм ги гледала, може да са както казваш. Peace

елказелка  Hug
ще дам отзиви, но доста късно ще е - към 20 август, едва ли ще е полезно тогава за някого  Wink
надявам се дотогава да има завърнали се, поне да знаем какво да очакваме тази година  Simple Smile

# 196
http://www.familiyaclub.com/bgДвойна двама възрастни с подрастващ - 47 лева, двойна двама възрастни с дете - 39 лева за период от 20.08. Това при всички положения прави разделено на две (за възрастните) по малко от 28 лева. Истината е някъде там явно.

# 197
http://www.familiyaclub.com/bgДвойна двама възрастни с подрастващ - 47 лева, двойна двама възрастни с дете - 39 лева за период от 20.08. Това при всички положения прави разделено на две (за възрастните) по малко от 28 лева. Истината е някъде там явно.

Аз така отстрани - ама Doro е писала, че 28 лв. + закуска и вечеря... все пак е включено хранене, а при цените в сайта май е само нощувката  newsm78
Лошото е, че е доста далече от Южния плаж... поне за мен това е минус

# 198
Може и така да е, но цената на настаняване до 28 лева ми се вижда нереална за закуска и вечеря за възрастен. Както и да е , може и да бъркам. Споменах го само, защото е гадно както писах да очакваш нещо и да получиш друго.
Иначе във визит има две мнения - и двете отрицателни. За мен е минус, че до висок етаж асансьор няма и ако семейството е с малко дете , тоест се мъкне и бебешка количка, приключението е пълно.

# 199
Не виждам какво е учудването, седмичните пакети с изхранване винаги имат отстъпка спрямо единична резервация нощувка на рецепция.

Относно етажите мен ме питаха дали искам висок с гледка към морето - 4 и 5, или нисък заради липсата на асансьор.

Както казах, препоръчали са ми го хора, които познавам и на които имам доверие. Във визит мнения май бяха на "други" посетители - самият сайт не препоръчва да се доверяваме на тях, защото няма гаранция, че са почивали.

А рискът очакванията да се разминат с реалността съществува и при двузвездните хотели и при 5 звездните. Но във втория случай набутката е по-голяма  Wink

Никого не агитирам, но изпадам в някакви странни оправдания на избора си, storm76 защо започваш дискусия с Не се заяждам  Laughing Гузен негонен бяга  Wink

Отдалечеността от плажа е категорично минус, и с това направих компромис, както и с размера на стаите.
Да, искаше ми се за 60 лв на ден да почиваме август цялото семейстно HB на първа линия, да не е на бунгало или екс-почивна станция, да има басейн и детски кът към хотела. Повярвайте ми, за момента по нашето Черноморие няма такава оферта  Peace

# 200
  • София
Привет,
Ако някой вече е минал през аквапарка, ще се радвам да споделите как е положението и какви са цените, мерси.

Дадоха ми листовка: под 90 см човечето влиза безплатно. От 90 до 130 е 16 лв за цял ден и 11 лева след 14:00, а за възрастни е 26 лв. за цял ден и 16 лв. за половин. Работното време е от 10:00 до 19:00.
Не видях дали работи в момента, не сме влизали, тази година не ме грабва това развлечение.
Но в листовката пише, че се осигурява безплатен транспорт от Царево, Лозенец, Китен, Созопол, Аркутино, което ме навежда на мисълта, че ще е ужасен гъч.

Докладвам за Жерави 2 - някой беше питал. Държи си високото ниво от преди да го вземе Александрия. Хигиената, стаите, храната - много добре. Малко ми е странно само с тоя боб и тия печени домати, дето ги ядат чехите на закуска... Но има меню за всякакви вкусове - всеки ден има риба, месо, постно.
Има детски кът.
Като минус мога да посоча, че анимацията е на чешки и българските телевизионни канали са само 3 или 4. Но не съм особено разочарована, тъй като три престоя ми из българските хотели не съм видяла и един българин да желае да се анимира, а за телевизията - не е болка за умиране, осведомихме се за простотиите и от националните телевизии.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 23:26 от Узи

# 201
ООООООООООООООООООООооо, морскииииии, как сте бееее  Laughing smile3549 sport027 help  grinning039 Как сте, как е морето, градушка удари ли ви  Wink

# 202
Никого не агитирам, но изпадам в някакви странни оправдания на избора си, storm76 защо започваш дискусия с Не се заяждам  Laughing Гузен негонен бяга  Wink
Не съм започвала дискусия, просто си казах мнението. На мен лично ми се е случвало да подмина мнение на друг СФФ и после да съжалявам. Подчертах, че не се заяждам, защото действително написах постовете си с добри намерения. В крайна сметка всеки сам избира как да почива за това и се предлагат на пазара от квартири до хотели с пет звезди и всеки може да си намери желаната от него почивка.
Узи, приятна почивка и само с хубави емоции. Ако си в Жерави-2  и те интересува аквапарка, питай ги на рецепция за намаление, защото си гост на хотела. За Белведере (който също се държи от Александрия) аквапарка е с намалена цена при желание.

# 203
Узи,може ли инфо за плажовете?

# 204
Хотели – Перла Бийч I, Перла Бийч II, Перла Бийч III Перла Плаза  и Перла Сън Парк 
мнения и отзиви за някой от тях ако може да споделите .

# 205
  • София
Узи,може ли инфо за плажовете?

Днес решихме да идем до плажа, където са чадърите на хотела - Северния. Голяма грешка. 4-5 реда чадъри, поставени са (имам чувството) на най-тясната част на плажа. Пълно беше, явно се ползват от гостите на всички хотели на Александрия. Не ми хареса - едно нагъчкано такова е.

Конкретно за плажа не мога да дам мнение "изяден" ли е или не, тъй като досега не сме ходили на този плаж - все обикаляхме околните. Макар че е дълга ивицата, е доста тясна. Към Перла изглежда по-добре.
ММЦ е ок, Аркутино е супер, на Каваците ходихме единия ден, и там е супер плажът - морето е плитко и мааалко по-топло. Къмпингът за съжаление е разруха.

storm76, много ти благодаря за идеята, не се бях замисляла. Но не остана време - утре си тръгваме, а и от няколко години малко ме е срам да се ветрея по аквапарковете  Embarassed

Doro, морето си е екстра, градушка нямахме, само дъжд. Но само един ден нямахме плаж, спря да вали към 17:00 часа и отидохме тогава. 

# 206
А самия плаж на Перла как е?

# 207
  • София
Северния при главния вход /стълбите/ е най-малко 20-30 широк, ако е по-малко значи е "изяден". То горе-долу май почти до Перлата си е толкова широк. И мене ме вълнува Перлата дали има някакви поражения. И тя в най-тясната си част е поне 20-30 м широка, под хотела, до кея е сигурно 100-тина.

# 208
  • София
За съжаление не мога да дам ясен отговор на тези въпроси. Ивицата изглежда по-тясна към Приморско, отколкото към Перла.

За мен хубав плаж е този, който не е претъпкан - това е единственото необходимо и достатъчно условие - и няма значение тесен ли е, широк ли е и други подробности.  Laughing

# 209
  • София
За съжаление не мога да дам ясен отговор на тези въпроси. Ивицата изглежда по-тясна към Приморско, отколкото към Перла.

За мен хубав плаж е този, който не е претъпкан - това е единственото необходимо и достатъчно условие - и няма значение тесен ли е, широк ли е и други подробности.  Laughing

Значи няма хубав плаж. Всички са претъпкани.

Общи условия

Активация на акаунт