Приморско - 2013

• 84 718
  • 676
  •   1
Отговори
# 300

Не мисля, че ще е кой знае какъв проблем - не смятам да оставям детето само - ще пиша като се върнем - живот и здраве след 21.07 как е било, ако някой ходи след нас! Simple Smile
Ще ходи някой след вас - ние сме от 18.08., не че вече не съм включила обратното броене.

# 301
Шушулче, Валерия, и ние, живот и здраве, началото на юли сме там.  Praynig Дано само всичко да е наред, че как го чакам.... вие къде ще сте?
Шушулче, звъня ли до хотела, за който бях писала? Така и никой не пусна тук отзиви за него...  Rolling Eyes

# 302
Аз да питам на какви цени резервирахте?Vila DES http://villades.com/  Simple Smileна сайта им не видях информация?

# 303
  • У дома... някъде
Ние ще бъдем в Приморско началото на юли и ще споделя тук за северния плаж,тъй като хотела ни е близо до него. HugДано случим на слънце.
И ние, вие къде?

Ехааа,заформихме се групичка  Laughing.Ние сме от 30.06 до 5.07 във семеен хотел "Щурелови" по препоръки от тук. Hug

# 304
Шушулче, звъня ли до хотела, за който бях писала? Така и никой не пусна тук отзиви за него...  Rolling Eyes
Звънях, нямаха места. Ние сме в Добреви от 10 до 15 юли и после ще търсим някъде др за 2-3 нощувки, че в Добреви не може.

# 305
  • Пловдив
Аз да питам на какви цени резервирахте?Vila DES http://villades.com/  Simple Smileна сайта им не видях информация?

Стая 2+1 лукс - 62 лв на вечер / ние сме с две деца/.
А цената ще видиш като избереш стаята и отдолу ги пише.

# 306
  • Пловдив
http://travelstore.bg/liato-primorsko-perla-hotels
Някой да бил в някой от хотелите...?

# 307
Mamaan ,благодаря за инфото за Vila DES .Аз търся нещо което има и басейн ,защото малката много обича да плува пък на таткото не му се стои на плажа цял ден и на обяд той подремва ние пък сме на басейна ,но тази вила ме заинтригува newsm78..........много е близо до морето...ще помислим!

# 308
ctefani има доста частни апартаменти в комплексите с басейн, ние наехме такъв в Перлите, цените варират 70-90лв и са много добре обзаведени.

# 309
  • София
Цитат

Ехааа,заформихме се групичка  Laughing.Ние сме от 30.06 до 5.07 във семеен хотел "Щурелови" по препоръки от тук. Hug

И аз съм в групата, от 15-ти юли обаче.

# 310
За Приморско ли говорим??? newsm78 ...може би към плажа на перла ?

# 311
Здравейте, запис в темата и от мен, за да я следя.
Ние сме резервирали за август месец и сме на две крачки от северния плаж. Така че, ще чакам отзиви. От аквапарка се отказах, след прочетеното в темата. Но това не е фатално, тъй като ние отиваме на море, а не на аквапарк или басейн. Ако беше така, щяхме да си стоим у дома и да си ходим я на басейн, я на река и т.н.

# 312
  • София
Здравейте  Simple Smile,
и аз мисля да почиваме в Приморско и по точно в един от хотелите Перла Бийч 1, 2 или 3. Следя офертите за тези хотели, но за сега са само за юли, а ние ще ходим в началото на август. Според вас има ли шанс да пуснат намаления за август или да не чакам до последно и да резервирам  Thinking

# 313
  • София
Здравейте  Simple Smile,
и аз мисля да почиваме в Приморско и по точно в един от хотелите Перла Бийч 1, 2 или 3. Следя офертите за тези хотели, но за сега са само за юли, а ние ще ходим в началото на август. Според вас има ли шанс да пуснат намаления за август или да не чакам до последно и да резервирам  Thinking

Много се съмнявам да има намаления точно за август.

# 314
  • В уютен дом!
Записвам се и аз да следя темата, прочетох я цялата с малки пропуски, но никъде не прочетох отзиви за следните хотелчета: Диана, Лилия, Нортик, Империал....Simple Smile

Всичките са на ферти от Вип оферта, много прилични цени, чак съмнителни.И понеже  досега не сме почивали на Приморско си нямам никаква прадстава до кой плаж са близо и т.н.
Ще разгледам улиците и на картата, но нека който е отсядал да сподели мнение, най вече стаите и храната, защото са със закуска и вечеря, което е чудесно.

Весело и щуро лято на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт