Приморско - 2013

• 84 700
  • 676
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Северният не е много подходящ за деца като чета по-назад в темата.
От северния до южния разстоянието кратко ли е, ако тръгнем пеш с детска количка удобно ли е да се стигне до него?

Може да се стигне, но ако си на разходка вечер например. Не си представям след плаж да бия обратния път пеш, още повече с дете, било то и в количка.
Градът не е голям, може да се прекоси с детска количка, но обикновено прибирането от плаж е по обяд и бихте пукнали от горещина.  

# 286
Никой ли не е посещавал хотела последните години  Rolling Eyes?

Отговарям, макар и твърде късно. Почивахме в Пламена Палас  през 2011г. Като цяло останахме много доволни. Бяхме с 8 месечно бебе и ме устройваше чистотата в хотела, за разлика от миналата година, когато се забихме в един хотел в Китен... Недостатъкът на Пламена Палас за мен е, че плажът не е много близо и ми идваше в повече носенето на багажа. Няколко пъти ходихме с колата на плажа на Перла, който си е разкошен. Ако си без дете можеш да ходиш и пеш - много е приятно през горичката, но си е поне половин час...

# 287
  • София
Аз не разбрах,защо северния плаж да не става за дете?

# 288
Аз не разбрах,защо северния плаж да не става за дете?

Защото е по-дълбоко морето там, поне аз така разбрах Thinking

# 289
  • София
Ами,не е дълбоко.Има си доста разстояние от брега,докато стигнеш дълбокото  PeaceЕ, не като да вървиш километър навътре,и водата да ти е до глезените.

# 290
Явно е нормално просто! Grinning

Не съм очаквала да е километри тиха и спокойна вода, но като четох едва ли не прочетох, че има ями - може би това става при много бурно море! newsm78

Не мисля, че ще е кой знае какъв проблем - не смятам да оставям детето само - ще пиша като се върнем - живот и здраве след 21.07 как е било, ако някой ходи след нас! Simple Smile

# 291
Да питам тези които вече са ходили пътя до там как е?

# 292
  • София
Да питам тези които вече са ходили пътя до там как е?

До къде? До южния, до северния, до Приморско, до Перла.

# 293
От София до Приморско  Peace

# 294
  • плевен
От София до Приморско  Peace

имате си чудесна магистрала до бургас -пътя е дълъг определено

# 295
  • Пловдив
Магистрала до Бургас ли newsm78.Нали ще отварят последния участък началото на юли(Ямбол-Карнобат).Или вече е отворена

# 296
  • София
Магистрала до Бургас ли newsm78.Нали ще отварят последния участък началото на юли(Ямбол-Карнобат).Или вече е отворена

Не е отворена. На 5 юли трябва да я пуснат...евентуално.

# 297
  • У дома... някъде
Ние ще бъдем в Приморско началото на юли и ще споделя тук за северния плаж,тъй като хотела ни е близо до него. HugДано случим на слънце.

# 298
Ние ще бъдем в Приморско началото на юли и ще споделя тук за северния плаж,тъй като хотела ни е близо до него. HugДано случим на слънце.
И ние, вие къде?

# 299
  • Пловдив
Ние сме във Vila DES http://villades.com/ от първи юли. Аз също ще дам отзиви за северния плаж като се върнем.

Общи условия

Активация на акаунт