Приморско - 2013

• 84 725
  • 676
  •   1
Отговори
# 270
А плажа чист ли е, имаше ли водорасли от тези зелените в морето и плитичко ли е?

# 271
  • плевен
А плажа чист ли е, имаше ли водорасли от тези зелените в морето и плитичко ли е?
морето е плитко на северния ,един ден имаше по-големи вълни и естествено имаше водорасли

# 272
И ние се върнахме от Приморско, изкарахме супер. Ходихме на южния плаж, плитко, спокойно и много чисто (морето)  Peace Бяхме в хотел Империал.

# 273
И ние се върнахме от Приморско, изкарахме супер. Ходихме на южния плаж, плитко, спокойно и много чисто (морето)  Peace Бяхме в хотел Империал.
има ли свободна зона на южния или всичко е платено

# 274
Има свободна зона, иначе чадърите и шезлонгите са по 6лв.

# 275
# 276
морето е плитко на северния ,един ден имаше по-големи вълни и естествено имаше водорасли

Ох, успокои ме! Нататък четох, че било толкова дълбоко, че едва ли не попадаш директно в ями! Crazy Пък ние сме с малко дете и резервирахме вече! Grinning

# 277

Ох, успокои ме! Нататък четох, че било толкова дълбоко, че едва ли не попадаш директно в ями! Crazy Пък ние сме с малко дете и резервирахме вече! Grinning

Аз пък все си мисля, че е имала предвид Южния... на Северния е дълбоко... и определено за малки деца не е удобен  Confused

# 278
Момичета, ще ми изясните ли, да не би да се бъркам и аз? Плажът, който е по близо до гарата, в началото на Приморско е южният?И се минаваше по едно въжено мостче мисля и в началото му има една дискотека с камъни отвън (в момента ми избяга името)? А този, който е по - близо до Перла, е северният?
Поправете ме, ако греша. Адски ми е объркано.

# 279
Не грешиш, точно така е  Peace

# 280
  • София
Ние ходим на северния плаж,защото ни е по-близо,с две деца сме,изобщо не е дълбок.Морето е много чисто,няма водорасли,медузи и т.н.,пясъка е чист,но,пълно е с чужденци.Не бях идвала на Приморско от няколко години,и,ако зависи от мен,няма и да дойда повече.За пръв път в края на юни виждам толкова много хора,а, и цените са доста високи.

# 281
Плажа който ползват хотелите Перла 1 ,2 , 3 и останалите Перли южен или северен се води?

# 282
  • София
Плажа който ползват хотелите Перла 1 ,2 , 3 и останалите Перли южен или северен се води?

Северен.

Цитат
Плажът, който е по близо до гарата, в началото на Приморско е южният?

Гарата или гората?

# 283
Северният не е много подходящ за деца като чета по-назад в темата.
От северния до южния разстоянието кратко ли е, ако тръгнем пеш с детска количка удобно ли е да се стигне до него?

# 284

Автогарата.

Общи условия

Активация на акаунт