Приморско - 2013

• 84 662
  • 676
  •   1
Отговори
# 330
  • В уютен дом!
Снощи бяхме в Приморско и се досетих за този Империал - точно на входа на града е, ужасен трафик на хора и коли е там. За мен лично е много шумно място, не бих почивала точно там. Иначе ми се стори доста пуст града като за дата 1.7. Бяхме в ресторант Каручката - няма да се повторим. Певицата е под всякаква критика, певеца по-бива, кухнята зле, обслужването горе-долу биваше. Като за новоотворен ресторант много зле. В 23ч дойде един да прави скандали за музиката, след което спряха да пеят. Радвам се, че от години се спазва това правило в Приморско.

Hug Hug Hug

# 331
  • София
Ние бяхме в хотел Флирт,както съм писала,до него,през една ограда,има кръчма,с жива музика.Е,няма така гадост,добре,че наистина спираха към 23:00ч,иначе, и затворените прозорци не помагаха.

# 332
Ами те хубаво спираха музиката ,ама пийналите гости на ресторанта не спират с хихиканията и песните до посреднощ!!!!!!!!!!

# 333
Миналата година бяхме в Конкордия 2. Много е хубав хотела. Проблеми с шума не сме имали, защото бяхме средата на септември и почти нямаше хора. Кръчмите и ресторантите също повечето не работеха. Препоръчвам ресторант Кума Лиса!!! Само там хапвахме и не сме имали никакви стомашни проблеми!

# 334
  • Пловдив
Влакчето за Перла мисля, че тръгва от ул. "Перла" (хотел "Надя").
Моля тези, които почиват във вила "Дес" (която се оказа, че е старата вила "Пиа" Sad) да сподели какви са условията и дали е изцяло реновирана.
Здравей, ние в момента сме във вила Дес. Вилата е страхотна. Всичко е ново, както е на снимките, така е и в действителност. Ние сме в зелената стая. Много е спокойно, всеки ден стаите се почистват, персоналът е много готин. Ако решите да почивате тук няма да съжалявате. Плажът е близо, центърът също. Ако нещо друго те интерисува, питай.

# 335
Ние се завърнахме от Приморско, но нямах време да пиша. Сега ще споделя подробно моите впечатления.
Много дълго се чудих къде да резервирам. Искаше ми се нещо около южния плаж, но така и не открих с детски кът и басейн. В крайна сметка положителните отзиви тук, ниските цени си казаха думата и резервирах в Шурелови.
Хотелът - отвън не изглежда така лъскав както другите в тази част на града. Около него наистина е доста зле - един незавършен строеж, една пустееща площ...Но пък има места за паркиране...
Дворчето е разкошно - с теракот навсякъде, поддържани зелени площи, малко басейнче, деткси кът...
Много, много цветя...Ратанови маси и столове с весели цветни десени...
Стаята - широка, просторна, нови мебели, чиста
Терасата - не много голяма с масичка и три стола , простор , щипки
Банята - чиста и голяма.
Забележка - стоите са с мокет, който въпреки, че беше чист изглеждаше леко захабен.
Обслужването- ние сме изключително доволни. Много любезен, съобразителен персонал. Чистят в удобно време.
Банята беше заредена със сапунчета, кърпи за всички.
Има малко барче за кафе и разни снаксове.
Кафе - 1лв.
кафе+прясно изтискан фреш -2.50
Принцеса - 2.50
Имат собствено барбекю. Всички необходими уреди и съдове и обстановката е толкова приятна и прохладна в кътчето за хранене, че въпреки, че нямах никакво желание да готвя, два пъти се хранехме там.
Има скара, котлон, микровълнова.
Няколко маси, телевизор ,стереуредба...
Плажовете-северният плаж е далече от хотелчето, бая ходене си е.Южният - още по-далече, Перла - съвсем...
Северният - ветровит, просторен , с голяма свободна зона. Морето - чисто, без водорасли и медузи.
Дълбоко е , и има вълни. Хареса ми. Има заведения...
Кафе - 1.80, фрапппе -3.50,дюнер - 5 лв.
На северния плаж видях много нудисти.
Южният - тази година не сме го посещавали.
Перла - трябва да се види непременно. Не може да се опише. Прекрасен. Плитък, полегат , просторен.
Има заведение с обено меню.
Заведения- на всяка крачка. Да мислиш има ли къде да се храниш е недупостимо. Освен заведенията, които са буквално едно до друго има сергии с плодове, закуски, супермаркети. В един - не особено добре поддържан, но много зареден , има готвени ястия.
На центъра ми се видя доста оживено. Отвсякъде ехти музика, светят светлини. Има живот!
Има голям лунапарк с много атракции. Например : АТВ за 6мин - 5 лв., Виенско колело , батути....
Извинявам се за дългия пост!

# 336
Мнение за Семеен Хотел Авджиеви  newsm78

# 337
  • В.Търново
Така и не разбрах къде точно се намира плаж Перла,опишете ми пътя, по който може да се стигне до него.  Praynig
В сайта на хотел Шурелови пише,че плажа е на 350м,а bleido казва,че са вървяли много.Наистина ли са в този случай 350м.?

# 338
Ами разстоянието от Шурелови до плажа си е доста.Аз реална прадстава за метри май нямам ама си е 25мин спокойно ходене и мойте деца са големи обаче в жегата направо не мрънкат ами бунт вдигат.И точно това разстояние ни отказа LaughingТази година няма да сме в Приморско и съм избрала хотел който е на самия плаж ,та мъжът ми най сетне е доволен ,че няма да носи багаж HugВ Приморско такъв хотел са Перлите на северния плаж ...ами то май и на южния е Перла хотелът ,но те са стари хотели и ...знам ли колкото и чисти да ги държат влагата си е от значение..понамерисват сигурно,обаче пък може и да не съм права .Който ги е посещавал последната година да каже!За Жерави няма да коментирам,мисля е с тези обявени цени може да се избере нещо по -добро   bouquet

# 339
  • В.Търново
Но Жерави 2 са на ол инклузив,което е много удобно.В Приморско е лошото,че града е на полуостров,който е издаден в морето и там дефакто няма плаж.Много малко хотели са точно на плажа и то на южния,който е по-плитък и подходящ за малки деца.

# 340
На мен не ми се струва толкова далече Северния плаж от Шурелови, поне като гледам виртуално на гугъл стрийт вю.
https://maps.google.bg/maps?q=%D1%88%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0% … p;sa=N&tab=wl

Ако няма по-пряк път, ето един вариант: Ул. Оазис, после наляво по Тропик, пак наляво по Иглика и направо покрай грандхотела и си на плажа. Петнайсетина минути с дете, според мен.

# 341
  • София
bleido, много се радвам, че сте доволни от хотела. Всъщност може и да прозвучи нескромно от моя страна  Embarassed ама който съм изпратила в този хотел, не се е върнал недоволен, напротив повтарят се клиентите по 2-3 лета. Ехаа, голяма реклама праснах, само дето комисионната ми я няма по сметката.  Laughing

За мен лично от хотела са далече всички плажове, но ние не ходим пеша, затова не ни е проблем.

# 342
Разстоянието, измерено от сина ми, чрез google earth e около 750 м. За мен лично не е проблем, аз дори предпочитам да е малко по -далечко, да се поразходи човек, че иначе от хотела и хоп на плажа, всеки ден омръзва, а така поразгледаш, видиш нещо интересно....Малкият ходеше без проблем, таткото мърмореше че е далече...Баткото си ходеше и той...
Перла е на около километърот северния плаж , може да се ходи и пеш до там .

# 343
  • У дома... някъде
Привет и от мен. WinkНие сме в момента в Щурелови и утре си тръгваме за мое съжаление,но няма как,почивката поне на този етап е към края си.Моето мнение се припокрива напълно с това на bleido.Хотелчето си е за мен 6 отвсякъде,само това за мокета и на мен ми направи впечатление,но явно защото е светъл и трудно се поддържа и за баните само да допълня че са огромни.Не е някоя кутийка в която само да се обърнеш.Догодина живот и здраве може би пак ще сме тук.Разстоянието до северния плаж не е толкова голямо,ние се разходихме пеш единия ден заради лошото време,но след като отидохме до плажа Перла с колата,вече всеки ден там ходим на плаж и е рай за децата.Няма големи вълни,плитко,спокойно море,пълно с дечица за игрите в пясъка и с дребни рибки по брега.Водата е кристална в началото,просто сме очаровани.

В центъра като за началото на юли си е доста оживено и има доста туристи.Почти всички сергии и магазини работят,както и заведения.И да добавя,че има доста аптеки,ако случайно се наложи на някой за нещо.
На всички запътили се натам-приятна почивка.

# 344
  • София
Здравейте,
ние се завърнахме от Магнолиите.
Хотела е много хубав, на страхотно място.
Храната не беше разнообразна и богата, като в Албена, но гладни не сме останали.
Плажът страхотен.
Приморско като град не ми хареса, аква парка също.
Плаж Перла е много хубав, но имаше щипалки, на ММЦ ни хареса повече.

Общи условия

Активация на акаунт