Приморско - 2013

• 84 684
  • 676
  •   1
Отговори
# 315
Привет момичета   bouquet, моля упътете ме , къде да запитам за наемане в Приморско на нещо малко, гарсониера например, за два месеца?

# 316
  • У дома... някъде
Ние сме в Приморско от вчера,но времето е ужасно.Вчера имаше вятър,но привечер ставаше за хубава разходка по крайбрежната алея,а днес пак е валяло през ноща и дори малко слънце няма поне за момента. ConfusedДано се оправи следобяд поне,че децата само мрънкат кога ще се къпят в морето,а ходихме до плажа само на пързалките и люлките и колкото да си топнат краката.

# 317
Ние като се случваше времето да е кофти ,качвахме децата на влакчетата и ходехме до плаж Перла! LaughingДецата бяха по-малки и много се радваха на импровизираната екскурзия!Плажът е разкошен ,може да се поразходите около бившата резиденция и да си направите снимки.Пък ако слънцето се усмихне да си направите и плаж.Само ще ви посъветвам да си вземете връхни дрехи за децата ,че на тези влакчета доста духа ,особенно в лошо време Hugте се движат бавно през горичката ама си духа!Дано ви се оправи времето ,приятна почивка!

# 318
Ние като се случваше времето да е кофти ,качвахме децата на влакчетата и ходехме до плаж Перла! LaughingДецата бяха по-малки и много се радваха на импровизираната екскурзия!Плажът е разкошен ,може да се поразходите около бившата резиденция и да си направите снимки.Пък ако слънцето се усмихне да си направите и плаж.Само ще ви посъветвам да си вземете връхни дрехи за децата ,че на тези влакчета доста духа ,особенно в лошо време Hugте се движат бавно през горичката ама си духа!Дано ви се оправи времето ,приятна почивка!

От къде тръгва влакчето? Тази резиденция как се казва и къде се намира горе долу?
valeria81 , дано времето се оправи и да имате хубава почивка, знам какво е лошо време на морето, особено пък с деца  Tired

# 319
  • В уютен дом!
Добро утрооооо мами..Simple Smile

никой ли няма отзиви за тези хотелчета, които изписах....хайде включете се  Hug

# 320
  • В.Търново
Здравейте  Simple Smile,
и аз мисля да почиваме в Приморско и по точно в един от хотелите Перла Бийч 1, 2 или 3. Следя офертите за тези хотели, но за сега са само за юли, а ние ще ходим в началото на август. Според вас има ли шанс да пуснат намаления за август или да не чакам до последно и да резервирам  Thinking
Миналата година и тази няма намаления за тези хотели.И аз ги харесвам,но за второ дете над 2г. искат 50%,което не ми харесва.Ние вече се върнахме от море,моя син ядеше само по веднъж на ден эи то колкото едно коте,така че тези хотели ги отписах.
А кой комплекс или частни апартаменти,семейни хотели с басейн до или на плажа може да ми препоръчате?

# 321
  • София
Влакчето за Перла мисля, че тръгва от ул. "Перла" (хотел "Надя").
Моля тези, които почиват във вила "Дес" (която се оказа, че е старата вила "Пиа" Sad) да сподели какви са условията и дали е изцяло реновирана.

# 322
Здравейте, и ние сме в издирване на място къде да отседнем всичките. Трудничко се намира място за 2-ма възрастни и 4 деца. Ако може да помогнете Praynig

# 323
Някой почива ли вече в ММЦ Приморско тази година? Ние ще сме в Лотос август месец и ме интересува как е анимацията този сезон, храната, далече ли е много ресторанта от плажа, дали ще е проблем да си занесем биричката на плажа и много ли ще е разкарването да притичат следобяд децата за нещо от следобедните закуски, пица и сладолед евентуално ако има?

# 324
Записвам се и аз да следя темата, прочетох я цялата с малки пропуски, но никъде не прочетох отзиви за следните хотелчета: Диана, Лилия, Нортик, Империал....Simple Smile

Всичките са на ферти от Вип оферта, много прилични цени, чак съмнителни.И понеже  досега не сме почивали на Приморско си нямам никаква прадстава до кой плаж са близо и т.н.
Ще разгледам улиците и на картата, но нека който е отсядал да сподели мнение, най вече стаите и храната, защото са със закуска и вечеря, което е чудесно.

Весело и щуро лято на всички  Hug
Здравей, не сме отсядали в нито един от тези хотели, но ще споделя с теб каквото знам за тях. Хотел Диана и хотел Лилия 2 са близо до плажа. Диана до северния, а Лилия 2 е между двата - северния и южния. Другите два хотела са в центъра на града и на повече разстояние от плажовете. Ние мислехме да резервираме тази година в Лилия 2 от офертите, но се отказахме, поради факта, че искахме да имаме гледка към морето. Иначе точно този хотел е предпочитан от семейства с деца, понеже е на тихо място и недалеч от плажовете. Закуската е на блок маса, а обяда или вечерята са на готвено меню за деня. За обяд супи и ястия, а за вечеря салата и аламунути или скара.

# 325
Тази година пак сме на Приморско. Миналата бяхме в хотел  Голдън Лион. Хотела е много близо до плажа, но от стайте който са с морска гледка  се виждат гробищата и другото което не ми хареса , че не чистиха. Сега сме си запазили в хотел Марта. Ако някой има отзиви за хотела нека да сподели. Много се чудя дали е правилният избор.

# 326
Тази година пак сме на Приморско. Миналата бяхме в хотел  Голдън Лион. Хотела е много близо до плажа, но от стайте който са с морска гледка  се виждат гробищата и другото което не ми хареса , че не чистиха. Сега сме си запазили в хотел Марта. Ако някой има отзиви за хотела нека да сподели. Много се чудя дали е правилният избор.

и ние си харесахме хотел Марта . Изглежда добре Simple Smile Вие за кои дати сте и каква е цената ?

# 327
Тази година пак сме на Приморско. Миналата бяхме в хотел  Голдън Лион. Хотела е много близо до плажа, но от стайте който са с морска гледка  се виждат гробищата и другото което не ми хареса , че не чистиха. Сега сме си запазили в хотел Марта. Ако някой има отзиви за хотела нека да сподели. Много се чудя дали е правилният избор.

и ние си харесахме хотел Марта . Изглежда добре Simple Smile Вие за кои дати сте и каква е цената ?

Ние сме от 06.07 до 11.07. Стаята е с морски изглед и няма климатик. Нощувката е 45 лв. на вечер. Хотела наистина изглежда добре,  но е малко далече от плажа.

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 06:09 от anastasia_81

# 328
  • В уютен дом!
Записвам се и аз да следя темата, прочетох я цялата с малки пропуски, но никъде не прочетох отзиви за следните хотелчета: Диана, Лилия, Нортик, Империал....Simple Smile

Всичките са на ферти от Вип оферта, много прилични цени, чак съмнителни.И понеже  досега не сме почивали на Приморско си нямам никаква прадстава до кой плаж са близо и т.н.
Ще разгледам улиците и на картата, но нека който е отсядал да сподели мнение, най вече стаите и храната, защото са със закуска и вечеря, което е чудесно.

Весело и щуро лято на всички  Hug
Здравей, не сме отсядали в нито един от тези хотели, но ще споделя с теб каквото знам за тях. Хотел Диана и хотел Лилия 2 са близо до плажа. Диана до северния, а Лилия 2 е между двата - северния и южния. Другите два хотела са в центъра на града и на повече разстояние от плажовете. Ние мислехме да резервираме тази година в Лилия 2 от офертите, но се отказахме, поради факта, че искахме да имаме гледка към морето. Иначе точно този хотел е предпочитан от семейства с деца, понеже е на тихо място и недалеч от плажовете. Закуската е на блок маса, а обяда или вечерята са на готвено меню за деня. За обяд супи и ястия, а за вечеря салата и аламунути или скара.

Много ти благодаря мила, определено ми изясни нещата, желая Ви пълноценна и весела почивка  Hug

# 329
  • София
Снощи бяхме в Приморско и се досетих за този Империал - точно на входа на града е, ужасен трафик на хора и коли е там. За мен лично е много шумно място, не бих почивала точно там. Иначе ми се стори доста пуст града като за дата 1.7. Бяхме в ресторант Каручката - няма да се повторим. Певицата е под всякаква критика, певеца по-бива, кухнята зле, обслужването горе-долу биваше. Като за новоотворен ресторант много зле. В 23ч дойде един да прави скандали за музиката, след което спряха да пеят. Радвам се, че от години се спазва това правило в Приморско.

Общи условия

Активация на акаунт