Приморско - 2013

• 84 564
  • 676
  •   1
Отговори
# 615
Информация за Конкордия Плаза 2 ? Wink
Здравейте,реших и аз да е включа във темата  Rolling Eyes .3-4 пъти сме почивали в Приморско и винаги сме оставали доволни.Тази година мислех да резервирам в Китен,че не съм ходила от 7-8години но в сайтовете за намаления открих оферта за въпросния хотел Конкордия Плаза 2,която бе доста изгодна и тази година от 19.08 сме там.За съжаление много са малко коментарите за този хотел,така че ще съм благодарна ако някой сподели повече инфо за него.Нашата резервация е с включена храна,ако имате отзиви и за кухнята на хотела ще съм много благодарна.   Grinning

Дали вече имате впечатления, които да споделите за този Конкордия плаза?

# 616
  • Бургас
Някой може ли да ми каже цените на аквапарка след 14 часа , че ми е далеч, а нещо не мога да намеря сайта им.

# 617
Здравейте! Някакви отзиви за хотел вила  "Виктория",близо до северния плаж е?

# 618
Някой може ли да ми каже цените на аквапарка след 14 часа , че ми е далеч, а нещо не мога да намеря сайта им.
16 лв. за възрастни и 11 лв. за деца.

# 619
  • София
pisa това ли са тия бунгала, че много се зарибих за догодина http://gap-tours.com/MMC-villas_Ropotamo-ceni.html

Какви пари ти излезе на ден, че някъде четох мисля 410 лв за ден за 6 възрастни + 3 деца all inclusive. Ами ако сме 4 възрастни + 3 деца пак толкова ли е? Басейна ме интересува дали следобед е на слънце, че тая година бяхме на Шурелови, перфектно беше само не ми хареса че басейна в 15 часа вече е на сянка. С комарите как е из тая гора, предполагам на плаж сте били на ММЦ към кулата.

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 14:36 от valerko

# 620
pisa това ли са тия бунгала, че много се зарибих за догодина http://gap-tours.com/MMC-villas_Ropotamo-ceni.html

Какви пари ти излезе на ден, че някъде четох мисля 410 лв за ден за 6 човека + 3 деца all inclusive. Ами ако сме 4 човека + 3 деца пак толкова ли е? Басейна ме интересува дали следобед е на слънце, че тая година бяхме на Шурелови, перфектно беше само не ми хареса че басейна в 15 часа вече е на сянка. С комарите как е из тая гора, предполагам на плаж сте били на ММЦ към кулата.

Това са бунгалата и да 410лв, аз правих с ранни записвания и излезе 369лв и върху тази сума ми направиха още 5% отстъпка като клиент на "Доверие" Не знам ако са по-малко възрастните дали ще е по-малко или го дават на помещение. Басейна след 16-17 ч. идва на сянка. То си е в гората и отвсякъде дървета, от тях е сянката. Комари не са ме хапали, но аз се мажа с репелент, мъжо хапнаха на няколко места, но той отказва пръскане. Не са повече отколкото в нас като седим на барбекюто.

# 621
  • Бургас
16 лв. за възрастни и 11 лв. за деца.

Мерси!

# 622
Благодаря на отговорилите ми Simple Smile
Предните 2 години бяхме м/у 01 и 10 и си имаше нормално хора и работещи заведения /Царево, Китен и Сл. бряг/ надявам се в Приморско да не е по различно.
Ако и времето е хубаво, значи всички ще е наред!
Хубаво море на всички   bouquet

# 623
  • Някъде там
Здравейте.Някой да има впечатления от този хотел? https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … bv.51156542,d.YmsМъжът ми го е резервирал понеже искахме нещо по евтино,понеже децата ни са на лагер в Китен (повечето средства са за тях) и искаме да ги навестим.

# 624
Здравейте! Hug
Така и аз да се включа с впечатления от Приморско. Mr. Green Ние бяхме на почивка от 15.08 до 22.08 в къща вила Чайка на самия северен плаж, в близост до Добреви. Много сме доволни от вилата. Стаята беше голяма и достатъчно просторна за семейство с две деца. Обзавеждането също беше добре. А гледката от терасата изпълваща - море, море и пак море.
Относно навалицата в Приморско, за която всички говорят, да има доста хора, но не чак толкова много, че да не можеш да се движиш. Ние бяхме с две деца на 5г. и на 2г., и движението с тях беше безпроблемно. Според мен е нормално, тъй като август месец е ваканционен месец, а и както знаем на Приморско по-голямата част от туристите са чужденци - чехи, поляци, руснаци и т.н. Те почиват дълготрайно, така че и септември ще има хора. Приморско в сравнение с Китен е по-голям курорт и няма как да е толкова тихо и спокойно като в Китен. На нас там не ни хареса, понеже не сме по твърде спокойните курортчета. Laughing
След обиколка на всички плажове избрахме да ходим на Перла. Там не е навалица, водата е чиста и е плитко и подходящо за деца. Има достатъчно свободна зона. Северния беше ужасен по наши впечатления, освен в онази част, която води към Перла. Иначе като започнеш от крайбрежната минусите са много. "Пясъчната ивица", която съвсем не е пясъчна има няма пет-шест метра ширина, е фрашкана с чужденци и е кърпа до кърпа. Зоните се редят на двайсет метра платена-сободна, платена-свободна. Камънаци много-по плажа, във водата, абе навсякъде. Вълни също, все пак е северен плаж и все духаше. Южния е тих и спокоен, но пък водата не е много чиста. Свободната зона е много малко и е препълнена, а платената е чак до плажа на ММЦ. Там плажа също е хубав. И пясъчната ивица и водата. Свободна зона бол. Но до там, както и до Перла се ходи с кола, ако си отседнал в града.
Относно цените мога да кажа, че не е много скъпо. В магазините е с по 20-30ст. над това, което сме свикнали да плащаме. По заведенията зависи от заведението. Има резачки, а има и доста достъпни заведения. Ние понеже много обикаляме, и както се вика обиколихме цялото Приморско, забелязахме, че цените на царевицата, палачинките, печеното пиле и т.н. зависят от зоната, в която се намират. По крайбрежната са най-скъпи. Царевицата по принцип беше по 1.50лв., но имаше местенца и по 1.00лв. Както и палачинките са по 2.50лв. с шоколад /ние ядем такива/, но имаше и по 2.00лв. на други места. Първата вечер си купихме печено пиле на жар от крайбрежната където струваше 10лв., а после видяхме, че на централната го продават по 8лв.
На бързото хранене пред Общината цените ми се сториха завишени в сравнение с други заведения за хранене, които бяха къде-къде по-добри от това. Посетихме Стела Маре. Цените там не са високи, но пък порциите са сравнително малки. Често обядвахме в Бистро Авеню, което препоръчвам. Вкусно готвят, цени ниски, количество задоволително. Ходихме и в китайския до същото бистро. Също много вкусно готвят, цените не са високи, а порциите им както знаем са за двама. В Левтери е хубаво, но скъпичко. По крайбрежната пък имат доста добри оферти за комбинирани предложения, например супа+готвено+палачинака+бира или безалкохолно за 8лв., но там пък готвенето не е много на ниво. Всичкото им е 5 за 4. Има още едно заведение Анита, срещу детската площадка на крайбрежната. Вкусно, евтино и доволно. Не ни остана време да посетим още две-три заведения по препоръки - Бистро Лабрино, Механа Кукери/срещу Ламбрино/ и пицария Уникато до Ресторант Левтери.
Като цяло почивката ни мина много хубаво. Доволни сме от всичко - настаняване, плаж, заведения, цени, времето, навалицата, абе всичко беше 6. Дано и при останалите да е така!

# 625
Здравейте,

тъй като сме вече на морето и нямам възможност да чета цялата тема, а може да сте споменали вече - може ли някой да ми каже пресни отзиви за Аквапарка на Приморско - цени, съоръжения, заслужава ли си?

Мерси Peace

# 626
Привет от Приморско,
Днес, дойдох ме без резервация, места има колкото искаш. Аз избрах хотел Атанасов, поне засега много ни харесва.
Кирионка, заведенията Които си харесала, към коя част на града да ги търся

# 627
Здравейте,

тъй като сме вече на морето и нямам възможност да чета цялата тема, а може да сте споменали вече - може ли някой да ми каже пресни отзиви за Аквапарка на Приморско - цени, съоръжения, заслужава ли си?

Мерси Peace
Мииии, на мен не ми хареса. На входа те джобят като престъпник, дори водадата за детето не можеш да внесеш. За храна - абсурд. Вътре малка минерална вода беше от сорта на 1.10, колата  не й помня точната цена но над 2 лева, кроасан 1.70, пачре пица - 5 лева. Детския сектор е фул на макс. Шезлонг едвам си намерихме (бяхме за половин ден и в 14 часа като се пускаше народа се заформи една дълга опашка още на входа). Ринговете не достигат, килимчетата за пързалките също. Основно бях отишла за детето, но се буснах по голямата пързалка - доста скоростна, на финала лекичко губиш ориентация, тоест адреналин има, но ако имам дете на 10-12 години , не го бих пуснало да се пързаля само по нея. До тунела така и не стигнах, че моя син зацикли на детския сектор.

# 628
Привет от Приморско,
Днес, дойдох ме без резервация, места има колкото искаш. Аз избрах хотел Атанасов, поне засега много ни харесва.
Кирионка, заведенията Които си харесала, към коя част на града да ги търся
В стария град.

# 629
Здравейте! Някакви отзиви за хотел вила  "Виктория",близо до северния плаж е?
Здравите,
Вила Виктория посетихме предното ни посещение на Приморско. За апартамент платихме 80 лв на вечер това е стая и голяма всекидневна със разтегателен диван. В апартамента има един климатик. Леглата небяха удобни както и разтегателният диван. Вратата на банята не се затваряше , нямаше моп след като се изкъпеш да подсушиш и малък леген където да си изпереш нещата след плажа. За мен това си беше проблем защото съм с две деца едното от които на две години.Ресторанта е на ниво в обедното и вечерно меню но закуската не струва. Попарени кренвирши, сирене кашкавал, някоя сутрин филе пържени  филии и яйца, домати краставици и плодове и корнфлейкс с мляко. Кафето си го плащаш . За апартаментите само дето си пише чешма кухненски бокс не е обурудвана само празни шкафове и една мивка.
Второто ни посещение беше в хотел Дъга и за същите пари без закуска, беше по - добре като условия. Две отделни стаи всяка със климатик и телевизор. Определено хотел Дъга ми допадна повече . Починах си и се наспахме.

Общи условия

Активация на акаунт