Приморско - 2013

• 84 565
  • 676
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз не мога да намеря мнения и коментари за хотел Флирт.Вече се чудя,съществува ли?

# 121
Здравейте,
записвам се да следя темата. Вече мога да кажа , че любимите ми дестинации за море са Приморско и Китен. Миналата година бяхме в Китен, в апартамент , непосредствено до плажа.
Може ли да кажеш кой апартамент?
Има ли хубави места за хапване?
http://pochivka.bg/o-17792-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D1%82%D0%B5%D0%BD

Места за хапване има, апартаментът се намира на главната, а морето е на около 50 метра.
Аз не мога да намеря мнения и коментари за хотел Флирт.Вече се чудя,съществува ли?
http://www.hotel-flirt-bg.com/
Това намерих, но сигурно си го видяла.
https://www.facebook.com/pages/Hotel-Flirt/222811231114247#!/pages/Hotel-Flirt/222811231114247?sk=photos_stream
Имат си и страница във ФБ, но без нито един коментар.
Ще взема да им пиша... newsm78

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 12:34 от bleido

# 122
  • София
Хотелът съществува - това мога да ти кажа със сигурност. Виждала съм го само отвън, не съм отсядала в него. Изглежда като на снимките отвън. Единственото притеснително е, че е близо до едно заведение с жива музика, но пък пише, че има климатици, така че ако дограмата е добра, ще можете да спите, пък и заведението едва ли работа след 12 часа. Намира се в центъра на Приморско - близо е до Лунапарка. Разстоянието до плажа по моему е около десетина- петнайсет минути. По средата между Северния и Южния плаж се пада горе долу, може би да е малко по-близо до Северния.

# 123
"Флирт" е доста далече от южния плаж, затова пък е близо до северния, само минаваш през дюните.
Отношението на хазяите е под всякаква критика, два пъти отсядахме там с малкия, първия добре, но втория вече се изгавриха лошо с нас. Писала съм и не ми се припомня цялата история. Няма да потретя. Стаите са ОК, не се чисти много, но така е... има малък басейн зад къщата, а заведението по-точно двора му е точно под прозорците, но ако сте към морето няма проблем. Музиката наистина към 23 часа я намаляваха. Срещу този "хотел" е един много по-готин, а собствениците му са прекрасни и много коректни, цените са същите поне миналата година беше така-аз бях и юни и малко от август и септември, от тогава ми е инфото.

# 124
  • София
Някой местен има ли идея тая година ще има ли северен плаж, че ако няма ситуацията става драматична. Гледах обезпокоителни снимки от плажа...ако може да се нарече плаж.

# 125
  • София
The Fay ,би ли споделила как се казва другия хотел?

# 126

Засега съм харесала:

хотел Венеция
http://pochivka.bg/o-10089-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D1%86%D0%B8%D1%8F

Ако някой има отзиви моля , нека сподели.

Преди две години почивахме в х-л Венеция, останахме много доволни. Стаите са просторни, чисти, гледката от терасата е към Гранд хотел Приморско. Имат безплатен паркинг зад хотела. Собствениците са много мили. Много ни хареса, но честно казано 75 лв. ми се вижда малко много за двойна стая, само за нощувка (говоря за силния сезон). Но ако не ви притеснява цената, изберете го и ще останете доволни Simple Smile

# 127
The Fay ,би ли споделила как се казва другия хотел?
не написах за да не излезе, че рекламирам, Грация се казва хотела, до колкото разбрах тази година ще го разширяват.

# 128
Може ли да ми препоръчате сайт, в който да разгледам хотелите в Приморско.
Разгледала съм Почивка. бг, Визит и някакъв Приморско. инфо май беше.

# 129
Здравейте, ще бъде ли нахално да попитам за къща за гости Добреви Simple Smile не съм ходила в Приморско до сега и след прочит на няколко страници от новата и старата тема, все още не мога да си направя впечатление кое къде е....май съм зле с ориентацията Simple Smile))) http://www.dobrevi.com/index.php  това е линк, мислим да ходим в началото на Юли. Много ще бъда благодарна наистина! Ние сме с две малки малчугани на 3г  и 5г, та дългото ходене и катерене е проблем.

# 130
Добреви нямат паркинг, а и 17 лв само за нощувка на легло ми се струва много за началото на сезона. Отказахме се.
Гледам цените в Детелини. Това цена за стая ли е, или за 1 човек? Чета лоши отзиви за липса на топла вода, истина ли е?

# 131
Може ли да ми препоръчате сайт, в който да разгледам хотелите в Приморско.
Разгледала съм Почивка. бг, Визит и някакъв Приморско. инфо май беше.
Можеш също да видиш и в booking.com - на мен ми е много лесен и подребен сайт  Grinning

# 132
14 години ....дали пък не са и повече  newsm78,почиваме в Приморско.Тази година съпруга ми най-сетне даде съгласие да си харесаме друг курорт Grinningслава богу!Вече научих всички керемидки в Приморско!В х-л Флирт отсядахме последните 2 години.Първата година беше добре -басейнът беше общо взето чист ,стаите също.....за собствениците коментари ще се въздържа да изказвам!Чистеха по стаите  да речем задоволително-за 10 дни трябваше да им се припомня поне 1 път да сменят спалното бельо.Шумно е вечер защото се намират до ресторант с жива музика но в 11.30 музиката спира чуват се само пияни гласове до доста по-късно.На нас не ни пречеше защото сме с големи деца и лягаме късно!Хотела предлага апартаменти с две свързани стаи и 1 баня с тоалетна 1 климатик и едно общо коридорче 2 телевизора и малък хладилник 1 тераса -много малка.Леглата вътре са 4 ,което идеално ме устройваше за да сме си заедно всички ,но и да има уединение.Втората година беше ....овехтяло-ако мога така да се изразя и малко по-неподдържано.Чух изказвания на собствениците ,че видите ли от догодина нямало да пускат българи че били по-бедни Joyнякои хора се самозабравят бих казала!Дори семейният съвет да беше решил и тази година в Приморско-направо си ни загубиха тези от Флирт.Мираж е срещу него има басейн който обаче след обяд е в сянка и цените им са по-нагоре от Флирт.Другите от редицата срещу Флирт са без басейни ,не изглеждат зле.Плажа е на 3 минути пеша,миналата година беше чисто обаче пълно с камъни и бурно!

# 133
Забравих     цените  в интернет специално в Приморско смея да твърдя са изкуствено надути и в началото на сезона е полупразно така ,че на място цената е много различна и за 10 мин обикаляне и разглеждане си намирате каквото ви устройва на половин цена.Града е презастроен и има голямо предлагане не само на хотели ,но и на квартири ,храната им е вкусна общо взето цените не са кой знае колко високи не е нужно изхранване да имате предварително уредено,избора е голям няма да останете гладни! Stop

# 134
  • И аз не знам къде...
Виждам че темата се е раздвижила!
Може ли да помоля за отзиви за Сънрайз хотел!
Резервирах за Август, но ми се иска да чуя и актуални отзиви за хотела!

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт