Приморско - 2013

• 84 668
  • 676
  •   1
Отговори
# 150
Харесахме си Престиж Сити 2 AL за юли месец .Надявам се да не останем разочаровани,децата цяла година мечтаят за следващото море.Ще чакаме отзиви за хотела и Приморско. Simple Smile

За Престиж сити съм писала някъде по темите.Вече три години почиваме там и съм много доволна.А можеш ли да ми кажеш на какви цени резервирахте? Simple Smile

Здравейте,

Бих искала да помоля за актуални впечатления от вили "Ропотамо" на ММЦ Приморско

Аз лично не бих почивала там - още повече с бебе.Отидохме,видяхме ги и се отказахме.Личното ми впечатление е,че не са пипнати от момента на построяването им - цялото ММЦ ми се видя страхотно занемарено.

# 151
Някой пита за х-л Венеция, точно до северния плаж е, до Гранд хотела, на хубаво място, чисто и приятно, но за края на сезона септември ни искаха 80 лв, което за мен беше висока цена и почивахме в хотела срещу него-Виктория на 50 лв....

# 152
Харесахме си Престиж Сити 2 AL за юли месец .Надявам се да не останем разочаровани,децата цяла година мечтаят за следващото море.Ще чакаме отзиви за хотела и Приморско. Simple Smile

За Престиж сити съм писала някъде по темите.Вече три години почиваме там и съм много доволна.А можеш ли да ми кажеш на какви цени резервирахте? Simple Smile

Здравейте,

Бих искала да помоля за актуални впечатления от вили "Ропотамо" на ММЦ Приморско

Аз лично не бих почивала там - още повече с бебе.Отидохме,видяхме ги и се отказахме.Личното ми впечатление е,че не са пипнати от момента на построяването им - цялото ММЦ ми се видя страхотно занемарено.

За периода 08- 15 юли,7 нощувки на база AL - 2 възрастни и 2 близначки на 9 години в едноспален апартамент т.е. децата ще бъдат на разтегателен диван - 1613 лв и то с 10% отстъпка .След последната ни почивка в гр.Бяла до Обзор в семеен хотел ,няма да споменавам име-между другото хотела не беше зле,но града е  Mr. Green......Така и не разбрах на море ли съм или на планина,то бяха едни баири, едно чудо....Та мисълта ми беше,че предпочитам да платя повече ,но да се чувствам като бял човек.Мама на Бобо,много ме зарадва с положителните отзиви Grinning

# 153
Момичета, може ли някъде да видя снимки на северния плаж? Много ще съм благодарна, ако някой се отзове...Става въпрос за актуални такива. Трябва да направя резервация и писаниците за плажа ме притесняват.

# 154
Скрит текст:

Може да се каже, че снимката е актуална, чадърите се променят като брой всяка година.Миналото лято имаше по-малко чадъри, т.е. повече свободна плажна ивица, ако търсите това.

Какво по-точно те интересува,сега се сещам за това(за мен не са минуси):

Плажът е ветровит(не постоянно), изгаря се по лесно, за някои това е плюс,но ако сте с малки деца може да стане неприятно.
Ако има вятър вълните могат да станат големи(за децата) има и камъни по дъното на някои места(могат да се избегнат).

На който и плаж да отидете спазвайте указанията на спасителите, миналото лято видях няколко стряскащи ситуации. ooooh!

# 155
Ами моят мъж не проявява никакъв интерес към моите търсения, мястото, където съм резервирала обикновено го вижда в деня на пристигането ни, а пък населеното място го научава на предния ден.
Има две- три изисквания - да е близо до плажа, плажът да е хубав,–миналата година на Китен много му хареса, и да има климатик. Та търся голям плаж, да е сравнително плитък, в никакъв случай да не е от "девстевените кътчета", да си има чадъри, шезлонги, барове, капанчета...
Сърдечно благодаря за снимката!!! Изглежда ми подходящо!

# 156
Мисля, че южния плаж ще ви хареса повече има всичко което си изброила и на северния има,но са по-малко.
Това е улица "Трети март" на няколко минути от нея е южния плаж, има много хотели(в дясно на картата). През деня е шумно, вечер след 23.30-00.00h  е сравнително тихо.Може да се каже, че повечето магазини са на тази улица, заведения също има много.

# 157
Аз лично миналата година бях до северния плаж,но ходих на плаж Перла...възхитена съм,не случайно там е бившата резиденция "Перла"...

# 158
Здравейте,

Търся информация (сайт, мнение или др.) за един хотел в Приморско на име  Белвю (Bellevue). Някой бил ли е там и какво е мнението ви за него.

Мерси предварително!

# 159
  • плевен
Момичета резервирах Шурелови за 18 юни-кажете ми,че не съм сбъркала ние сме 40 годишни /семейство/и искаме да си починем 5дни на морето.Четох коментарите ви за хотела и цените ме устройват!

# 160
Така....
Благодарение на Genuine се разходих доста из Приморско.
Относно Шурелови - изчетох предишната тема,  и се спрях на него. С две деца сме - на 14 и 3 г.
Но когато чрез линка даден от Genuine намерих хотела и разгледах наоколо се убедих , че не е за нас.
Инфраструктурата наоколо е ужасна.Не видях да има заведения, а и е много далече от плажа...
В темата от 2012 година прочетох коментар на една мама, че намерили умряла мишка под дивана.
Е, това не ме отказа, но като разгледах местоположението ...Иначе хотелчето изглежда добре, на големият ми син му харесва доста...
Другият хотел на който се спрях е Стамополу 1. Ще съм благодарна ако някой сподели някаква информация за него. Харесва ми локацията. Това, че е близо до плажа. Но наистина ми се струва, че по-добре нещо около южния плаж да търся.
Някакви предложения?

naivna_ не си сбъркала!!!Щом искате да си починете ми се струва подходящо. А и най- важна е нагласата!! Аз понеже съм си вкъщи, с такова нетърпение го чакам това море, че нищо , ма нищо не може да ми развали ваканцията...

# 161
  • София
Стамополу не е точно хотел. Това са т.нар. студиа, които са на различни собственици. И всеки си ги поддържа по различен начин. Като цяло няма организирано почистване и не е особено чисто. Освен това студиата към басейна са доста шумни, а терасите са в лошо състояние и много ръжда.
Единственото предимство е местоположението, но то не може да компенсира останалите неща.
Все пак е възможно да има и добри студиа, но общите ми впечатления са, че по-скоро няма.
Бях в  студио в Стамополу 1 през септември 2012 и на третия ден го смених.

# 162
За Стамополу съм съгласна с предишния коментар...Относно Шурелови- местоположението и всичко наоколо беше отчайващо зле....Около Стамополу до северния плаж има доста други хотели....южния плаж е в друга посока и там е по-шумно,близо до главната улица....

# 163
  • София
Момичета резервирах Шурелови за 18 юни-кажете ми,че не съм сбъркала ние сме 40 годишни /семейство/и искаме да си починем 5дни на морето.Четох коментарите ви за хотела и цените ме устройват!

И аз така по коментарите си го избрах тоя хотел и съм запазил за юли. Ако бях видял тия черни пътища обаче по-рано сигурно едва ли бих запазил места за там. Сигурно е страшен прахоляк.

# 164
  • София
Здравейте и от мен!
Наложи ми се вчера да избирам дестинация за море или планина за моя приятелка,която иска да вземе синът ми ,който е на 7г. с нея,за да ме улесни за една седмица.
Прегледах някои от темите и търсих в интернет пространството.
Харесах хотел "Левъл" - 30лв. на ден за един възрастен +закуска.
Обадих се по телефона да разбера малко подробности - намира се на 150м. от северният плаж,близо до Перла.Имат си малък басейн ,а на плажа има свободна зона(без задължителното заплащане на чадъри и шезлонги).
Моля , пишете ми ако имате впечатления от този хотел.
Повечето хотели в страната не разполагат с единични стаи,цената е за двойна стая и по телефона чувам куп извинения за това. Изглежда ,че никой не е помислил за самотни родители или един възрастен с детенце.
Благодаря ви ако споделите вашият опит с мен.
Прекрасен ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт