Приморско - 2013

• 84 687
  • 676
  •   1
Отговори
# 165
Ако разглеждате около хотелите с google Street View  имайте предвид, че снимките са правени преди поне 1-2 години, може вече да са асфалтирали.

# 166
  • София
Здравейте,
питах ви за хотел Левел,но никой от вас не отговори. Възможно ли е никой да няма впечатления?!?
Все още очаквам коментари от тези ,които имат инфо.
Приятен ден!

# 167
  • Пловдив
Здравейте, интерисуваме дали някой има впечатления от това хотелче - http://www.villades.com/.
Дали наблизо има заведения за хранене, в които да готвят хубаво, че ще сме с две болни дечица, за които храната е важна.
Благодаря Ви предварително за инфото.

# 168
И аз имам нужда от помощ. Трябва ми отнякъде да изтегля карта на Приморско. За ориентир...И да не е много подробна пак става.

# 169
И аз имам нужда от помощ. Трябва ми отнякъде да изтегля карта на Приморско. За ориентир...И да не е много подробна пак става.

В сайта на http://pochivka.bg във всеки обект от Приморско/хотел,квартира/ има препратка "карта на Приморско",която е сравнително подробна.

# 170
Благодаря, имах предвид да изтегля някоя картя и да я кача на таблета, че не зная дали ще успеем да хванем интернет, за да може да се ориентираме...Но и тази от почивка .бг върши работи.
И още един въпрос - около "Малката стопанка" като разглеждах с google Street View попаднах на един голям детски кът , ограден и с доста съоражения, някой знае ли какво е това, дали е към някой хотел?

# 171
  • София
Благодаря, имах предвид да изтегля някоя картя и да я кача на таблета, че не зная дали ще успеем да хванем интернет, за да може да се ориентираме...Но и тази от почивка .бг върши работи.
И още един въпрос - около "Малката стопанка" като разглеждах с google Street View попаднах на един голям детски кът , ограден и с доста съоражения, някой знае ли какво е това, дали е към някой хотел?

От едната страна да "Малката стопанка" има детска градина - най-вероятно тя се вижда.
От другата стана по време на сезона се появяват разни въртележки, батути и други подобни, както и атв, които са ужасно шумни и мръсни:(

# 172
  • Пловдив
Искам да помоля за мнения за ОИ в Жерави 2. Става ли за деца?

# 173
  • София

Зависи колко са големи. С деца на 4, 6 и 12 г. бяхме през 2011 тогава нямаше площадка, май сега пак няма, но децата не са скучали вярвайте ми. През 2010 пак същите деца респ.на 3, 5 и 11 г. Басейна им беше достатъчен. Ако не сте запазили за Жерави сега едва ли ще има, поне преди месец нямаше места. Любимия ми хотел.

# 174
  • София
3 години подред почивахме в Шурелови, през търсачките ще попаднете със сигурност на писани от мен положителни мнения. Да, вярно е, че около хотела улиците не са асфалтирани, не бих казала, че е прахоляк, на за сметка на това има достатъчно места за паркиране, което в сезон навсякъде е невероятен проблем. Сигурна съм, че ще останете доволни от там. След себе си съм водила и доста други семейства, нито едни не са се разочаровали. Специално ние не ходим вече, защото просто живеем вече в Бургас.

# 175
  • Пловдив

Зависи колко са големи. С деца на 4, 6 и 12 г. бяхме през 2011 тогава нямаше площадка, май сега пак няма, но децата не са скучали вярвайте ми. През 2010 пак същите деца респ.на 3, 5 и 11 г. Басейна им беше достатъчен. Ако не сте запазили за Жерави сега едва ли ще има, поне преди месец нямаше места. Любимия ми хотел.

Детето ще е на година и половина, на него му стига и да има къде да тича. Явно има места за периода, който искам, защото са ми пратили оферта с цена. Би ли споделил повече за хотела? Благодаря предварително!

# 176
  • София

Детето ще е на година и половина, на него му стига и да има къде да тича. Явно има места за периода, който искам, защото са ми пратили оферта с цена. Би ли споделил повече за хотела? Благодаря предварително!

Има голяма поляна за тичане, футболно игрище, ние сутрин ходехме на плаж на Перла, следобед на басейна бяхме. Шензлонгите са недостатъчни обаче. Ние като се върнехме от Перла на обяд мятахме хавлии на 2-3 шензлонга и след това ядене почивка и към 15-15,30 часа на басейна та чак до към 17-30-18,00 часа. Детското басейнче е 60 см май ще му е дълбочко на детето ама с един пояс става работата. Имаше /говаря за 2010 и 2011/ тенис маса, фитнес, барче до басейна, барбекю пак до басейна, интернета беше с кабел, централни климатици, телевизори, мини хладилници /това не ми хареса/, чисти се всеки ден, за 10 дни 2 пъти ни сменяха чаршафите. Сега има мисля и междинни хранения, алкохол, чадър на плажа /ако има Северен плаж/ по мое време ги нямаше тия неща. Ако нещо те интересува по-конкретно, питай. Има голям паркинг, няма шумотевица, вземете си стая с изглед към басейна, другите дето сочат към паркинга не ме кефят, пък и повечето нямат балкони.

# 177
Здравейте.И аз тази година съм се ориентирал към Приморско,и ще ви бъда благодарен ако ми препоръчате някой малък семеен хотел в близост до южния плаж.

# 178
В момента има оферта за Перлите на Приморско, 66 лв на човек до края на юли.
Посещавал ли сте някоя от тях, подходящи ли са за малки деца, близо ли са до плажа, как е храната?
Това е офертата http://niktravel.com/content/view/12044/530/

# 179
Здравейте, интересува ме има ли някой от вас впечатления от хотел Голдън Лион (www.hotelgoldenlion.com)? Предварително благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт