Приморско - 2013

• 84 605
  • 676
  •   1
Отговори
# 405
Виж, аз съм си спокойна  Grinning. Но мразя хората, гледайки от собствената си камбанария, да критикуват моя начин на живот, включително и изборите ми. Продължавай да се чудиш защо избирам скъп (в моя случай не толкова) хотел пред "по-различна и по-евтина ваканция".  Постът ти беше написан така, все едно всеки, който не е съгласен с теб - почивка в къща за гости без предварителна резервация е глупак. Това ме подразни. Весело лято и на теб!

# 406
Очевидно си ме разбрала погрешно. Целта на поста ми не е била такава, а и думи като "глупак" не съм използвала или намеквала. Този спор, който започна, мисля, че е наистина безсмислен, особено пък да спамим темата, чиято цел е дава съвети  Simple Smile

# 407
Ето тук снимки
http://soteto.snimka.bg/sports/hk-chernomorec-primorsko.347862.28026615

Ако тази мизерия не те плаши, местоположението е супер за без пари  Simple Smile

Shocked, за каква сума на ден говорим ?

# 408
Не помня точно, но нещо от рода на 28 лева нощувка с три хранения...

# 409
Някой може ли да ми даде мнение  за Хотел Салена  в Приморско?

# 410
По точно за Салена Бийч

# 411
  • В.Търново
Не помня точно, но нещо от рода на 28 лева нощувка с три хранения...
За това и 10лв. с храненето няма да дам.

# 412
  • София
Имате ли впечатления от АПАРТХОТЕЛ ПРЕСТИЖ СИТИ 2, Местност ПЯСЪКА, до ММЦ, непосредствено след Дяволската река? Лятото на 2010г. бяхме в Приморско, но ходехме на южния плаж и чак дотам не сме се разхождали. Моля, ако някоя от вас е посещавала хотела или поне е ходила на плаж до ММЦ, да сподели!  Praynig

# 413
  • София
Имате ли впечатления от АПАРТХОТЕЛ ПРЕСТИЖ СИТИ 2, Местност ПЯСЪКА, до ММЦ, непосредствено след Дяволската река? Лятото на 2010г. бяхме в Приморско, но ходехме на южния плаж и чак дотам не сме се разхождали. Моля, ако някоя от вас е посещавала хотела или поне е ходила на плаж до ММЦ, да сподели!  Praynig
Ние бяхме на ММЦ, но в Магнолиите, тъй като правих ранна резервация и за Престиж Сити нямаше места. На ММЦ плажа е страхотен, много ни хареса. Хотела минавахме покрай него и специално го огледахме.Поне отвън ни хареса, пресича се улицата и по дървена скара се минават дюните и си на плажа. Доколкото видях се излиза на платена зона с чадъри.Ние от Магнолиите излизахме на свободна зона и си носехме чадър.

# 414
  • София
Галя, благодаря! Важно е да знам, че плажът е хубав и е наблизо.   bouquet
Чакам отзиви и за хотела.

# 415
Дами, споделете някое ресторантче, да предлагат готвени ястия и да е вкусно.

# 416
Моля инфо за хотел Вермона,вече направих резервация но нещо ме хвана шупето.Оставал ли е някой там?

# 417
Поздрави от Приморско.
Времето е страхотно, водата е топла. Отседнали сме в Добреви, след това се местим отсреща. Ходим на плаж на Перла.

# 418
Поздрави от Приморско.
Времето е страхотно, водата е топла. Отседнали сме в Добреви, след това се местим отсреща. Ходим на плаж на Перла.

Здравей, и ние щяхме да сме в Добреви, но за периода, който искахме нямаше свободни стаи. Резервирахме в друга съвсем наблизо до Добреви.
Искам да те попитам няколко неща: имате ли проблем с паркирането, тоест има ли достатъчно места около къщите или паркинг наблизо; ходили ли сте до северния плаж или посещавате само Перла; а също така наблизо има ли ресторантчета?
Благодаря ти, предварително за отговора.Wink

# 419
  • В.Търново
Поздрави от Приморско.
Сподели за Добреви,гледката към морето от стаята хубава ли е?Близо ли е до плажа ,кйто се вижда от снимката в сайта им?

Общи условия

Активация на акаунт